Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panos1913 είπε

καταλαβα δεν το γλυτωνω...ευχαριστω παντως

Μην το δένεις και τόσο κόμπο ότι θες ντε και καλά 600+ ευρώ για κάρτα γραφικών.
Με μια ποιό δυνατή κάρτα πιθανότατα να έχεις πρόβλημα bottleneck από τον επεξεργαστή μετά.

Για τον επεξεργαστή που έχεις μία 1650 super θα κάτσει μια χαρά και θα είσαι σε λίγο καλύτερο επίπεδο από ότι πριν με την προϋπόθεση πάντα ότι θα την βρείς διαθέσιμη σε κάπως λογική τιμή.

Αν μπορείς προτίμησε την από την απλή 1650 αν και λίγο ποιό πάνω τιμολογιακά υπάρχει άμεσα διαθέσιμη η απλή 1660 που είναι σαφώς καλύτερη.
https://www.skroutz.gr/s/17801139/Gigabyte-GeForce-GTX-1660-6GB-OC-GV-N1660OC-6GD.html

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Συγκεντρωθείτε μωρέ μερικοί. Δεν έχουν όλοι να δώσουν 1000 ευρώ για κάρτα, ούτε την χρειάζονται κιόλας.

εγώ ήμουν ξεκάθαρος στον TS να αγοράσει την κάρτα γραφικών που είναι κοντά στα χρήματα του (βάση ότι του δώσουν για την 5xx) δηλαδή την 1650.

δεν του είπα να αγοράσει αυτή την κάρτα που σκοπεύω να αγοράσω εγώ για το μηχάνημα μου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Μην το δένεις και τόσο κόμπο ότι θες ντε και καλά 600+ ευρώ για κάρτα γραφικών.
Με μια ποιό δυνατή κάρτα πιθανότατα να έχεις πρόβλημα bottleneck από τον επεξεργαστή μετά.

Για τον επεξεργαστή που έχεις μία 1650 super θα κάτσει μια χαρά και θα είσαι σε λίγο καλύτερο επίπεδο από ότι πριν.

Θα συμφωνήσω 100% με τον φίλο

αν μπορεί ο TS να πάρει την 1650 Super πιστεύω θα είναι ότι το καλύτερο για το σύστημα που έχει

εγώ στον AMD Ryzen 7 2700X οποίος δεν δίνει το 100% η κάρτα γραφικών (για τους γνωστούς λόγους)

έχω κανονικά μια Zotac RTX 2070 amp extreme αλλά καμιά φορά βάζω και την Zotac RTX 2080Ti (υπερβολή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη θα παει να αγορασει με τα ιδια λεφτα την καρτα (απο αποψη επιδοσεων) που κυκλοφορησε πριν 5 χρονια και θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενος? δηλαδη ειναι καλο deal αυτο? να ξαναγορασεις σαν καινουργια καρτα με επιδοσεις 2016 κατω του μετριου  ενω εχουμε 8 μηνα 2021 δε γινονται αυτα οταν εχεις μυαλο.Να επαιρνε το σαπιδι την 1650 για 90ε να πω ενταξει ,αλλα εδω θα την χρυσοπληρωσει για επιδοσεις 5 χρονια πισω...γελοιο απο 8vram να παει σε 4 και να πληρωσει και τα ιδια ...

καλυτερα δευτερο χερι 1080/1070 παρα το σαπιδι που του προτεινετε.

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Like 1
Δημοσ.

το προβλημα ειναι  οτι δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

εβαλε μια παλια μεσα απο προηγουμενο υπολογιστη η οποια ειναι απλα για να ανοιγει και να σερφαρεις

τη χρυση τομη προσπαθει να δει αν μπορει να βρει μια λυση που δε θα κοστισει απιστευτα και θα ειναι και σε καλο επιπεδο

αλλα απο οτι καταλαβαινω εχει πεσει στην περιπτωση με τις καρτες και αν θελει να μπορει να παιζει μαλλον θα πρεπει να ξηλωθει για μια μετρια καρτα??

δυσκολη αποφαση

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως να σκεφτόταν τη περίπτωση επισκευής της κάρτας; Για τι κάψημο μιλάμε; Μην κάνει όμως περεταίρω δοκιμή. Υπάρχει κίδυνος να καεί ο πυρίνας της GPU (υπό προϋποθέσεις).

Κάνω promo τώρα:

• Like 1
Δημοσ.

Ας μπει στις αγγελίες, παίζουν κάρτες με 80-100-120 ευρώ που θα μπορέσει να παίξει τα ποιο πολλά παιχνίδια στα 1080p.

Αλλιώς ας πάρει μια 1650 απλή  

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 4/8/2021 στις 1:05 ΠΜ, panos1913 είπε

το pc εχει msi pro-vdh max

western digital blue sn550 500gb

amd ryzen5 2600 box

G.skill ripjawsV 16gb ddr4-3200mhz

το προβλημα ειναι με τις καρτες γραφικων τωρα οτι ειναι στα υψη.ξερει καποιος τι γινεται με τις τιμες και αν θα πεσουν στο αμεσο μελλον? 

Ryzen 5 2600 & Radeon RX 570 | Bottleneck calculator | PC Builds (pc-builds.com)

Ryzen 5 2600 & GeForce GTX 1650 | Bottleneck calculator | PC Builds (pc-builds.com)

Ryzen 5 2600 & GeForce GTX 1660 Ti | Bottleneck calculator | PC Builds (pc-builds.com)

Ryzen 5 2600 & GeForce RTX 2060 | Bottleneck calculator | PC Builds (pc-builds.com)

Κάρτες Γραφικών GeForce GTX 1660 Ti - Skroutz.gr

rtx 2060 - Κάρτες Γραφικών - Skroutz.gr

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 3DJIN είπε

δηλαδη θα παει να αγορασει με τα ιδια λεφτα την καρτα (απο αποψη επιδοσεων) που κυκλοφορησε πριν 5 χρονια και θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενος? δηλαδη ειναι καλο deal αυτο? να ξαναγορασεις σαν καινουργια καρτα με επιδοσεις 2016 κατω του μετριου  ενω εχουμε 8 μηνα 2021 δε γινονται αυτα οταν εχεις μυαλο.Να επαιρνε το σαπιδι την 1650 για 90ε να πω ενταξει ,αλλα εδω θα την χρυσοπληρωσει για επιδοσεις 5 χρονια πισω...γελοιο απο 8vram να παει σε 4 και να πληρωσει και τα ιδια ...

καλυτερα δευτερο χερι 1080/1070 παρα το σαπιδι που του προτεινετε.

μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι επεξεργαστή έχει ο φίλος μας

το οικονομικό φυσικά

τι κάρτα γραφικών είχε που του χάλασε την οποία δεν θα βρει ξανά στα χρήματα που την είχε αγοράσει (εκεί είναι και η επιφύλαξη μου σε ότι του είπαν από το κατάστημα που την αγόρασε)

η κάρτα 1650 Super που του έχει προτείνει ο φίλος πιο πάνω είναι η κορυφαία επιλογή για το σύστημα του

τώρα αν θέλει να μπει στην διαδικασία να βρει 1070Ti ή 1080Ti να βάλει στο σύστημα του ας το κάνει

(Προσωπικά τέτοιες κάρτες GTX 1xxx και RTX 2xxx έχω (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) σφραγισμένες/αμεταχείριστες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

400 ευρω για καρτα για 1660 αντικατασταση ρχ 570??

προσωπικα δεν θα το εκανα αλλα ο καθενας αναλογα με τις αναγκες του κλπ

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, peiraiask είπε

400 ευρω για καρτα για 1660 αντικατασταση ρχ 570??

απαντηση ..haha ..δεν προκειται..??

UserBenchmark: AMD RX 570 vs Nvidia GTX 1660-Ti

GeForce GTX 1660 Ti vs Radeon RX 570 (hwbench.com)

UserBenchmark: AMD RX 570 vs Nvidia RTX 2060

GeForce RTX 2060 vs Radeon RX 570 (hwbench.com)

Με πιο δυνατες (& πιο ακριβες?) θα "κρεμασει" η CPU, με πιο φθηνες θα πρεπει να συμβιβαστει με ιδιες και χειροτερες επιδοσεις απο την 570 (εκτος & αν παει σε used) ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κρισιμος παραγοντας, αν εχει οθονη για να σηκωσει μια καρτα των 400 ευρω,

πχ 2060

ή αν πρεπει να δωσει συν 300 για αγορα νεας καταλληλης,

κ ποσες ωρες παιχνιδιων θα περασει το επομενο εξαμηνο κλπ

φιλε Κωστα, 56 ή 80% διαφορα δεν μου λεει πολλα,

απο 230 ευρω στα 450 συν οθονη μου λεει σε ευρω.

πριν 2 χρονια η ρχ 570, 1650 ηταν στα 150 ευρω περιπου!

https://techingreek.com/nvidia-gtx-1650-axizi/

https://el.comprating.com/nvidia-gtx-1650-aparecen-modelos-con-memorias-gddr6

τωρα μετα απο 2 χρονια οποιος αγοραζει στα 800 πληρωνει κ μια βαρκα μαζι.?

. βαπορισιες καρτες. ? το πλειστεισον κανει 500 κ ειναι καρτα γραφικων  περιπου 2070 μαζι με υπολογιστη

(η το αναλογο χβοχ)

οταν ο αλλος ομως διαθετει 6-10 χιλιαρικα στην τραπεζα κλπ,

δεν αγοραζει καρτες των 200, αγοραζει των 400, 800 , των 100 ευρω κλπ

κ το πλειστεισον 5 το εχει σαν αξεσουαρ σαν κινητο, σαν ταμπλετ κλπ

Επεξ/σία από peiraiask
  • Like 1
Δημοσ.

Στις αγγελιες να προσεξει τις περιεργα χαμηλες τιμες για την εποχη και ειδικα απο μελη με καθολου η λιγες αξιολογησεις.

Το γραφω γιατι αρκετοι βαζουν αγγελια για πλακα και δεν απαντανε στα μηνυματα η εκει που μιλας μαζι τους βλεπεις πουληθηκε χωρις καν να σου πουν ξερεις μου εστειλε αλλος πριν απο σενα.

Απο την αλλη υπαρχουν και η επισκευασμενες που με νεα προφιλ προσπαθουν να τις διωξουν οσο οσο μην τους μεινει στα χερια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Στις αγγελιες να προσεξει τις περιεργα χαμηλες τιμες για την εποχη και ειδικα απο μελη με καθολου η λιγες αξιολογησεις.

Το γραφω γιατι αρκετοι βαζουν αγγελια για πλακα και δεν απαντανε στα μηνυματα η εκει που μιλας μαζι τους βλεπεις πουληθηκε χωρις καν να σου πουν ξερεις μου εστειλε αλλος πριν απο σενα.

Απο την αλλη υπαρχουν και η επισκευασμενες που με νεα προφιλ προσπαθουν να τις διωξουν οσο οσο μην τους μεινει στα χερια.

σωστός ο φίλος @LLLEFTERIS 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...