StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Καλησπερα αυπνα αλανια,και καλο κουραγιο αυτες τις δυσκολες μερες. Ημουν σε αναστολη απο Νοεμβρη,και επεστρεψα στη δουλεια τελη Ιουλιου. Ο εργοδοτης μου με ενημερωσε οτι στις 25 του μηνα βγηκε νομος που δεν επιτρεπει στις επιχειρησεις να βγαζουν ατομα σε αναστολη, εαν δεν εχουν 70% ζημια ( κοινως να κλεινουν) . Μου ειπε οτι μου εβαλε ολα τα ενσημα του Ιουλιου,σα να δουλευα κανονικα δηλαδη,για να μη χασω το σερι των ενσημων. Το θεμα ειναι οτι ετσι δε θα παρω το επιδομα Ιουλιου,κοινως εγω καθομουν σχεδον ενα μηνα χωρις δουλεια. Περιμενω να επικοινωνησει ο λογιστης μου με το λογιστη της επιχειρησης. Εχει ακουσει καποιος κατι σχετικο,ή του εχει συμβει;
Antianti Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα Εγώ προσωπικά γνωρίζω ότι και μέχρι τον Ιούλιο ίσχυαν οι αναστολές και από Αύγουστο κόβονται και ισχύουν μόνο για ειδικές κατηγορίες. Οι πληρωμές γινόντουσαν εχθές Παρασκευή 06/08 αλλά και εγώ δεν το έλαβα . Και δεν γνωρίζω τον λόγω γιατί ο λογιστής μου έκανε οικειοθελή αποχώρηση 1η Αυγούστου Γνωρίζετε ή μάθατε τίποτα περαιτέρω ;
StamTheMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Antianti είπε Καλησπέρα Εγώ προσωπικά γνωρίζω ότι και μέχρι τον Ιούλιο ίσχυαν οι αναστολές και από Αύγουστο κόβονται και ισχύουν μόνο για ειδικές κατηγορίες. Οι πληρωμές γινόντουσαν εχθές Παρασκευή 06/08 αλλά και εγώ δεν το έλαβα . Και δεν γνωρίζω τον λόγω γιατί ο λογιστής μου έκανε οικειοθελή αποχώρηση 1η Αυγούστου Γνωρίζετε ή μάθατε τίποτα περαιτέρω ; Υποτιθεται οτι κοπηκαν Ιουλιο,εκτος και αν η επιχειρηση δηλωνει απο 70% ζημια. Εμενα με δηλωσαν οτι δουλευα τον Ιουλιο,για να μη χασω τα ενσημα. Βγηκε 20 του μηνα εγκυκλιος που ακυρωσε τον Ιουλιο. Απορω πως δεν εχει γινει ντορος.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 ναι όντως είναι περίεργο που δεν έχει γίνει ντόρος έχει αναφερθεί στα γνωστά ΜΜΕ? ελπίζω να βρείτε άκρη γιατί είναι κρίμα
Antianti Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Ναι ισχύει δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά. Και εγώ απορώ . Το διάβασα προ ολίγου ! Υπομονή με όλα αυτά που ζούμε !
DrLo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στις 4/8/2021 στις 3:52 ΜΜ, StamTheMan είπε Καλησπερα αυπνα αλανια,και καλο κουραγιο αυτες τις δυσκολες μερες. Ημουν σε αναστολη απο Νοεμβρη,και επεστρεψα στη δουλεια τελη Ιουλιου. Ο εργοδοτης μου με ενημερωσε οτι στις 25 του μηνα βγηκε νομος που δεν επιτρεπει στις επιχειρησεις να βγαζουν ατομα σε αναστολη, εαν δεν εχουν 70% ζημια ( κοινως να κλεινουν) . Μου ειπε οτι μου εβαλε ολα τα ενσημα του Ιουλιου,σα να δουλευα κανονικα δηλαδη,για να μη χασω το σερι των ενσημων. Το θεμα ειναι οτι ετσι δε θα παρω το επιδομα Ιουλιου,κοινως εγω καθομουν σχεδον ενα μηνα χωρις δουλεια. Περιμενω να επικοινωνησει ο λογιστης μου με το λογιστη της επιχειρησης. Εχει ακουσει καποιος κατι σχετικο,ή του εχει συμβει; Δε κατάλαβα. Έτσι όπως το λες δε σημαίνει ότι στα χαρτιά δούλευες όλο τον Ιούλιο? Ποιός είναι το πρόβλημα?
StamTheMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 44 λεπτά πριν, DrLo είπε Έτσι όπως το λες δε σημαίνει ότι στα χαρτιά δούλευες όλο τον Ιούλιο? Δε δουλευα,απλα οταν εμαθαν για την εγκυκλιο με εβαλαν οτι δουλεψα, για να μη χασω τα συνεχομενα ενσημα. Τα ενσημα δηλωνονται τελη Αυγουστου,οποτε μπορουν και να μη δηλωθουν.
DrLo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Δε δουλευα,απλα οταν εμαθαν για την εγκυκλιο με εβαλαν οτι δουλεψα, για να μη χασω τα συνεχομενα ενσημα. Τα ενσημα δηλωνονται τελη Αυγουστου,οποτε μπορουν και να μη δηλωθουν. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πληρωθείς τον μισθό σου για τον Ιούλιο ;
StamTheMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Antianti είπε Και εγώ απορώ . Το διάβασα προ ολίγου ! Γελαει ο κοσμος,δε φτανει που περιμενουμε να πληρωθουμε στις 10,μας λενε τελος του μηνα οτι δε θα πληρωθουμε καν.. Μόλις τώρα, DrLo είπε Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πληρωθείς τον μισθό σου για τον Ιούλιο ; Ναι,αλλα δε δουλεψα.Τι να πω,φερε μου τα λεφτα αδουλευτα;
DrLo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ναι,αλλα δε δουλεψα.Τι να πω,φερε μου τα λεφτα αδουλευτα; Το μαγαζί ήταν κλειστό με απόφαση του κρατους για κάποιο λόγο (δε ξέρω αν υπάρχουν ακόμα τέτοια) ή μονομερή απόφαση του ιδιοκτήτη; Αν το 2ο, ναι αυτό θα πρέπει να πεις. εκτός αν κατάλαβα λάθος και ήσουν με αναστολή μέχρι τότε και άλλαξαν τα κριτήρια ανστολής αναδρομικά (μαλακία τουκ κράτους). ΥΓ: Από όσο καταλαβαίνω ξαναδιαβάζοντας το , το ότι σου κόλλησε ένσημα δε είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα αλλά η ανδρομικότητα? Αν δε σου είχε κολλήσει ένσημα θα μπορούσες να πάρεις επίδομα; (κατλαβαίνω πως όχι) Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από DrLo
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Αν σου κόλλησε ένσημα θα πρέπει να σε πληρώσει κανονικά στην τράπεζα (αν και υπάρχει πιθανότητα να στα ζητήσει πίσω)
StamTheMan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, DrLo είπε εκτός αν κατάλαβα λάθος και ήσουν με αναστολή μέχρι τότε και άλλαξαν τα κριτήρια ανστολής αναδρομικά (μαλακία τουκ κράτους). Αυτο εγινε,και δεν ξερω τι γινεται απο εκει και περα. Τα ενσημα μπηκαν για να μη χασω τα συνεχομενα ενσημα,για τους οποιους λογους. 3 ώρες πριν, DrLo είπε Αν δε σου είχε κολλήσει ένσημα θα μπορούσες να πάρεις επίδομα; (κατλαβαίνω πως όχι) Ετσι νομιζαμε,αλλα στις 20 αλλαξε ο νομος,με τους γελοιους που εχουμε μπλεξει. Το επαιρνα κανονικα απο το Νοεμβρη,και θα ξεκινουσα δουλεια 1η Αυγουστου. 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Αν σου κόλλησε ένσημα θα πρέπει να σε πληρώσει κανονικά στην τράπεζα (αν και υπάρχει πιθανότητα να στα ζητήσει πίσω) Ετσι και εγινε.Εχουμε πολυ καλη σχεση μεταξυ μας,και ουσιαστικα με τις μ****ες του κρατους πρεπει να πω και ευχαριστω που μου κολλησε ενσημα ενω δε δουλεψα. Αυτο,αν δεν εχει κανει ο λογιστης καποια μ*****α.
Herald Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Λογιστής εδώ. Όσα σου είπε ισχύουν. 20 Ιουλίου βγήκε η καταστροφική εγκύκλιος Εγώ σαν λογιστής τι να πώ στους πελάτες μου, και οι πελάτες τι να πούν στους εργαζόμενους τους? Πληρώστε τους τώρα όλο το μήνα ενώ καθόντουσαν 20 μέρες? Αυτά μόνο Ελλάδα γίνονται, και τρέχα λογιστή να τα βάλεις με τα θηρία. Τον μισθό σου τυπικά θα πρέπει να στον βάλει στην τράπεζα. 2
StamTheMan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Herald είπε 20 Ιουλίου βγήκε η καταστροφική εγκύκλιος Εχουν κανει και χειροτερα,αλλα ηταν μεγαλο φαουλ . Αν το ξεραμε,θα ειχαμε κανει τα κουμαντα μας αλλιως,θα επαιρνα ωρες στο μαγαζι,ή θα κοιταζα να δουλεψω και αλλου. Αλλα να περιμενεις να μπει το κωλοεπιδομα και να σου ριχνουν τετοιο Χ τελος του μηνα; "Ευτυχως" πηρε ενα παιδι αδεια και δουλευω ολη μερα αυτες τις μερες. 21 λεπτά πριν, Herald είπε Τον μισθό σου τυπικά θα πρέπει να στον βάλει στην τράπεζα. Τυπικα τον εβαλε,ατυπα θα τον επιστρεψω αφου δεν δουλεψα και θα πω και ευχαριστω για τα ενσημα οπως φαινεται. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από StamTheMan
Proodevtikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Ας τα ζητήσει μετά ο εργοδότης από το κράτος.Εσύ δεν φταίς που έμεινες ξεκρεμαστος απο την εγκύκλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα