Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Internet explorer φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Εδώ γίναν οι άνθρωποι αναλώσιμοι δεν θα γίνουνε τα λειτουργικά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Παίδες δεν το σώζεται και δεν απαντήσατε τίποτα. Τα κινητά μπορεί να είναι άχρηστα . Μπορεί να είναι μόνο για κλήσεις αλλά ΓΙΑΤΙ να μην κάνουν login. ΓΙΑΤΙ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, efo355 είπε Παίδες δεν το σώζεται και δεν απαντήσατε τίποτα. Τα κινητά μπορεί να είναι άχρηστα . Μπορεί να είναι μόνο για κλήσεις αλλά ΓΙΑΤΙ να μην κάνουν login. ΓΙΑΤΙ; Θα ρώταγες ποτέ για μια τηλεόραση που δεν ανάβει γιατί δεν λειτουργεί το scart ή για ένα μηχανάκι που δεν παίρνει μπρος αν λειτουργεί η κόρνα? και για να μιλήσουμε σοβαρά, καμία από τις εφαρμογές που μπορεί έχεις στην 2.3.7 δεν μπορεί να κάνει logo in, είναι τόσο παλιές που καμία εταιρία δεν τις υποστηρίζει, θα έπρεπε να έλεγες και μπράβο στην Google που άφηνε τόσο καιρό να τις χρησιμοποιείς… Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1_kgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, efo355 είπε Μάλιστα δηλαδή εγώ που έχω πόρτα στο σπίτι μου 30 ετών να την πετάξω.... Έχουν οι σπηλιές πόρτα; Αναλογικά κάπως έτσι είναι αυτό που περιγράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, efo355 είπε Παίδες δεν το σώζεται και δεν απαντήσατε τίποτα. Τα κινητά μπορεί να είναι άχρηστα . Μπορεί να είναι μόνο για κλήσεις αλλά ΓΙΑΤΙ να μην κάνουν login. ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ μπορεί να κάνει login, δεν θα δεις τίποτα μετά, θα σου εμφανίσει μήνυμα σφάλματος η αδυναμίας προβολής, θα σου πει ότι δεν είναι ενημερωμένη η έκδοση. Θα βλέπεις μια κενή εικόνα. Θα σέρνεται σε τέτοιο βαθμό που θα το κλείσεις μόνος σου. Έλεος ρε παιδιά πια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1_kgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, efo355 είπε Λοιπόν το συνειρμό με την πόρτα δεν τον καταλάβατε γιατί απλά δεν έχετε καταλάβει ότι η συσκευή που λέγεται smartphone είναι μια πόρτα προς το διαδίκτυο. Εξηγήστε μου περα από τους ειρωνίες γιατί να μην μπορείς να κάνεις log in? Δεν εξετάζουμε πόσο γρήγορα τρέχει η συσκευή και όλα αυτά. Εξετάζουμε το login. Κάποιος εδώ παιδιά να μου εξηγήσει γιατί απαγορεύει το LOGIN. Φίλε μου και να στο εξηγήσουμε δε θα το καταλάβεις... Αν ήταν να το καταλάβεις δε θα έγραφες το αρχικό σχόλιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, efo355 είπε 2 ετών και 1700ευρω. Γιατί; Αν το στρώμα κάνει 1700€, τότε μάλλον θα έχει υλικά απο το χρυσόμαλλο δέρας. 😅 Και δεν θα ψείριζες τα 100-150€ που έχει το φθηνότερο smartphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, efo355 said: Παίδες δεν το σώζεται και δεν απαντήσατε τίποτα. Τα κινητά μπορεί να είναι άχρηστα . Μπορεί να είναι μόνο για κλήσεις αλλά ΓΙΑΤΙ να μην κάνουν login. ΓΙΑΤΙ; ε νταξ τωρα, ποιος εχει Android 2.3? μην ξεχναμε οτι τοτε οι συσκευες ειχανε 256/512MB RAM , αρα ειναι legit αχρηστες συσκευες. Ακομα και το JB με 1GB RAM θεωρω οτι ειναι οριακα ΟΚ. τι γιατι; για να πας να αγορασεις καινουργια συσκευη, να ανεβουν τα ποσοστα του Android (που εχουν πεσει αρκετα σε σχεση με πριν 3-4 χρονια) και να τα κονομισουν οι εταιριες. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Ακριβώς , δεν είναι τεχνολογικό το θέμα εδώ. Είναι καθαρή αλητεία της Google 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Αν το στρώμα κάνει 1700€, τότε μάλλον θα έχει υλικά απο το χρυσόμαλλο δέρας. 😅 Και δεν θα ψείριζες τα 100-150€ που έχει το φθηνότερο smartphone. To στρώμα μου μιας και έχεις τόσο θέμα να το μάθεις είναι το optimum diamond της media strom . To smartphone μου είναι το 11 pro max. Το θέμα δεν είναι , πίστεψε με , τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Αλητεία είναι να μην μπορείς να βάζεις ό,τι android θες χωρίς hacks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 εκεί και καλά άντε να το φάω ότι λόγω απόδοσης μπλα μπλα ( βλακείες αλλά τεσπα ). Αλλά το login δεν τρώγεται με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, efo355 είπε εκεί και καλά άντε να το φάω ότι λόγω απόδοσης μπλα μπλα ( βλακείες αλλά τεσπα ). Αλλά το login δεν τρώγεται με τίποτα. Σε ένα laptop με παλιό celeron και SSD έχω Windows 10. Για σερφάρισμα μόνο και καμιά ταινιούλα ή 2D indie game. Καλά πάει. Γιατί να μην μπορώ να κάνω το ίδιο με ένα κινητό, παρά θα πρέπει να ψάχνω για χακεριές με ROM; Το log in είναι η επίσημη ταφόπλακα στην όλη κοροϊδία με τα OS versions. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, efo355 είπε Παίδες δεν το σώζεται και δεν απαντήσατε τίποτα. Τα κινητά μπορεί να είναι άχρηστα . Μπορεί να είναι μόνο για κλήσεις αλλά ΓΙΑΤΙ να μην κάνουν login. ΓΙΑΤΙ; Γιατί δεν θέλουν τα credentials κλπ των λογαριασμών να είναι ευπαθή σε ένα λειτουργικό πλέον σουρωτήρι λόγω μη υποστήριξης πλέον ούτε καν αναβαθμίσεων ασφαλείας. Δεν τους συμφέρει οικονομικά να υποστηρίζουν αναβαθμίσεις ασφάλειας σε λειτουργικά 10ετίας που ... έχουν λήξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, efo355 said: Για πες εσύ ποιο το πρόβλημα της google πέρα από το forced obsolescence των συσκευών το να μπορείς να κάνεις ένα απλό log in ? Γιατί το "απλό login", συνοδεύεται από μια σειρά από λειτουργίες, τις οποίες κινητά 10ετίας δεν μπορούν να υποστηρίξουν. Είναι δυνατόν να παραπονιέται κάποιος γιατί η Google δεν λαμβάνει υπόψιν της στον σχεδιασμό του 2021, το αρχαίο κινητό του; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από Kostasspil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα