jmirko15 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, boubaras είπε Ισχυει Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική μας σαν Έλληνες. Μένω στο εξωτερικό και εννοειται βλεπω τρελά Youtube αλλά σπαζομαι να δίνω τόσα λεφτά για το premium γι αυτο και έπαιξα μπαλα με Αργεντινή. Στο εξωτερικό δεν νοείται άνθρωπος να το κάνει αυτό. Ή λογική είναι χρησιμοποιώ κάτι, πληρώνω την συνδρομή μου και όλα καλά. Δεν τους περνάει καν από το μυαλό να μην πληρώσουν. Τουλάχιστον για την πλειοψηφία μιλάω... Αυτό δεν ισχύει αλλά ΟΚ, ότι βολεύει για να ακουστεί πιστικό.
nickvas19 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 και με τον add blocker παλι βγαζει διαφημισεις ...
Pokemon640 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Eloy είπε Συνδρομή ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ρε φίλε ? θες να σου πω το κερασάκι στη τούρτα ; οι επόμενες εκπομπές του insomnia θα έχουν ως εξής : Δημήτρης Μαλάς 5€ DLC unlockable χαρακτήρας στο βίντεο, Κώστας σκιαδάς +5€ DLC unlockable χαρακτήρας στο βίντεο, Τίμος Κουρεμένος +20€ και ειδική προσφορά φούλ πακ και οι 3, στα 25€. Αν θες και διαγωνισμούς πας στα 30€ συνδρομή σύνολο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, προλάβετε. Δώρο VIP κορόνα rank στο forum ! Spoiler JK
stinger1234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Υπάρχει τρόπος να μην έχουμε διαφημίσεις πλέον χωρίς καμία συνδρομή για ανούσιες και σπαστικες βλακείες που πετάει συνεχώς.....
becoming_I Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Παιδιά για να το λήξουμε, για τα android υπάρχει το vanced, για όλα τα άλλα τον είπα τον τρόπο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Αν έχεις μικρά παιδιά και smart TV κάθε φορά που θα σκάει διαφήμιση και θα κόβει τα ζουζουνια θα σείεται το συμπαν. Αν θέλετε μαζευτείτε 6 άτομα και βάλτε το family με τον ιδιο τρόπο. Ούτε 0.50€ το μήνα δε θα βγαίνει. Και όσοι έχετε επιχειρήσεις θέλω τζάμπα λίγο από το εμπόρευμα σας γιατί δε θα ψωνίζω συχνά (σύμφωνα με τη λογική κάποιων).
KyloRen Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 19 ώρες πριν, f3d0n είπε Νομίζω ότι το Vanced και το Newpipe θέλουν root. Εγώ (αν και έχω root) κάνω την δουλειά μου με το Opera που έχει ενσωματωμένο adblock στον browser και κόβει όλες διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και στο Youtube. Όχι φίλε χωρίς ροοτ το vanced σε όλα τα κινητά μου το έχω περασμένο δοκίμασε το
xenofonlive Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Όποιος ενδιαφέρεται για το family πακέτο να μαζευτούμε 6 άτομα ας μου στείλει μήνυμα.
kyrsoronas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Στις 5/8/2021 στις 1:30 ΠΜ, Bourdoulas είπε Το έχω ήδη εδώ και χρόνια και μπλοκάρει ελαχιστες έως καθόλου. Όποτε είναι ουσιαστικά μη λειτουργικό. Εννοείται ότι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις/οδηγίες για να το βελτιώσω. Το θέμα είναι να έχεις σωστές λίστες και να κάνεις ενημέρωση σχεδόν κάθε 2-3 μέρες.... θα τις κάνω ένα export και θα σου τις στείλω
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, kyrsoronas είπε Το θέμα είναι να έχεις σωστές λίστες και να κάνεις ενημέρωση σχεδόν κάθε 2-3 μέρες.... θα τις κάνω ένα export και θα σου τις στείλω Όσες λίστες και να έχεις δεν πρόκειται να κόψει όλες τις διαφημίσεις. Θα κόψει κάποιες. Συν του ότι δημιουργεί πρόβλημα στις εφαρμογές των smart tvs. Η ίδια η σελίδα του pi hole το αναφέρει.
kyrsoronas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Τι να σου πω, προσωπικά δεν ειχα κανένα θεμα ουτε στα pc εδώ ούτε στην τηλεόραση
EnergosPolitis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Παρότι μου τη σπάνε οι 2-3 διαφημίσεις που παίζουν πριν καν ξεκινήσει το βίντεο 7 ευρώ δεν τα δίνω
Kostasspil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 On 05/08/2021 at 17:28, thessalonik said: Δεν μπορώ να συνδέσω τo YouTube account για να βλέπω τις συνδρομές μου. Αν πας στο μενού πάνω αριστερά εκεί που λέει subscriptions, σου λέει πως να το κάνεις
thessalonik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Αν πας στο μενού πάνω αριστερά εκεί που λέει subscriptions, σου λέει πως να το κάνεις Πήγα αλλά δεν τις παίρνει τις συνδρομές το θέμα είναι γιατί χρειάζεται το newpipe άμα κάποιος έχει ήδη το vanced.?
Haris1977 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ερωτηση: αν βαλω το youtube premium σε iphone, θα μου κοβει τις διαφημισεις και στην σμαρτ τιβι (samsung) που ειναι συνδεδεμενη με τον ιδιο google account? Ή μόνο στο iphone? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από Haris1977
nickk0kkav Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μερικοί λέτε να συνηθίσουμε για υποχρεωτικές συνδρομές παντού κ τα λοιπά / όλα τα άλλα θα είναι μπλοκαρισμένα κτλ ...Χαλαρώστε λίγο ..μπορούμε πολύ απλά να ΜΗΝ μπούμε καθόλου . Προσωπικά στο PC βάζω μουσική από το youtube με το ad block της opera (καλώς ή κακώς ) και από το κινητό ... δεν ακούω μουσική . Βασικά ακούω από τη playlist του shazam με 1.5 λεπτό το κάθε σεζόν και youtube μπαίνω ΜΟΝΟ αν παίζω κάνα video game και ψάχνω κανένα walkthrough . Ανάγκαστικα με τις σπαστικες διαφημίσεις τι κάνω άμα εχω σκαλωσει Δηλαδή μου θυμίζετε κάτι περίεργα με διαφυγοντα κέρδη που λένε οι εταιρείες . Οι περισσότεροι από εμάς αν δε γουστάρουμε να δώσουμε πχ 10€ το μήνα δηλαδή 120€ το χρόνο ...δε θα τα δώσουμε έτσι κι αλλιώς . Απλά δε θα χρησιμοποιουμε τις υπηρεσίες τους , σιγά δεν είναι θέμα επιβίωσης ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα