achilleashormovas Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Καλησπερα σε ολους Εχω ενα laptop HP omnibook XE3,με OS win98 και δεν μπορω να κανω boot απο το σκληρο (η ενδειξη που μου βγαζει ειναι "Operating system not found). Προσπαθησα απο boot disc αλλα καθε φορα που παταω καποια εντολη που εχει σχεση με το σκληρο μου βγαζει error. Ποιο παλια μου ειχε παρουσιαστει το ιδιο προβλημα κανα δυο φορες, αλλα εκανα restart και ολα δουλευαν κανονικα μετα. Μηπως ξερει κανεις τι φταιει? Μηπως ο σκληρος ειναι για............μνημοσυνο? Βοηθεια οποιος μπορει,please Thanks in advance!!!!!!!!!!
knightmare Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Apo oti katalaba bootare mia xara kai xwris na peirakseis tpt to pc stamathse na bootarei opwte mallon klais ton sklhro tou laptop!!!
HamerZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 - achilleashormovas, στο net σε forum σχετικό με της HP hardware http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Product.jsp?locale=en_US&prodTypeId=12454&prodSubCatId=67757 βρήκα ένα "xe3_sm.pdf" που είναι το service manual των XE3, που έχει ότι μπορεί να χρειαστείς και στο τέλος με κωδικό του κάθε αντικειμένου. - Σήμερα είδα πως υπάρχει και στο overnet "search for => xe3 manual" (είναι περίπου 1.5ΜΒ)
achilleashormovas Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!Μαλλον οπως ειπε και ο knightmare κλαιω τον σκληρο μου.Αυριο (Τριτη) θα το παω να μου κανουν μια αυτοψια, οποτε και θα ενημερωσω για τα τελικα αποτελεσματα!!! Ευχαριστω πολυ παντως!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.