xampo_s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές και δε βλέπω φως. Πατάω εκκίνηση για το clone του HDD δίσκου λάπτοπ σε έναν 870 evo και μένει στο 0. Το task manager δείχνει οτι πρόγραμμα κάνει χρήση της cpu ( ~30%)αλλά στο HDD δείχνει 0MB/s. Η διαδικασία είναι κολλημένη στο 0% . Το πιο σπαστικό είναι ότι αν το διακόψω κάνει restore τα windows πράγμα που παίρνει πολύ χρόνο και έγινε ήδη 3 φορές (γίνεται διακοπή μόνο με restart του λάπτοπ αφού ούτε το stop λειτουργεί αφού ξεκινήσει η διαδικασία , ούτε το Χ για να κλείσει το πρόγραμμα) . Έχω δοκιμάσει και δεύτερο external drive case μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα. Να δοκιμάσω άλλο software ή πάλι θα έχω τα ίδια και πάλι θα κάνω restore? Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Update: αφού ξαναέκανα allocate τον ssd τώρα δείχνει το acronis να κάνει χρήση του source HDD αλλά δε δείχνει progress στο migration software. Update 2 στο καπάκι: μετά από 9 λεπτά σταμάτησε η χρήση του δίσκου. (Εργοστασιακή κατάσταση στον HDD) παίζει να τελείωσε το migration? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από xampo_s
triplex1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xampo_s είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές και δε βλέπω φως. Πατάω εκκίνηση για το clone του HDD δίσκου λάπτοπ σε έναν 870 evo και μένει στο 0. Το task manager δείχνει οτι πρόγραμμα κάνει χρήση της cpu ( ~30%)αλλά στο HDD δείχνει 0MB/s. Η διαδικασία είναι κολλημένη στο 0% . Το πιο σπαστικό είναι ότι αν το διακόψω κάνει restore τα windows πράγμα που παίρνει πολύ χρόνο και έγινε ήδη 3 φορές (γίνεται διακοπή μόνο με restart του λάπτοπ αφού ούτε το stop λειτουργεί αφού ξεκινήσει η διαδικασία , ούτε το Χ για να κλείσει το πρόγραμμα) . Έχω δοκιμάσει και δεύτερο external drive case μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα. Να δοκιμάσω άλλο software ή πάλι θα έχω τα ίδια και πάλι θα κάνω restore? Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Ο δισκος του λαπτοπ ειναι απλα ''καθυστερημενος'' γι αυτο σε καθυστερει , αυτο θα λυθει οταν καταφερεις να βαλεις τον κλωνο μεσα στον 870 , καλα θα ειναι παντως να χρησιμοποιησεις καποιο αλλο προγραμμα , εγω δουλευω το EaseUS Todo Backup και εχω βρει την υγεια μου σε οποιοδηποτε pc κανω δουλεια. https://www.easeus.com/backup-utility/free-disk-cloning-software.html Εφ'οσον ο δισκος ειναι παλιος μπορει να σε φαει και καμια ωρα μεχρι να γινει , οτι και αν χρησιμοποιησεις , οποτε οταν δεις να ξεκιναει η κλωνοποιηση , πηγαινε καμια βολτα πιες καφε , φαε κανε και ενα μπανιο λογω ζεστης και πιστευω να'χει τελειωσει , αν τα καταφερεις θα δεις τεραστια διαφορα. https://www.techradar.com/best/best-disk-cloning-software Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από triplex1
xampo_s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Έγινε τελικά. Η dell είχε default το bitlocker (έλεος) έκανα αποκρυπτογράφηση , μετά έκανα νέο volume και έδωσα όνομα στον ssd και έγινε. Ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα