rodosf1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Thresh είπε E δεν υπήρχαν και γέρικα elves, ούτε στις υπόλοιπες μορφές του τον λες γέρο. 😛 Όταν/αν με το καλό ανοίξει και κάνα amazon.gr, θα είναι τρελό must η συνδρομή. Αν θυμάστε υπήρχε ελληνική εξυπηρέτηση κάποτε αλλά μας... την έκλεισαν. Μακάρι γιατί σε μεταφορικά αξίζει. Άλλο όμως η συνδρομή Prime που περιέχει τα πάντα κ αλλο οι συνδρομες Prime Video, Amazon Music Unlimited, Kindle Unlimited κλπ που μπορεί να έχει κανείς ξεχωριστά. Prime video πχ είναι στα 6€/μήνα με τον πρώτο μήνα δωρεάν για δοκιμή. Εμένα μου έδωσαν κ δεύτερο μήνα δωρεάν κ μετά... κόλλησα κ με έπιασαν πελάτη. Εννοείται 6€ με 4Κ περιεχόμενο δεν βρίσκεις στο Netflix. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από rodosf1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 minutes ago, rodosf1 said: Άλλο όμως η συνδρομή Prime που περιέχει τα πάντα κ αλλο οι συνδρομες Prime Video, Amazon Music Unlimited, Kindle Unlimited κλπ που μπορεί να έχει κανείς ξεχωριστά. Αν δεν κάνω λάθος με 7.99/μήνα έχεις την Prime που έχει και το Video μεσα?
Charismo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Κράξτε με όσο θέλετε, αλλά το μόνο που δεν θέλω να δω είναι μια σειρά που θα μας φλομώσει στα politically correct και LGQBT πώς τα λένε που έχουν καταστρέψει σειρές και ταινίες τα τελευταία χρόνια. Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω ας έχει τη μορφή παραμυθιού που είχαν τα βιβλία του Tolkien πράγμα που σεβάστηκε ο Jackson. Οι Αμερικανοί μας έχουν κουράσει στην προσπάθεια τους να μας αποδείξουν ντε και καλά πόσο woke είναι. 8 7
nekrik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Charismo είπε Κράξτε με όσο θέλετε, αλλά το μόνο που δεν θέλω να δω είναι μια σειρά που θα μας φλομώσει στα politically correct και LGQBT πώς τα λένε που έχουν καταστρέψει σειρές και ταινίες τα τελευταία χρόνια. Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω ας έχει τη μορφή παραμυθιού που είχαν τα βιβλία του Tolkien πράγμα που σεβάστηκε ο Jackson. Οι Αμερικανοί μας έχουν κουράσει στην προσπάθεια τους να μας αποδείξουν ντε και καλά πόσο woke είναι. Να αυτά φοβάμαι. Λέτε να έχουμε τίποτα τέτοια; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από nekrik
rodosf1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Αν δεν κάνω λάθος με 7.99/μήνα έχεις την Prime που έχει και το Video μεσα? σωστός, αλλά στην Ελλάδα ακόμα τα δωρεάν μεταφορικά δεν έχουν ακόμα νόημα αφού δεν εφαρμόζονται ούτε καν μειωμένα με το Prime. Θα αλλάξει ο καιρός όμως κ θα έχουμε κ εδώ θεωρώ πολλές υπηρεσίες προσεχώς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Just now, rodosf1 said: σωστός, αλλά στην Ελλάδα ακόμα τα δωρεάν μεταφορικά δεν έχουν ακόμα νόημα αφού δεν εφαρμόζονται ούτε καν μειωμένα με το Prime. Θα αλλάξει ο καιρός όμως κ θα έχουμε κ εδώ θεωρώ πολλές υπηρεσίες προσεχώς. Γι' αυτό έγραψα όταν/αν ανοίξει amazon.gr, δλδ αποθήκες στην Ελλάδα, τότε θα έχουμε και δωρεάν μεταφορικά και next business day delivery κτλπ. 1
Charismo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, nekrik είπε Να αυτά φοβάμαι. Λέτε να έχουμε τίποτα τέτοια; Εδώ εγώ φοβάμαι μην έχουμε τα αποκαλυπτήρια του κρυφού ειδυλλίου Sauron Gandalf στα νιάτα τους που πυροδότησε τη ρήξη στη Μέση Γη. Φτύστε τον κόρφο σας. 1
GreekLegend2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Για πες μερικες. Ως φαν των Purge ταινιών, η σειρά είναι πολύ καλή, και οι 2 σεζόν. Άλλες σειρές που έχω δει και προτείνω είναι το the wilds και το the boys. Γενικά έχει αρκετά ποιοτικές σειρές και ταινίες. Παρόλο που έχω και συνδρομή στο netflix σπάνια βρίσκω κάτι που να με κρατήσει ως το τέλος, έχει πολύ σαβούρα. Ότι έχω δει στο prime είναι αρκετά τίμιο. 2
Charismo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε Ως φαν των Purge ταινιών, η σειρά είναι πολύ καλή, και οι 2 σεζόν. Άλλες σειρές που έχω δει και προτείνω είναι το the wilds και το the boys. Γενικά έχει αρκετά ποιοτικές σειρές και ταινίες. Παρόλο που έχω και συνδρομή στο netflix σπάνια βρίσκω κάτι που να με κρατήσει ως το τέλος, έχει πολύ σαβούρα. Ότι έχω δει στο prime είναι αρκετά τίμιο. Επίσης, στα παραπάνω θα προσθέσω τα Good Omen, The Expanse, Sneaky Pete και το δικό μου προσωπικό αγαπημένο, το Bosch. Καλά το The Boys για όποιον δεν το έχει δει, πρόκειται για την καλύτερη και πιο κυνική σειρά υπερηρώων που έχω δει. Ένα επίπεδο μόνη της. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από Charismo 2 1
vastegial_74 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Charismo είπε Εδώ εγώ φοβάμαι μην έχουμε τα αποκαλυπτήρια του κρυφού ειδυλλίου Sauron Gandalf στα νιάτα τους που πυροδότησε τη ρήξη στη Μέση Γη. Φτύστε τον κόρφο σας. Αυτό το σενάριο είναι για Netflix όχι για Amazon 😄😄😄 1
godfather0991 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Charismo είπε Κράξτε με όσο θέλετε, αλλά το μόνο που δεν θέλω να δω είναι μια σειρά που θα μας φλομώσει στα politically correct και LGQBT πώς τα λένε που έχουν καταστρέψει σειρές και ταινίες τα τελευταία χρόνια. Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω ας έχει τη μορφή παραμυθιού που είχαν τα βιβλία του Tolkien πράγμα που σεβάστηκε ο Jackson. Οι Αμερικανοί μας έχουν κουράσει στην προσπάθεια τους να μας αποδείξουν ντε και καλά πόσο woke είναι. Εν μέρη συμφωνώ αλλά τι γίνεται με όλη αυτή την ιστορία. Για τους Αμερικάνους και ειδικά τα στούντιο όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα, θεωρούν ότι αν αλλάξουν κάποια πράγματα θα προσελκύσουν και περισσότερο νέο κόσμο που αρχίζει και βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Όμως αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνουν άτομα δημιουργικά που ξέρουν να γράφουν, να σχεδιάζουν τον τρόπο που θα μιλήσουν για σοβαρά και σύγχρονα κοινωνικά θέματα αλλά αποφασίζουν συνήθως οι διευθυντές των στούντιο κάτι γερασμένα παληκάρια ή προσλαβάνουν ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα να γράψουν. Ως παράδειγμα φαίρνω το Atypical μια εξαιρετική σειρά που μιλάει για σοβαρά θέματα και δεν σε ξενίζει καθόλου. Γιατί; Γιατί οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να το κάνουν είναι καλοί συγγραφείς, νοιάζονται πραγματικά για τα θέματα που θίγουν. Έχουμε λοιπόν το φαινόμενο τώρα που είχαμε και σε όλες τις δεκαετίες, το τι πουλάει σήμερα, και το πετάμε μέσα σε όλα και κάνουμε αρκταμά. Το μέγα λάθος είναι ότι δεν μπορείς να παίρνεις π.χ. έναν ήρωα κόμιξ και να τον μετατρέπεις τον ίδιον σε κάτι άλλο, κάνε έναν καινούργιο και μίλα για πιο σύγχρονα θέματα γιατί είναι λογικό όλα να θέλουν πια την "αναβάθμισή" τους, οι εποχές άλλαξαν. Ακόμη και το lord είχε μια χαρά σχόλιο για την θέση της γυναίκας στην εποχή των αντρών, ο Τόλκιν δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες, πάντως ο Peter Jackson το έβαλε σκόπιμα: H Eowyn ήθελε να παλέψει για τους αγαπημένους της και να μπεί στην μάχη και φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι άντρες θεωρούν ότι η θέση της δεν είναι στην μάχη αλλά να φροντίζει τον λαό, για αυτό τον λόγο στο τέλος όταν σκοτώνει τον Witch King λέει την γνωστή ατάκα. Αυτό όμως δεν ξένισε κανέναν (εκτός από τους μισογύνιδες, αυτούς θα τους ξένιζαν τα πάντα ), γιατί ήταν γραμμένο σωστά. Μην μένουμε στις κακές ταινίες, στις κακές σειρές, π.χ. όπως ήταν το Wonder Woman 2 που όντως είχε μέσα πράγματα μόνο και μόνο να δειχτεί, δεν το έκανε για να προβληματίσει το έκανε για να πουλήσει, οι Αμερικάνοι ζουν με αυτή την υποκρισάι εδώ και χρόνια. 1
Σταυρ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μακάρι να είναι σαν τον άρχοντα!!! αν και αμφιβάλω 1
MikeKata Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, mAs_81 είπε Στο Valinor,ε?…Αναρωτιεμαι ποια ιστορία θα πιάσουν να πουν…..Μονο απο το Σιλμαριλλιον βγαίνουν 10 σειρές να πούμε….Φεανορ,Τουριν κοκ..Ελπιζω να μην ειναι τπτ του τύπου Young Sauron(μπλιαχ)…. Διάβασα κάτι για "το μεγαλύτερο κακό στο σύμπαν του Tolkien. Λες να δούμε κανένα Melkor/Morgoth;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα