NotAliki177 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Ukforthemoment said: Εχεις 10+χρονών κινητό;Ουτε για press papier δεν κάνουν πλέον! Πως δεν εισαι smartphone user αν κάνεις browsing? Γκρίνια για την γκρίνια!! Ναι πρέπει να κλείσεις την τάφρο με τους κροκόδειλους και να δωσεις τα άλογα που την ανοίγουν κάπου.Αυτό είναι το αντίστοιχο . Εχω 7 ετών κινητό. Προφανώς δεν μιλάω για τα πρώτα smartphones με 246/512ΜΒ RAM. Αντέχει ακόμα στο brwosing... ΥΓ: Για on the go μιλάω... που tbh και On the go πολλές φορές δεν ανοίγω καν smartphone. Απλά ρε παιδί μου μπορεί να θες να δεις κάποιο σημαντικό email. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Εχω 7 ετών κινητό. Προφανώς δεν μιλάω για τα πρώτα smartphones με 246/512ΜΒ RAM. Αντέχει ακόμα στο brwosing... Τι εκδοση android?Γιατί εδω μιλάμε για έκδοση που βγήκε τον Δεκεμβρη του 2010 και σταμάτησε τον Σεπτέμβρη του 2011. 256/512 και As of April 2020, statistics issued by Google indicate that 0.2% of all Android devices accessing Google Play run Gingerbread. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 τελικά όλοι google θα λέμε και θα κλαίμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Kostasspil said: Συγγνώμη, αλλά το κοινό που απευθύνεται η κάθε εταιρία δεν είναι όσοι "δεν είναι smartphone users". Δεν θα προσαρμόζει τον σχεδιασμό της στην εξαίρεση, αλλά στον κανόνα. Πραγματικά απορώ με την νοοτροπία: Εγώ που δεν έχω (σύγχρονο) smartphone, τι θα κάνω Εγώ που δεν έχω web banking, τι θα κάνω Εγώ που δεν ξέρω να μπαίνω στο gov.gr τι θα κάνω Εγώ που δε θέλω να αναβαθμίσω Windows τι θα κάνω Δικαίωμα του οποιουδήποτε είναι να μην ακολουθεί την εξέλιξη, απλά αυτό έρχεται με το ανάλογο κόστος Βρε μαζί σου, δεν είπα κάτι. Καλά κάνει και κόβει αναβαθμίσεις εφαρμογών. Αλλά γιατί κόβεις σημαντικές λειτουργίες που αχρηστεύει όλη την συσκευή. Για παράδειγμα εδώ και κάνα χρόνο? όσοι έχουν πολύ παλιά κινητά χωρίς TLS1.2 (?) αχρηστεύτηκαν. Δεν μπορούν να κάνουν login σε καμία εφαρμογή. 6 minutes ago, Ukforthemoment said: Τι εκδοση android?Γιατί εδω μιλάμε για έκδοση που βγήκε τον Δεκεμβρη του 2010 και σταμάτησε τον Σεπτέμβρη του 2011. 256/512 και As of April 2020, statistics issued by Google indicate that 0.2% of all Android devices accessing Google Play run Gingerbread. Jelly bean Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Jelly bean Αυτή είναι μεταγενέστερη ,Ιούνιος του 2012 μεχρι Οκτώβρη του 2013. Οπότε δεν καταλαβαίνω το rant σου!!!Το τι εμπειρία χρησης έχεις το αφήνω στην άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, efo355 είπε Μάλιστα δηλαδή εγώ που έχω πόρτα στο σπίτι μου 30 ετών να την πετάξω.... Θα έχεις πόρτα και θα είναι σαν να μην έχεις, απο το παράθυρο θα μπαίνεις. 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι είπαμε, πρέπει να προχωρήσουμε, να μην μείνουμε σε πολύ παλιές εκδόσεις αλλά αυτά τα τεχνάσματα... μια το TLS που αχρηστεύει την συσκευή σου σε αρκετά apps μια αυτό... αφήστε τον κόσμο ήσυχο. Δλδ αν δεν είμαι smartphone user γιατί να αγοράσω 200 ευρώ κινητό για browsing? αφού μπορώ και με το παλιο μου κινητο... ε πως αλλιώς θα ανεβάσουν τα νούμερα του Android... Εγώ ένα θα πω... περιμένω 3ο λειτουργικό και ας γίνω "beta tester". Είσαι η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων αν έχεις κινητό 7 ετών με android Jelly Bean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlossss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 "Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας για τη διατήρηση της ασφάλειας των χρηστών μας" 🤣😂😂🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 καιρος να παω σε android 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Ποιος υπάρχει που να εχει κινητό με εκδοση 2;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, Ukforthemoment said: Αυτή είναι μεταγενέστερη ,Ιούνιος του 2012 μεχρι Οκτώβρη του 2013. Οπότε δεν καταλαβαίνω το rant σου!!!Το τι εμπειρία χρησης έχεις το αφήνω στην άκρη. ναι την λογική της σχολιάζω. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dpolal είπε Αναρωτιέμαι αν θα γράφατε τα ίδια στην περίπτωση που το νήμα αναφερόταν στην MICROSOFT και τα Win7 ή τα XP. Στα XP εδώ και κανένα χρόνο δεν κάνουν καν update καθώς έχουν κλείσει οι servers, πρέπει να βρεις και να κατεβάσεις ένα-ένα τα update από το Microsoft Update Catalog αν δε θες να μείνεις με ενημερώσεις 2008 (SP3) Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από Hacker?pcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrsoronas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Η πόρτα του σπιτιού σου αναβαθμίζεται κάθε χρόνο; η πόρτα τώρα έιναι Level ?? Boss με armor +100 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Εχω 7 ετών κινητό. Προφανώς δεν μιλάω για τα πρώτα smartphones με 246/512ΜΒ RAM. Αντέχει ακόμα στο brwosing... ΥΓ: Για on the go μιλάω... που tbh και On the go πολλές φορές δεν ανοίγω καν smartphone. Απλά ρε παιδί μου μπορεί να θες να δεις κάποιο σημαντικό email. και εγώ έχω για τρίτο, κυριολεκτικά μόνο για Hotspot Κινητό σχεδόν 7 ετών (τα κλείνει σε 2 μήνες τα 7 έτη) Μotorola Νexus 6. Αυτά με το 2.3.7 δεν ξέρω καν σε τι συσκευές απευθύνεται........ το δικό μου δηλαδη μοντέλο 9/2014 ειναι νομίζω στο android 7.1 Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από zygorito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αν εχεις κινητο Android με 2.3.7 και γκρινιαζεις με την ειδηση και οχι με το κινητο σου, πραγματικα σε θαυμαζω! Απο εκει και περα παιδια αν καποιος για τους χ, ψ λογους θελει να κρατησει τετοια συσκευη αλλα θελει να εχει και υπηρεσιες Google, ας κοιταξει για custom ROM, μπορει να βρει πολυ ωραια releases που θα του ανανεωσουν την συσκευη και περα απο πιο ευχρηστη θα την κανουν και πιο ασφαλη. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από asmilon 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Χμ.. android 2.3.7 και να δουλεύει ακόμα ...μάλλον θα έμεινε καταλάθος μερικά χρονακια σε κανένα σεντούκι στο εξωχικο , δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο . Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από nickk0kkav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα