polakis21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Έχω κατεβάσει αυτό το kazaa v2.6.3 απο το επίσημο site αλλα όταν κάνω download ενα βίντεο κλπ πάω να το παίξω και μου ζητάει κάποιες άδειες απο άλλα site κλπ και δεν το παίζει.Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω? Υπάρχει άλλο πρόγραμμα παρόμοιο με kazaa που να είναι καλύτερο και δωρεάν φυσικά? Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Μήπως σου ζητάει να κατεβάσεις decoders (για DiVX, XViD κλπ); Πολλά καλύτερα από το Kazaa (το οποίο, κατά τη γνώμη μου, είναι ξεπερασμένο πια...). Προτείνω το Shareaza και φυσικά το DC++.
wallbaber Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 To kazza einai to korifaio kata tin gnomi moy.To xrisimopoio arketo kairo kai oti psaxno to brisko sxetika eykola.Mporei na ftaiei o player sou kai sigoura oxi to kazza.Ama exeis aporia sxetika me kamia efarmogi toy programmatos min distaseis. :wink:
tsakonas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 To kazza einai to korifaio kata tin gnomi moy.To xrisimopoio arketo kairo kai oti psaxno to brisko sxetika eykola. Kata thn gnwmh sou sigoura......afou vriskeis kai afta pou thes akoma kalutera alla ... 1on - Opoia kai na einai h gnwmh sou mh to les korufaio!! apla boreis na peis oti kanei thn douleia sou.... 2on - Sta korufaia p2p den uparxoun sxedon katholou ioi worms crap files ktlp..... Afta ta oliga......
mikaha Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Έχω κατεβάσει αυτό το kazaa v2.6.3 απο το επίσημο site αλλα όταν κάνω download ενα βίντεο κλπ πάω να το παίξω και μου ζητάει κάποιες άδειες απο άλλα site κλπ και δεν το παίζει.Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω?Υπάρχει άλλο πρόγραμμα παρόμοιο με kazaa που να είναι καλύτερο και δωρεάν φυσικά? Ευχαριστώ Φίλε μου άσε το επίσημο kazaa και φόρτωσε το kazaa lite από τα links σ'αυτό το topic. Είναι απαλλαγμένο από spyware και adware με participation level 1000 ώστε να μην μπαίνεις σε προτεραιότητες και καθυστερούν τα downloads. Η έκδοση 0.0.7 είναι περίπου 3.5 ΜΒ. Έγω πάντως χρησιμοποιώ το συνδυασμό kazaa lite και emule και βρίσκω τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.