NadaGR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πηρε ο αδερφος μου το poco x3 pro πριν 2 βδομαδες και οταν το ανοιξε εγινε updated στην τελευταια εκδοση miui. Δεν εχει κανενα προβλημα με την οθονη. Ισως το προβλημα ηταν σε προηγουμενη εκδοση. Αν εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2 νομιζω το poco ειναι αρκετα καλυτερη επιλογη απο αποψη hardware αλλα και απο αποψη ευχρηστιας με google services. Οτι συγρκιτικο εψαξα αναμεσα στα 2 κινητα σε ολα το poco ηταν νικητης. πχ. https://www.kimovil.com/en/compare/huawei-p40-lite,poco-x3-pro Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από NadaGR
blackm76 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, NadaGR είπε Πηρε ο αδερφος μου το poco x3 pro πριν 2 βδομαδες και οταν το ανοιξε εγινε updated στην τελευταια εκδοση miui. Δεν εχει κανενα προβλημα με την οθονη. Ισως το προβλημα ηταν σε προηγουμενη εκδοση. Αν εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2 νομιζω το poco ειναι αρκετα καλυτερη επιλογη απο αποψη hardware αλλα και απο αποψη ευχρηστιας με google services. Οτι συγρκιτικο εψαξα αναμεσα στα 2 κινητα σε ολα το poco ηταν νικητης. πχ. https://www.kimovil.com/en/compare/huawei-p40-lite,poco-x3-pro ποια εκδοση miui εχει τωρα ο αδερφος σου φιλε μου;;;; επεισδη στο λινκ που στειλανε νωριτερα τα υπολοιπα παιδια λεει ποια εκδοση ειναι για να την τσεκαρο.ευχαριστω
NadaGR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, blackm76 είπε ποια εκδοση miui εχει τωρα ο αδερφος σου φιλε μου;;;; επεισδη στο λινκ που στειλανε νωριτερα τα υπολοιπα παιδια λεει ποια εκδοση ειναι για να την τσεκαρο.ευχαριστ
blackm76 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 καταλαβα φιλε μου οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα με το touch της οθονης. για καποιο λογο ομως εχω κολλησει με το p40 lite kai δεν ξερω γιατι μαλλον ξερω..... το emui ειναι πολυ καλυτερο απο το miui λιγο που το ειδα. απλο ευχρηστο και πολυ γρηγορο..... δηλαδη λιγο που περιηγηθηκα στο μενου και στις ρυθμισεις του το p40 lite μου φανηκε ποιο γρηγορο ασχετος τα συγκρητικα που υπαρχουν στο διαδικτυο. απο την αλλη συμφωνα με τα απολυτα χαρακτηριστηκα το poco ειναι το απολυτο σε ολους τους τομεις παρολο που οσο τα ειδα το p40 lite μου φανηκε οτι εχει καλυτερη καμερα παρολο που εχουν ιδια mpixel.μονο στο βιντεο υστερη σε αναλυση και σταθεροποιηση εικονας. οσο για τα google services εψαξα λιγο στο appgallery και υπαρχουν πολλες εφαρμογες και οτι δεν υπαρχει υπαρχει στο apkure. λετε να υπαρχει τοσο προβλημα με τις εφαρμογες;; δεν ξερω αληθεια...ουφφφφφ 1
NadaGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, blackm76 είπε καταλαβα φιλε μου οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα με το touch της οθονης. για καποιο λογο ομως εχω κολλησει με το p40 lite kai δεν ξερω γιατι μαλλον ξερω..... το emui ειναι πολυ καλυτερο απο το miui λιγο που το ειδα. απλο ευχρηστο και πολυ γρηγορο..... δηλαδη λιγο που περιηγηθηκα στο μενου και στις ρυθμισεις του το p40 lite μου φανηκε ποιο γρηγορο ασχετος τα συγκρητικα που υπαρχουν στο διαδικτυο. απο την αλλη συμφωνα με τα απολυτα χαρακτηριστηκα το poco ειναι το απολυτο σε ολους τους τομεις παρολο που οσο τα ειδα το p40 lite μου φανηκε οτι εχει καλυτερη καμερα παρολο που εχουν ιδια mpixel.μονο στο βιντεο υστερη σε αναλυση και σταθεροποιηση εικονας. οσο για τα google services εψαξα λιγο στο appgallery και υπαρχουν πολλες εφαρμογες και οτι δεν υπαρχει υπαρχει στο apkure. λετε να υπαρχει τοσο προβλημα με τις εφαρμογες;; δεν ξερω αληθεια...ουφφφφφ Δεν γνωρίζω από huawei φίλε μου για να σε βοηθήσω, αν βρεθεί κάποιος κάτοχος να σε κατατοπίσει θα ήταν καλή φάση. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου και εφόσον σου "έκατσε" όπως λες κατά την ταπεινή μου άποψη πάρτο.
blackm76 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 42 λεπτά πριν, NadaGR είπε Δεν γνωρίζω από huawei φίλε μου για να σε βοηθήσω, αν βρεθεί κάποιος κάτοχος να σε κατατοπίσει θα ήταν καλή φάση. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου και εφόσον σου "έκατσε" όπως λες κατά την ταπεινή μου άποψη πάρτο. Θα κάτσω αύριο να γράψω σε χαρτί τα υπέρ και τα κατά του καθένα και οποίο βγει καλύτερο αυτό θα παρω γιατί κουράστηκα. Πρέπει να πάρω ένα και ότι βγει, να τελειώνω. 1
osfp1978 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, blackm76 είπε καταλαβα φιλε μου οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα με το touch της οθονης. για καποιο λογο ομως εχω κολλησει με το p40 lite kai δεν ξερω γιατι μαλλον ξερω..... το emui ειναι πολυ καλυτερο απο το miui λιγο που το ειδα. απλο ευχρηστο και πολυ γρηγορο..... δηλαδη λιγο που περιηγηθηκα στο μενου και στις ρυθμισεις του το p40 lite μου φανηκε ποιο γρηγορο ασχετος τα συγκρητικα που υπαρχουν στο διαδικτυο. απο την αλλη συμφωνα με τα απολυτα χαρακτηριστηκα το poco ειναι το απολυτο σε ολους τους τομεις παρολο που οσο τα ειδα το p40 lite μου φανηκε οτι εχει καλυτερη καμερα παρολο που εχουν ιδια mpixel.μονο στο βιντεο υστερη σε αναλυση και σταθεροποιηση εικονας. οσο για τα google services εψαξα λιγο στο appgallery και υπαρχουν πολλες εφαρμογες και οτι δεν υπαρχει υπαρχει στο apkure. λετε να υπαρχει τοσο προβλημα με τις εφαρμογες;; δεν ξερω αληθεια...ουφφφφφ Φιλε μου το ειχα το p40 lite....Το emui ειναι κλασεις ανωτερο απο το miui και φυσικά πολυ πιο φιλικο στο χρηστη.Το κινητο ειχε εξαιρετικες καμερες και γενικα ηταν αριστο.ΑΛΛΑ η απουσια play store ειναι μεγαλο μειον.Επρεπε οτι ειχα απο τριτες πηγες να τα κανω update χειροκινητα και τα google maps δουλευαν μονο στα αγγλικα ενω αλλη μια εφαρμογή δεν μου την δουλευε καν.Υπαρχει βέβαια και ο τρόπος να ανοιγεις της ιστοσελιδες των εφαρμογων. Εγω παντως εχω βολευτει με την realme.Εχει κανονικη εγγυηση απ οπου και αν αγορασεις ενω υπάρχει και σερβις στο Ελληνικο.Ειναι νεα εταιρεία το ξερω αλλα εγω την εμπιστευτικα και μεχρι στιγμης δικαιωνομαι.Να σου πω οτι αναμεσα στα p40 lite και realme 6s ειχα και μια αποτυχημενη αγορα ενος redmi note 9s.Αποτυχημενη λεω γιατι απελπιστηκα με το miui. Γνωμη μου βαλτα κατω και δες τι σε συμφέρει.Το τέλειο δεν θα το βρεις,το μονο σίγουρο.Απλα δες τις προταιρεοτητες σου. 1
blackm76 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε .Επρεπε οτι ειχα απο τριτες πηγες να τα κανω update χειροκινητα Αν εγκαταστήσω την εφαρμογή του apkure μέσω αυτής οι εφαρμογές δεν αναβαθμιζονται αυτόματα; η πρέπει να γίνονται χειροκίνητα;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, blackm76 είπε Αν εγκαταστήσω την εφαρμογή του apkure μέσω αυτής οι εφαρμογές δεν αναβαθμιζονται αυτόματα; η πρέπει να γίνονται χειροκίνητα; Δεν είναι μόνο το πρόβλημα των ενημερώσεων των εφαρμογών. Μερικές για να μην πω όλες, στηρίζονται στα play services για τα Push notifications, συνεπώς οκ εσυ θα εχεις περάσει πχ το viber αλλά παίζει να μην χτυπήσει καθώς δεν θα τρέχει το αντίστοιχο play service απο πίσω. Κάτι αντίστοιχο και με εφαρμογές για email κλπ. Ίσως να έχουν διορθωθεί αυτά σε μεγάλο βαθμό, αν είσαι οκ με τα παραπάνω, απλά προχώρα στην αγορά του μιας και έχεις αποφασίσει τι συσκευή θες απλά δεν το έχεις πάρει απόφαση.
blackm76 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 33 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Δεν είναι μόνο το πρόβλημα των ενημερώσεων των εφαρμογών. Μερικές για να μην πω όλες, στηρίζονται στα play services για τα Push notifications, συνεπώς οκ εσυ θα εχεις περάσει πχ το viber αλλά παίζει να μην χτυπήσει καθώς δεν θα τρέχει το αντίστοιχο play service απο πίσω. Κάτι αντίστοιχο και με εφαρμογές για email κλπ. Ίσως να έχουν διορθωθεί αυτά σε μεγάλο βαθμό, αν είσαι οκ με τα παραπάνω, απλά προχώρα στην αγορά του μιας και έχεις αποφασίσει τι συσκευή θες απλά δεν το έχεις πάρει απόφαση. Αυτό ήθελα να ρωτήσω αλλά με πρόλαβες.... 😁 Αν έρχετε ένα μήνυμα ή κάποιο mail δεν θα έρχετε ειδοποίηση; Γενικά είμαι μεταξύ p40 lite και poco x3 pro. Μου άρεσε πολύ το emui 10 αλλά άμα έχει λειτουργικό πρόβλημα πως θα χρησιμοποιήσει κάποιος την συσκευή.;.... Εκτος αν όπως λες φίλε μου έχει διορθωθεί αυτό γιατί πάρα πολλοί έχουν αγοράσει το p40 lite. Γνωρίζεις κάτι περισσότερο για τις ειδοποιήσεις;
osfp1978 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Σε μενα αυτα δουλευαν κανονικα....viber,messenger,facebook
blackm76 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Σε μενα αυτα δουλευαν κανονικα....viber,messenger,facebook Έχεις και εσύ p40 lite φίλε μου και δουλεύουν όλα κανονικά; οι ειδοποιήσεις εννοώ. Επισεις τα e-banking είδα ότι πλέον είναι στο app gallery λειτουργούν κανονικά; Οι ειδοποιήσεις για mail; Επισεις παιδιά στο βίντεο δεν έχει σταθεροποιητη εικόνας και τραβάει μέχρι 1080p ενώ το poco x3 pro μέχρι 4 k αλλά σε φωτογραφίες το p40 lite τραβάει καλύτερα σωστά; με λίγα λόγια το p40 lite έχει καλύτερη φωτογραφία και το poco καλύτερο βίντεο;
osfp1978 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, blackm76 είπε Έχεις και εσύ p40 lite φίλε μου και δουλεύουν όλα κανονικά; οι ειδοποιήσεις εννοώ. Επισεις τα e-banking είδα ότι πλέον είναι στο app gallery λειτουργούν κανονικά; Οι ειδοποιήσεις για mail; Επισεις παιδιά στο βίντεο δεν έχει σταθεροποιητη εικόνας και τραβάει μέχρι 1080p ενώ το poco x3 pro μέχρι 4 k αλλά σε φωτογραφίες το p40 lite τραβάει καλύτερα σωστά; με λίγα λόγια το p40 lite έχει καλύτερη φωτογραφία και το poco καλύτερο βίντεο; Το εχω πει σε προηγουμενα ποστ μου.Το ειχα για εξι μηνες....Ολες οι ειδοποιήσεις ερχοντουσαν κανονικοτατα.e banking δεν εχω ΠΟΤΕ σε κινητη συσκευη αλλα eurobank,alpha και Εθνικη ειχαν εφαρμογες στο app gallery.
blackm76 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, osfp1978 είπε Το εχω πει σε προηγουμενα ποστ μου.Το ειχα για εξι μηνες....Ολες οι ειδοποιήσεις ερχοντουσαν κανονικοτατα.e banking δεν εχω ΠΟΤΕ σε κινητη συσκευη αλλα eurobank,alpha και Εθνικη ειχαν εφαρμογες στο app gallery. Ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα