highlander420 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω τις τελευταίες βδομάδες τρέλα προβλήματα με τη σύνδεση στο ίντερνετ. Πέφτει συνέχεια και όταν δεν είναι πεσμένο η ταχύτητα είναι για τα σκουπίδια. Έχω λοιπόν δίπλα από το σπίτι μου ένα πάρκο που έχει δημόσιο δωρεάν ίντερνετ (100αρι παρακαλώ) και για να κάνω τις δουλειές μου συνδέομαι από εκεί αλλά πρέπει να είμαι σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού για να πιάσω από έξω. Τι θα μπορούσα να κάνω για να ενισχύσω το σήμα από το πάρκο στο σπίτι μου; Για το κινητό και το laptop Όπως επίσης αν υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμτω το popup που μου εμφανίζει κάθε μια ώρα το δίκτυο και πρέπει να κάνω επανασύνδεση.
highlander420 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μου δώσανε δωρεάν MB από cosmote kek
taslikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 να παρακάμψεις το Popup δεν ξέρω αν γίνεται, αν θές να ενισχύσεις το σήμα θές ενα wifi booster με 20ε αλλα είναι ρίσκο αν θα συνδεθει στο δίκτυο που θές επειδή πετάει το popup. αν τα 20ε δεν σε πειράζουν παρτο για δοκιμή δεν χάνεις κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα