Πανος999 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Καλησπερα.. Μου ηρθε σε email μια δηλωση που λεει κατι για αποζημιωση ατυχηματος κ οτι συμφωνω να μην κανω κάποια αγωγη κλπ.. Το τρακαρισμα ηταν ενα μικρο στον πισω προφυλακτηρα.. Κ μου λεει για ενα μικρο ποσο..Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να ειναι αυτο??
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε Καλησπερα.. Μου ηρθε σε email μια δηλωση που λεει κατι για αποζημιωση ατυχηματος κ οτι συμφωνω να μην κανω κάποια αγωγη κλπ.. Το τρακαρισμα ηταν ενα μικρο στον πισω προφυλακτηρα.. Κ μου λεει για ενα μικρο ποσο..Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να ειναι αυτο?? Εχεις τρακάρει εσύ;Γιατί δεν ρωτάς αυτόν που στο έστειλε;
Πανος999 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις τρακάρει εσύ;Γιατί δεν ρωτάς αυτόν που στο έστειλε; Με τρακαρανε..Ε εχω στειλει email στην εταιρεια..Λογικα θα απαντησουν σε καμια βδομάδα..
Narayan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Καλησπερα.. Μου ηρθε σε email μια δηλωση που λεει κατι για αποζημιωση ατυχηματος κ οτι συμφωνω να μην κανω κάποια αγωγη κλπ.. Το τρακαρισμα ηταν ενα μικρο στον πισω προφυλακτηρα.. Κ μου λεει για ενα μικρο ποσο..Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να ειναι αυτο?? Έχεις αφήσει το αυτοκίνητο σε εξουσιοδοτημένο φανοποιείο να στο φτιάξουν; Αν ναι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έχεις υπογράψει ήδη πως πέραν της επισκευής δεν απαιτείς κάτι άλλο από την ασφαλιστική.
Πανος999 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Narayan είπε Έχεις αφήσει το αυτοκίνητο σε εξουσιοδοτημένο φανοποιείο να στο φτιάξουν; Αν ναι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έχεις υπογράψει ήδη πως πέραν της επισκευής δεν απαιτείς κάτι άλλο από την ασφαλιστική. Ναι...Δηλαδη ενα βαψιμο προφυλακτηρα εκανε 240 ευρω??Κ γιατι δεν μου βαλανε καινουριο που εχει 60-80 ευρω φθηνοτερα???Ε για να κοροιδεψουμε κ λιγο..
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Ναι...Δηλαδη ενα βαψιμο προφυλακτηρα εκανε 240 ευρω??Κ γιατι δεν μου βαλανε καινουριο που εχει 60-80 ευρω φθηνοτερα???Ε για να κοροιδεψουμε κ λιγο.. Γιατί, αν σου έβαζαν καινούργιο δεν θα χρέωναν εργασία? Επίσης θα τον έβαζαν άβαφτο? 1
Πανος999 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Γιατί, αν σου έβαζαν καινούργιο δεν θα χρέωναν εργασία? Επίσης θα τον έβαζαν άβαφτο? Δλδ εσυ θεωρεις τα 240 ευρω για βαψιμο προφυλακτηρα νορμαλ?! Ok..
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Δλδ εσυ θεωρεις τα 240 ευρω για βαψιμο προφυλακτηρα νορμαλ?! Ok.. Επιτόπου το βάφουν;Δεν θα τον βγάλουν;Και στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει τι χρεώνουν;Αφου δεν πληρώνεις.
papoys1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Δλδ εσυ θεωρεις τα 240 ευρω για βαψιμο προφυλακτηρα νορμαλ?! Ok.. Ξέρεις πόσα φέσια τρώνε φαναρτζήδες που αναλαμβάνουν να φτιάξουν τη ζημιά και να πάρουν τα λεφτά από τις ασφαλιστικές. Νομίζεις ότι είναι όλοι καλοπληρωτές;;;; Έτσι ανεβάζουν λίγο το κόστος να καλύπτουν και τυχόν ζημιές. Από τη στιγμή που το δέχονται οι ασφαλιστικές εμάς δεν μας πέφτει λόγος αφού φτιάχνουμε το αυτοκίνητο και δεν πληρώνουμε κάτι. 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Δλδ εσυ θεωρεις τα 240 ευρω για βαψιμο προφυλακτηρα νορμαλ?! Ok.. Αν σκεφτείς όλα αυτά που πρέπει να κάνουν, δλδ εξαγωγή προφυλακτήρα/επισκευή/βάψιμο/επανατοποθέτηση + ότι υλικά χρειαστούν + πάγια έξοδα + το ότι λόγω βαριάς φορολογίας από όσα περισσέψουν δεν θα του μείνουν ούτε τα μισά, θα διαπιστώσεις ότι είναι νορμάλ. 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Ξέρεις πόσα φέσια τρώνε φαναρτζήδες που αναλαμβάνουν να φτιάξουν τη ζημιά και να πάρουν τα λεφτά από τις ασφαλιστικές. Νομίζεις ότι είναι όλοι καλοπληρωτές;;;; Έτσι ανεβάζουν λίγο το κόστος να καλύπτουν και τυχόν ζημιές. Από τη στιγμή που το δέχονται οι ασφαλιστικές εμάς δεν μας πέφτει λόγος αφού φτιάχνουμε το αυτοκίνητο και δεν πληρώνουμε κάτι. Τίποτα απολύτως δεν τρώνε, αν δεν είναι 100% σίγουροι ότι θα πληρωθούν και καλά μάλιστα απλά δεν αναλαμβάνουν, λένε στον πελάτη να πληρώσει από την τσέπη του και να τα πάρει αυτός από την ασφαλιστική. Επίσης δεν παίζει να ανεβάσουν το κόστος, στην εργασία τους τουλάχιστον, οι αμοιβές για κάθε εργασία είναι προκαθορισμένες από τις ασφαλιστικές. Πχ πριν καμιά 10ριά χρόνια και βάλε που είχα ίδια ζημιά σαν του ts, η αποζημίωση για επισκευή/βάψιμο πίσω προφυλακτήρα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν 180€ (χωρίς ΦΠΑ εννοείται), ο φαναρτζής δεν μπορεί να βάλει όσα θέλει.
papoys1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τίποτα απολύτως δεν τρώνε, αν δεν είναι 100% σίγουροι ότι θα πληρωθούν και καλά μάλιστα απλά δεν αναλαμβάνουν, λένε στον πελάτη να πληρώσει από την τσέπη του και να τα πάρει αυτός από την ασφαλιστική. Επίσης δεν παίζει να ανεβάσουν το κόστος, στην εργασία τους τουλάχιστον, οι αμοιβές για κάθε εργασία είναι προκαθορισμένες από τις ασφαλιστικές. Πχ πριν καμιά 10ριά χρόνια και βάλε που είχα ίδια ζημιά σαν του ts, η αποζημίωση για επισκευή/βάψιμο πίσω προφυλακτήρα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν 180€ (χωρίς ΦΠΑ εννοείται), ο φαναρτζής δεν μπορεί να βάλει όσα θέλει. Δική μου περίπτωση. Με είχε τρακάρει ένα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μικρή ζημιά αριστερά πήγα το έφτιαξα και ανέλαβε ο φαναρτζής να πληρωθεί. Μετά από 10 μήνες τον βρίσκω και μου λέει δεν έχει πάρει ακόμη τα λεφτά. Δεν μου ζήτησε κάτι εμένα αλλά πήρα την ασφάλεια τους έκανα φοβερό χέσιμο και μετά από 2-3 μήνες του έδωσαν τα λεφτά. Άσε υπάρχει ζούγκλα εκεί έξω με τις ασφάλειες. Αν δουλεύεις για 200 ευρώ και τα παίρνεις μετά από 1 χρόνο το έκλεισες το μαγαζί.
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 32 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δική μου περίπτωση. Με είχε τρακάρει ένα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μικρή ζημιά αριστερά πήγα το έφτιαξα και ανέλαβε ο φαναρτζής να πληρωθεί. Μετά από 10 μήνες τον βρίσκω και μου λέει δεν έχει πάρει ακόμη τα λεφτά. Δεν μου ζήτησε κάτι εμένα αλλά πήρα την ασφάλεια τους έκανα φοβερό χέσιμο και μετά από 2-3 μήνες του έδωσαν τα λεφτά. Άσε υπάρχει ζούγκλα εκεί έξω με τις ασφάλειες. Αν δουλεύεις για 200 ευρώ και τα παίρνεις μετά από 1 χρόνο το έκλεισες το μαγαζί. Κοίτα να δεις σύμπτωση... τα τελευταία 3 χρόνια (από το 18΄ που αγοράσαμε καινούργιο Yaris) είχαμε 3 ζημιές, στις 2 από αυτές που ο υπαίτιος ήταν ασφαλισμένος στην ιντερσαλόνικα η τοπική αντιπροσωπεία δεν δεχόταν να πληρωθεί με εξουσιοδότηση επικαλούμενη προβλήματα αξιοπιστίας με τη συγκεκριμένη ασφαλιστική, ενώ στην τρίτη ζημιά που ο υπαίτιος ήταν ασφαλισμένος αλλού η αντιπροσωπεία από μόνη της πρότεινε να εξουσιοδοτηθεί... Τώρα αν ο δικός σου φανοποιός είναι ψιλοάσχετος με τις ασφαλιστικές και τα διαδικαστικά (που προφανώς ήταν μια και όπως λες εσύ καθάρισες) μάλλον εξαίρεση τον λες, οι περισσότεροι - όπως έγραψα και παραπάνω - δεν αναλαμβάνουν αν δεν είναι 100% σίγουροι ότι θα πληρωθούν και καλά μάλιστα.
Πανος999 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Επιτόπου το βάφουν;Δεν θα τον βγάλουν;Και στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει τι χρεώνουν;Αφου δεν πληρώνεις. Τι νοοτροπια ειναι αυτη??Εχει σημασια?? Δν με νοιαζει που χρεωσανε τοσο αλλα ειναι υπερκοστολογηση οπως κ να το κάνουμε..
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε Τι νοοτροπια ειναι αυτη??Εχει σημασια?? Δν με νοιαζει που χρεωσανε τοσο αλλα ειναι υπερκοστολογηση οπως κ να το κάνουμε.. Πως προκύπτει η υπερκοστολόγηση? Έχεις κάποιο επιχείρημα που να το στηρίζει αυτό, ή πρέπει να το δεχτούμε επειδή το λες εσύ? 1
Πανος999 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πως προκύπτει η υπερκοστολόγηση? Έχεις κάποιο επιχείρημα που να το στηρίζει αυτό, ή πρέπει να το δεχτούμε επειδή το λες εσύ? Ρε φιλε φαναρτζης εισαι κ θιχτηκες?? Ποιος σου ειπε να το δεχτεις??Τι μ ενδιαφέρει αν το δεχτεις ή οχι..Εγω ειπα τη γνωμη μου εσενα ποιος σε καλεσε?? Προπερσυ εβαψα προφυλακτηρα στο clio με 120 ευρω..Ιδια τιμη μου δωσανε 3 μαγαζια κ μονο 1 μου ειπε 140.. Μπορει να μην τον βγαλανε τον προφυλακτηρα κ να τον βαψανε πανω........ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα