Herald Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχουν κανει και χειροτερα,αλλα ηταν μεγαλο φαουλ . Αν το ξεραμε,θα ειχαμε κανει τα κουμαντα μας αλλιως,θα επαιρνα ωρες στο μαγαζι,ή θα κοιταζα να δουλεψω και αλλου. Αλλα να περιμενεις να μπει το κωλοεπιδομα και να σου ριχνουν τετοιο Χ τελος του μηνα; "Ευτυχως" πηρε ενα παιδι αδεια και δουλευω ολη μερα αυτες τις μερες. Τυπικα τον εβαλε,ατυπα θα τον επιστρεψω αφου δεν δουλεψα και θα πω και ευχαριστω για τα ενσημα οπως φαινεται. To τι κάνουν άσε, τα ξέρω από πρώτο χέρι. Η περίοδος από τον Μάρτιο του 2020 και μετά είναι απλά εφιάλτης για όλους τους λογιστές, καλούμαστε κυριολεκτικά να βγάλουμε τα φίδια από την τρύπα. Εγκύκλιος βγαίνει Παρασκευή απόγευμα, και οι αιτήσεις να πρέπει να γίνουν μέχρι την Δευτέρα ήταν ΣΥΧΝΟΤΑΤΟ, σχεδον καθημερινό φαινόμενο. 100 αιτήσεις τον μήνα για ότι πιθανό και απίθανο χωράει το κεφάλι σου, παρατάσεις που δίνονται μια βδομάδα μετα την λήξη της προθεσμίας (άρα άχρηστες, μιας και με τον φόβο των προστιμών ξενυχτήσαμε να τις τελειώσουμε στην ώρα τους). Μας λένε όλοι "ε ωραία, τόση δουλειά σας δημιουργούν, ευκαιρία να χρεώσετε". Ναι οκ, ποιόν να χρεώσουμε όταν οι περισσότερες αιτήσεις πρέπει να γίνουν για τις κλειστές επιχειρήσεις, οεο. Και όλα αυτά ενώ στις εφορίες, τις περισσότερες εφορίες, απλά να μην πώ τι κάνουν. Στέλνω για ραντεβού τον Μάιο, μου απαντάνε τον Ιούνιο και μου κλείνουν το ραντεβού τον Ιούλιο!!! Αυτά ΑΝ απάντησουν, γιατί σε άλλες περιπτώσεις 5-6 μήνες αργότερα βγαίνε ανακοινώση ότι η τάδε εφορία έχει χάσει όλα τα email που στάλθηκαν έως την ταδε ημερομηνία, ξαναστείλτε τα.
nek. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Ήμουν κι εγώ σε αναστολή τους τελευταίους μήνες και τον Ιούλιο επέστρεψα κανονικά στην εργασία μου γιατί η επιχείρηση δεν είχε μειωμένο τζίρο πάνω από 70%. Την είδηση την διάβασα είτε 1η Ιουλίου είτε κάνα δυο μέρες πριν και το επιβεβαίωσε και ο λογιστής της επιχείρησης, έτσι δούλεψα κανονικά όλο τον Ιούλιο. Πάρε κι ένα από τα πολλά άρθρα από τότε για επιβεβαίωση. Η ΚΥΑ μπορεί να βγήκε 20 Ιουλίου αλλά ήταν γνωστό πιο θα ήταν το περιεχόμενο της από πολύ πιο πριν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα