Προς το περιεχόμενο

αγορα p40 lite ή poco x3 pro;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,θελω την βοηθεια σας.

θελω να αγορασω συσκευη και ειμαι μεταξυ του poco x3 pro me 8gb ram kai 256 gb αποθηκευτικο χωρο και του p40 lite me 6gb ram kai 128 gb αποθηκευτικο χωρο.
συμφωνα με τα νουμερα το poco x3 pro ειναι καλυτερο.στην πραξη ομως ποιο ειναι καλυτερο;;;γιατι αλλο τα νουμερα αλλο η πραγματικοτητα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, blackm76 είπε

γεια σας παιδια,θελω την βοηθεια σας.

θελω να αγορασω συσκευη και ειμαι μεταξυ του poco x3 pro me 8gb ram kai 256 gb αποθηκευτικο χωρο και του p40 lite me 6gb ram kai 128 gb αποθηκευτικο χωρο.
συμφωνα με τα νουμερα το poco x3 pro ειναι καλυτερο.στην πραξη ομως ποιο ειναι καλυτερο;;;γιατι αλλο τα νουμερα αλλο η πραγματικοτητα.

Το p40 δεν έχει Google services. Δεν σε ενοχλεί αυτό; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Το p40 δεν έχει Google services. Δεν σε ενοχλεί αυτό; 

οχι ιδιαιτερα...αρκει βεβαια να μπορω να εγκαθιστω εφαρμογες με διαφορετικους τροπους που οπως διαβαζω στο διαδικτυο γινετε.
εκτος αν δεν τρεχουν καλα.αλλα ενας γνωστος μου εχει το p40 pro kai λεει οτι εχει εγκαταστησει ebanking kai την revolut και fb,messenger,viber,skype κανονικα και δεν εχει προβλημα αλλα επειδη εχω ενδοιασμους για αυτο ρωτησα και εδω στο insomnia.

με λιγα λογια απο θεμα hardware ποιο ειναι καλυτερο και απο θεμα software λογο ελλειψεις google services υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα;;;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, blackm76 είπε

οχι ιδιαιτερα...αρκει βεβαια να μπορω να εγκαθιστω εφαρμογες με διαφορετικους τροπους που οπως διαβαζω στο διαδικτυο γινετε.
εκτος αν δεν τρεχουν καλα.αλλα ενας γνωστος μου εχει το p40 pro kai λεει οτι εχει εγκαταστησει ebanking kai την revolut και fb,messenger,viber,skype κανονικα και δεν εχει προβλημα αλλα επειδη εχω ενδοιασμους για αυτο ρωτησα και εδω στο insomnia.

με λιγα λογια απο θεμα hardware ποιο ειναι καλυτερο και απο θεμα software λογο ελλειψεις google services υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα;;;

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για τα Google services γιατί δεν είχα ποτέ Huawei, αλλά αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έμπλεκα...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για τα Google services γιατί δεν είχα ποτέ Huawei, αλλά αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έμπλεκα...

αν εξαιρεσουμε τα google services αο θεμα hardware ποιο ειναι καλυτερο;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ θα διάλεγα το Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB

προσωπικά είναι υποψήφια για αγορά το Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB και Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB

(οι τελευταίες μου συσκευές κινητής τηλεφωνίας)

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.

Ειχα το p40 lite για 6μηνες περιπου.Η έλλειψη gms ειναι ενοχλητική.Μπορουν να εγκατασταθούν ολες οι εφαρμογες δια της πλαγιας οδου αλλα δυστυχώς πρέπει να εισαι συνεχως "στα κάρβουνα" για να μπορείς να κανεις update.Ωσπου απελπιστικα και το πουλησα.

Π.χ. τα Google maps τα εγκατεστησα κανονικα αλλα ετρεχαν στα Αγγλικά μονο ενω για αναβαθμίσεις έπρεπε συνεχως να ψαχνω χειροκινητα....

Οσο για το poco λογη προσοχη στο miui το οποιο δεν ειναι φιλικό προς τον χρηστη με πολλα bugs, διαφημίσεις και "περίεργες" ρυθμίσεις.

Το p40 lite παρ ολα αυτα ηταν ενα εξαιρετικό κινητό.....

Δημοσ.

Ουφφφ έχω κατά μπερδευτει και δεν ξέρω τι να κάνω. Πήγα τα είδα και τα 2 σε ένα κατάστημα. Δεν ξέρω αν πρέπει να πω ποιο.... 

Η αλήθεια είναι πως το poco x3 pro από την μία έχει 2 gb ράμ παραπάνω και 256 gb χωρητικότητά αντί 6 του p40 lite, Επισεις έχει Google services αλλά έχει και ένα κάρο άλλες άχρηστες εφαρμογές της Google που δεν χρησιμοποιώ ποτέ εκτός από το playstore. 

Από την άλλη το p40 lite έχει ποιο εύχρηστο γραφικό περιβάλλον και πολύ ποιο καθαρό. Μπορεί δηλαδή να μην έχει Google services αλλά εκτός από το playstore δεν έχει ούτε όλες τις υπόλοιπες άχρηστες εφαρμογές. 

Από ταχυτητα και τα 2 μου φάνηκαν πάνω κάτω τα ίδια παρόλο που το p40 lite έχει λιγότερη ram. Αλλά δεν δοκίμασα και πολλά. Απλά έχω έναν ενδοιασμό αν θα μπορώ να εγκαθιστώ τις εφαρμογές που θέλω. 

Δημοσ.

Από την μια έχεις το Huawei που δεν έχει Google services και από την άλλη το Poco που έχει τα δικά του πρόβλημα (οθόνη,Software κλπ).

Σίγουρα καλύτερο είναι το δεύτερο,αλλά η επιλογή είναι δική σου.

Μπορεί να υπάρξει και κάποια άλλη εναλλακτική όπως κάποιο  Realme .

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GATE123 είπε

Realme is a από ότι ξέρω και έχω ακούσει είναι πολύ καλή αλλά έχει ένα θέμα νομίζω.... 

Αν μακριά από δω πάθει κάτι δύσκολα βρίσκεις ανταλλακτικά. Ισχύει; 

6 ώρες πριν, GATE123 είπε

από την άλλη το Poco που έχει τα δικά του πρόβλημα (οθόνη,Software κλπ).

Για το software της xiaomi ακούγονται διαφορά κατά καιρούς... Αλλά για την οθόνη δεν ξέρω... Τι προβλήματα βγάζει; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blackm76 είπε

Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και σε επώνυμα μαγαζιά 3 χρόνια.

Και το επίσημο service τις είναι στο Ελληνικό.

1 ώρα πριν, blackm76 είπε

Για το software της xiaomi ακούγονται διαφορά κατά καιρούς... Αλλά για την οθόνη δεν ξέρω... Τι προβλήματα βγάζει; 

Για την οθόνη δες εδώ 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/775034-poco-x3-pro-nfc-πρόβλημα-με-την-αφή-στην-οθόνη-μετά-το-τελευταίο-update/

Δημοσ.
Στις 3/8/2021 στις 11:34 ΜΜ, GATE123 είπε

Realme is a από ότι ξέρω και έχω ακούσει είναι πολύ καλή αλλά έχει ένα θέμα νομίζω.... 

Στις 3/8/2021 στις 11:34 ΜΜ, GATE123 είπε

από την άλλη το Poco που έχει τα δικά του πρόβλημα (οθόνη,Software κλπ).

Αυτό με την οθόνη είναι πολύ σοβαρό. Δηλαδή θα το πάρει κάποιος θα δουλεύει καλά και μετά την αναβάθμιση θα έχει πρόβλημα. Από ότι λένε στο λινκ που στείλατε δεν διορθώθηκε και ένας θεός ξέρει πότε θα διορθωθεί και αν. Άρα και με το poco θα έχω πρόβλημα. 

Τώρα όσον αφορά το p40 lite να σας πω την αλήθεια μου κόλλησε στο μυαλό αλλά με φοβίζει το ότι δεν έχει playstore. Παρόλα αυτά ψήνομαι να το Πάρω γιατί το emui μου άρεσε περισσότερο από το miui. 

Την realme δεν την εμπιστεύομαι πολύ ακομα. 

Δημοσ.
Στις 4/8/2021 στις 7:21 ΠΜ, GATE123 είπε

Αυτό με την οθόνη είναι πολύ σοβαρό. Δηλαδή θα το πάρει κάποιος θα δουλεύει καλά και μετά την αναβάθμιση θα έχει πρόβλημα. Από ότι λένε στο λινκ που στείλατε δεν διορθώθηκε και ένας θεός ξέρει πότε θα διορθωθεί και αν. Άρα και με το poco θα έχω πρόβλημα. 

Τώρα όσον αφορά το p40 lite να σας πω την αλήθεια μου κόλλησε στο μυαλό αλλά με φοβίζει το ότι δεν έχει playstore. Παρόλα αυτά ψήνομαι να το Πάρω γιατί το emui μου άρεσε περισσότερο από το miui. 

Την realme δεν την εμπιστεύομαι πολύ ακομα. 

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να δεις την  realme με άλλο μάτι, 2 έχουμε στο σπίτι το πρώτο έκλεισε χρόνο και το δεύτερο είναι 5 μηνών και τα δύο είναι σκυλιά, άψογο λογισμικό χωρίς κολλήματα και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.  Realme 7 5G, realme 7 pro - 8 pro  είναι άψογες συσκευές. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chios είπε

Θα σου έλεγα να δεις την  realme με άλλο μάτι, 2 έχουμε στο σπίτι το πρώτο έκλεισε χρόνο και το δεύτερο είναι 5 μηνών και τα δύο είναι σκυλιά, άψογο λογισμικό χωρίς κολλήματα και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.  Realme 7 5G, realme 7 pro - 8 pro  είναι άψογες συσκευές. 

Απλά ακούγονται διαφορά ότι επειδή είναι νεοφερμενη στην Ελλάδα δεν έχει ανταλλακτικά και ότι έχει θέμα με τα service και τέτοια. Ξέρω γω.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...