Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου χουν φέρει ένα παλιό λαπτοπ με vista μέσα, εναν celeron 1.7ghz και 768mb RAM.. αυτό δεν παίρνει ενημερώσεις , ούτε στο ιιντερνετ δεν κυλάει γτ λείπουν πιστοποιητικά λέει κτλ.. να του περάσω win10? Δεν νμζω να μην επιτύχει.. απλά θα τα δεχθεί; Μη το λουσω

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Levs είπε

Καλησπέρα. Μου χουν φέρει ένα παλιό λαπτοπ με vista μέσα, εναν celeron 1.7ghz και 768mb RAM.. αυτό δεν παίρνει ενημερώσεις , ούτε στο ιιντερνετ δεν κυλάει γτ λείπουν πιστοποιητικά λέει κτλ.. να του περάσω win10? Δεν νμζω να μην επιτύχει.. απλά θα τα δεχθεί; Μη το λουσω

Μονο linux κι αυτα κατι ελαφρυ , αν δεν σηκωνει κανα αλλο cpu , ram & ssd μη περιμενεις τιποτα win10 ουτε στον υπνο σου ετσι οπως ειναι

• Like 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Levs είπε

Ούτε με σφαίρες.- (τελεία και παύλα)

Και θα σου έλεγα να μην μπείς στον κόπο να δοκιμάσεις ούτε με κάποια ελαφριά διανομή λίνουξ, με μονοπύρηνο celeron και 768ΜΒ RAM είναι για το μουσείο.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό μου το φέραν να δουν γιατι δε μπαίνει στο ίντερνετ..τους το έδωσαν τσαμπε..Θα τους πω βάλτε το σε ένα μουσείο όπως προείπατε! Ευχαριστώ!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Levs είπε

Αυτό μου το φέραν να δουν γιατι δε μπαίνει στο ίντερνετ..τους το έδωσαν τσαμπε..Θα τους πω βάλτε το σε ένα μουσείο όπως προείπατε! Ευχαριστώ!

Πες τους ότι αν ήταν καλό δεν θα τους το χάριζαν!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν το θέλουν πίσω μπορείτε να το δώσετε εδώ: 

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/8/2021 στις 10:22 ΜΜ, Levs είπε

bruh

Ξέχνα το (ή δώστο σε μενα🤣) αν είναι Celeron με έναν πυρίνα, γιατί μάλλον είναι Northwood με 128K L2 cache.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...