Pireotis88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Ίσως έχει ξανασυζητηθεί,αλλα δε το βρήκα,εκεί που τηλεφωνούσα άκουσα το παραπάνω . Το είχε ακουσει και η γυνιακα μου πριν περιπου 2-3 εβδομαδες. Τι φάση? Είναι ελεγχος του ΟΤΕ ή παίζει τπτ αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimFit000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σας, όταν παίρνω τηλέφωνο σπίτι στο άκυρα μου βγαίνει αυτός ο αριθμός "127 η κλήση καταγράφεται" Γνωρίζει κανείς; Είμαι με vodafone, Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να μου πεί γιατί συμβαίνει αυτό; Φοβάμαι ότι με χρεώνουν!!!!!!! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από JimFit000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Που σας βγαίνει αυτός ο αριθμός; Καλείτε δηλαδη έναν Α αριθμό αλλά το τηλέφωνο καλεί στο 127 και σας λέει αυτό το μηνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimFit000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Που σας βγαίνει αυτός ο αριθμός; Καλείτε δηλαδη έναν Α αριθμό αλλά το τηλέφωνο καλεί στο 127 και σας λέει αυτό το μηνυμα; Ναι! Καλώ το σπίτι μου π.χ και μου βγαίνει αυτό. τι Συμβαίνει; Μου φαίνεται περίεργο γιατί ο αριθμός είναι 10ψηφιος και αυτο τριψηφιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δεν έχω ιδέα. Ηχογράφησε το μήνυμα αν μπορείς από το κινητο, στείλε ένα email στα κεντρικά του παρόχου σου να σου πούνε τι παίζει με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 για αρχη δοκιμασε με αλλη συσκευη.ειναι σαν να σου κοβει νουμερα και να παιρνει αλλο τηλ.αν δεν πετυχει δες σε αναλυση κλησεων ποιο νουμερο καλει.το εχω πετυχει σε λιγο διαφορετικο case Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα