philos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Θέλουμε να βάλουμε μια παράμετρο σε κάποια links ενός website (affiliate). Ας πούμε parameter=x. Αυτό θα γίνει κατά το parsing κι όχι με replace του κειμένου στη database. Τα links συνήθως είναι με εξτρα παραμέτρους ή και χωρίς παραμέτρους. Μια ερώτηση έχω μόνο: Αρκεί να βάλω το ?parameter=x αν δεν εντοπίζω ? μέσα στο link και ¶meter=x αν εντοπίζω ?, ώστε να είμαστε 100% εξασφαλισμένοι ότι όλα τα links θα δουλεύουν; Απλά με ενδιαφέρει αυτή η παρέμβαση να μην καταστήσει κανένα λειτουργικό link, broken. Η λογική αυτό μου λέει, αλλά δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από philos 1
t(o.ot) Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Πότε και πώς θα γίνει το parsing? Κάθε γλώσσα έχει κάποιο URL library που κάνει parse/stringify urls, αυτός είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος. Πχ εδώ περιγράφει πώς να το κάνεις με javascript.
dhmm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μπορεί να έχεις θέμα : Αν έχουνε αλλάξει την .htaccess Αν έχει custom routes Αν έχει controllers όπου δέχονται unlimited params ( 2048 χαρακτήρες max ) Κατα τα άλλα, αν έχει την μορφή (base url)?var=value1&var2=value2 δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα