Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Ναι...Δηλαδη ενα βαψιμο προφυλακτηρα εκανε 240 ευρω??Κ γιατι δεν μου βαλανε καινουριο που εχει 60-80 ευρω φθηνοτερα???Ε για να κοροιδεψουμε κ λιγο..

Στις αντιπροσωπείες η 1 εργατοώρα κοστολογείται περίπου 50€ + φπα, και σίγουρα βάλε βγάλε και τρίψε βάψε δεν είναι μισή ώρα δουλειά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G.bar είπε

Στις αντιπροσωπείες η 1 εργατοώρα κοστολογείται περίπου 50€ + φπα, και σίγουρα βάλε βγάλε και τρίψε βάψε δεν είναι μισή ώρα δουλειά.

Δν πηγα σε αντιπροσωπεια..Anyway,πολυ κακο εγινε για το τπτ..Εγω ειπα μια γνωμη οτι εγινε υπερκοστολογηση κ την βασιζω σε ιδια δουλεια που εγινε πριν 2 χρονια κ οι αλλοι εδω βγαλανε μπλοκακι εφορίας..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Ρε φιλε φαναρτζης εισαι κ θιχτηκες??

Ποιος σου ειπε να το δεχτεις??Τι μ ενδιαφέρει αν το δεχτεις ή οχι..Εγω ειπα τη γνωμη μου εσενα ποιος σε καλεσε??

Προπερσυ εβαψα  προφυλακτηρα στο clio με 120 ευρω..Ιδια τιμη μου δωσανε 3 μαγαζια κ μονο 1 μου ειπε 140..

Μπορει να μην τον βγαλανε τον προφυλακτηρα κ να τον βαψανε πανω........

Ρε φίλε τη διαφορά στην εξήγησα παραπάνω, όταν είναι ασφαλιστική στη μέση τότε κόβεται τιμολόγιο κανονικά για τα πάντα με αποτέλεσμα να μην του μείνουν ούτε τα μισά, άλλο που δεν θες (ή δεν μπορείς?) να το καταλάβεις.

Και όχι, μια και ρώτησες δεν είμαι φανοποιός, απλά έχω αλλεργία στις κουλαμάρες που γράφονται.

• Like 5
Δημοσ.
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ξέρεις πόσα φέσια τρώνε φαναρτζήδες που αναλαμβάνουν να φτιάξουν τη ζημιά και να πάρουν τα λεφτά από τις ασφαλιστικές. Νομίζεις ότι είναι όλοι καλοπληρωτές;;;; Έτσι ανεβάζουν λίγο το κόστος να καλύπτουν και τυχόν ζημιές. Από τη στιγμή που το δέχονται οι ασφαλιστικές εμάς δεν μας πέφτει λόγος αφού φτιάχνουμε το αυτοκίνητο και δεν πληρώνουμε κάτι.

Ακόμα και να ισχύει αυτό που λες, εγώ λέω....δεν μας πέφτει λόγος; Να μην γκρινιάζουμε τότε που αυξάνονται κάθε τόσο τα ασφάλιστρα, κάπως πρέπει να καλύψουν και οι εταιρείες αυτές τις υπερτιμολογησεις.

Ωραίος φαύλος κύκλος ε; Με τελικό αποδέκτη ξέρεις ποιον, αυτόν που δεν του πέφτει λόγος! 

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Ακόμα και να ισχύει αυτό που λες, εγώ λέω....δεν μας πέφτει λόγος; Να μην γκρινιάζουμε τότε που αυξάνονται κάθε τόσο τα ασφάλιστρα, κάπως πρέπει να καλύψουν και οι εταιρείες αυτές τις υπερτιμολογησεις.

Ωραίος φαύλος κύκλος ε; Με τελικό αποδέκτη ξέρεις ποιον, αυτόν που δεν του πέφτει λόγος! 

Οι εργασίες απο τα συνεργεία για τις ασφαλιστικές υπόκεινται σε τιμοκατάλογο ακριβώς για να μην υπάρχει υπερχρέωση και να μην φτιάχνεις όλο το αμάξι όταν η ζημιά είναι ένας προφυλακτήρας.Τα ασφάλιστρα εγώ ξερω τα τελευταία χρόνια να πέφτουν.

Και στο κάτω κάτω δεν ξερουμε και τι δουλειά έχει να φτιαχτεί ένας/ο  προφυλακτήρας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Οι εργασίες απο τα συνεργεία για τις ασφαλιστικές υπόκεινται σε τιμοκατάλογο ακριβώς για να μην υπάρχει υπερχρέωση και να μην φτιάχνεις όλο το αμάξι όταν η ζημιά είναι ένας προφυλακτήρας.Τα ασφάλιστρα εγώ ξερω τα τελευταία χρόνια να πέφτουν.

Και στο κάτω κάτω δεν ξερουμε και τι δουλειά έχει να φτιαχτεί ένας/ο  προφυλακτήρας.

Αυτό πες το στην ασφάλεια μου που τα αύξησε.

Τιμοκατάλογος μπορεί να υπάρχει, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον φαναρτζη να προσθέσει και κάτι διπλανό. Ή να κάνει καμιά έξτρα λακουβιτσα για να χρεωσει μερικές δουλίτσες ακόμα. Αυτά τα ξέρω από πρώτο χέρι από φίλο φαναρτζη.

Δεν θυμάμαι να σχολίασα τι δουλειά έχει να φτιαχτεί ένας/ο προφυλακτήρας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Τιμοκατάλογος μπορεί να υπάρχει, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον φαναρτζη να προσθέσει και κάτι διπλανό. Ή να κάνει καμιά έξτρα λακουβιτσα για να χρεωσει μερικές δουλίτσες ακόμα. Αυτά τα ξέρω από πρώτο χέρι από φίλο φαναρτζη.

Ο τιμοκατάλογος όχι, τον εμποδίζει όμως ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής και οι φωτογραφίες που παίρνονται αμέσως μετά το ατύχημα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Αυτό πες το στην ασφάλεια μου που τα αύξησε.

Δεν θυμάμαι να σχολίασα τι δουλειά έχει να φτιαχτεί ένας/ο προφυλακτήρας.

Αλλαξε ασφάλεια με καποια πιο οικονομική.

Ο φίλος σου εκτός απο λαμόγιο είναι και χαζός.Η ασφάλεια εχει φωτό απο την ζημιά απο τον πραγματογνωμονα .

Η ολη συζήτηση γίνεται για τον προφυλακτήρα του φίλου .

Δημοσ.

Για να το κάνει, χαζος δεν ειναι...προφανως κάποιο παραθυράκι έχει βρει.

Όσο για την ασφάλεια, ευχαριστώ για την πρόταση, δεν σκοπεύω να αλλάξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Δν πηγα σε αντιπροσωπεια..Anyway,πολυ κακο εγινε για το τπτ..Εγω ειπα μια γνωμη οτι εγινε υπερκοστολογηση κ την βασιζω σε ιδια δουλεια που εγινε πριν 2 χρονια κ οι αλλοι εδω βγαλανε μπλοκακι εφορίας..

Είναι πολύ απλό, η ασφαλιστική πληρώνει τιμή τιμοκαταλόγου με τους φόρους μέσα και τα ρέστα.

Ο ιδιώτης παίρνει καλύτερη τιμή από τον τιμοκατάλογο.

Και μην τις κλαις τις ασφαλιστικές γιατί αν θέλουν να σε φάνε θα βρουν 1002 τρόπους, από ιμιτασιόν ανταλλακτικά (γι αυτό το πάνε πολλοί αντιπροσωπεία) έως απαίτηση για συμμετοχή γιατί ο προφυλακτήρας που έσπασε «είχε δύο γρατζουνιές από πριν»!

ΥΓ. Αν νομίζεις οτι πληρώνεις πολλά στην ασφαλιστική σου βρες άλλη.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
6 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Και μην τις κλαις τις ασφαλιστικές γιατί αν θέλουν να σε φάνε θα βρουν 1002 τρόπους, από ιμιτασιόν ανταλλακτικά (γι αυτό το πάνε πολλοί αντιπροσωπεία) έως απαίτηση για συμμετοχή γιατί ο προφυλακτήρας που έσπασε «είχε δύο γρατζουνιές από πριν»!

Το επιβεβαιωνω,σε τρακαρισμα που ειχα,με δηλωση του αλλου,η ασφαλιστικη ηθελε συμμετοχη μου για τον προφυλακτηρα,επειδη ειχε σημαδια απο κολωνακι.

Μην τους χαριζεστε,ειναι μεγαλοι ξεφτιλες,τους πληρωνουμε μονο για να μην μας γραψει η τροχαια,οποτε τους χρειαστουμε καταλαβαινουμε τι απατεωνες ειναι.

Καποτε μια τυπισσα μου χτυπησε το μηχανακι,εσπασε το πλαστικο της ουρας και "σφηνωσε" στο κενο της πορτας,το πηρε μαζι και το διελυσε.
Το μηχανακι δεν επεσε επειδη κοντραρε στο σταντ,και για αυτο το λογο οταν πηγα στον ασφαλιστη της να κανουμε τη δηλωση,ο τυπος μου ειπε οτι εφοσον δεν επεσε το μηχανακι δε θα αποζημιωθω.

Του λεω - οκ,ας πουμε οτι επεσε τοτε. Η απαντηση του ηταν -Οχι,θα τα πουμε οπως εγιναν.

Εβγαλα ακρη με αλλο τροπο,αλλα μπορειτε να καταλαβετε για τι απατεωνες μιλαμε..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Το επιβεβαιωνω,σε τρακαρισμα που ειχα,με δηλωση του αλλου,η ασφαλιστικη ηθελε συμμετοχη μου για τον προφυλακτηρα,επειδη ειχε σημαδια απο κολωνακι.

Μην τους χαριζεστε,ειναι μεγαλοι ξεφτιλες,τους πληρωνουμε μονο για να μην μας γραψει η τροχαια,οποτε τους χρειαστουμε καταλαβαινουμε τι απατεωνες ειναι.

Καποτε μια τυπισσα μου χτυπησε το μηχανακι,εσπασε το πλαστικο της ουρας και "σφηνωσε" στο κενο της πορτας,το πηρε μαζι και το διελυσε.
Το μηχανακι δεν επεσε επειδη κοντραρε στο σταντ,και για αυτο το λογο οταν πηγα στον ασφαλιστη της να κανουμε τη δηλωση,ο τυπος μου ειπε οτι εφοσον δεν επεσε το μηχανακι δε θα αποζημιωθω.

Του λεω - οκ,ας πουμε οτι επεσε τοτε. Η απαντηση του ηταν -Οχι,θα τα πουμε οπως εγιναν.

Εβγαλα ακρη με αλλο τροπο,αλλα μπορειτε να καταλαβετε για τι απατεωνες μιλαμε..

Έιναι προφανής η γελοιότητα του παραπάνω ισχυρισμού.

Αλλά βασικά έπρεπε να είχες κάνει επιτόπου τη διαδικασία.

Αν το αφήσεις ο άλλος μπορεί να επικαλεστεί οτιδήποτε μπούρδα του καπνίσει για να σου κάνει αρνητική ενώ ακόμα και κάποιες ασφαλιστικές κάνουν από μόνες τους άρνηση κάλυψης εφόσον δεν υπήρξε άμεση καταγραφή (άλλο κουφό) και ενώ ο ασφαλισμένος επιθυμεί να κάνει θετική δήλωση.

Για όλα αυτά τα παραπάνω θα έπρεπε να είχε νομιμοποιηθεί η χρήση dvr όπως σε άλλες χώρες αλλά μάλλον είναι πολύ έξυπνη τεχνολογία για τα δεδομένα της χώρας μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...