Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο blu-ray σε UHD 4K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εχω ενα Home Cinema blu-ray 3D Samsung HT-E4500. Τη δουλειά του την κάνει τα τελευταία χρόνια αλλά θέλω να αλλάξω τηλεόραση, να παρω κατι σε 4Κ και να βλέπω και UHD δισκους. Απο το ψάξιμο είδα οτι τα blu-ray που εχουμε τώρα δεν παίζουν δίσκους UHD οπότε λογικά θα πρέπει να παω για αναβάθμιση. Το θέμα είναι οτι 1. εψαξα για ΚΙΤ home cinema UHD 4Κ δεν βρήκα κάτι έτοιμο και 2. τα players που βρήκα ήταν μονα τους. Δε θελω να φανταστώ οτι πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά ενισχυτή και ηχεία. Θα τρελαθώ. Σκεφτόμουν μήπως μπορώ να αγοράσω ενα UHD player και να δώσω κάπως απο την έξοδο του σε αυτο που εχω ηδη αλλα δε βλέπω να γίνεται.

Καμία ιδέα; Καμια πρόταση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

To hdmi arc δεν σε καλύπτει? Εγω εχω ενα απλο 5.1 με arc συνδεδεμενο στην τβ και οτι συσκευη συνδεω πανω πχ ps5 τα περναει στο 5.1.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Neo είπε

To hdmi arc δεν σε καλύπτει? Εγω εχω ενα απλο 5.1 με arc συνδεδεμενο στην τβ και οτι συσκευη συνδεω πανω πχ ps5 τα περναει στο 5.1.

Τι εννοείς hdmi arc; Θέλω το player να δώσει στο άλλο player για να λειτουργήσει ουσιαστικά ως ενισχυτής. Αλλα αμφιβάλω αν γίνεται. Δεν βλέπω κάποια είσοδο στο HT-E4500. Δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω με οπτική ίνα.

update: Νομίζω κατάλαβα τι λες. Να δωσει το UHD player στην tv και απο εκει η tv να δώσει στον ενισχυτή ε; Χμμμ.. Μου διεφυγε. Θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Kostas88KG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...