marazl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα ομάδα! Ζητώ εξ αρχής συγνώμη, που το περιεχόμενο της ανάρτησης μου, είναι λίγο άσχετο με την θεματολογία του φόρουμ. Έδωσα φέτος Πανελλήνιες Εξετάσεις από το 4ο Επιστημονικό πεδίο (Οικονομικά-Πληροφορική). Είμουν αρκετά μπερδεμένος αυτή την χρονία σχετικά με το τι θέλω να κάνω μετά. Με αποτέλεσμα να μην διαβάζω σχεδόν καθόλου. Με αποτέλεσμα να πίασω αρκετά χαμηλά μόροια. Ο λόγος βασικά που μπαίνω κάπου είναι το 17άρι έκθεση. -Να'ναι καλά "ο Σείριος"-. Το πρόβλημα μου είναι ότι, τα μαθηματικά που για αυτά που σκέφτομαι να ασχοληθώ είναι ένα πολύ σημαντικό-απαραίτητο εργαλείο, έγραψα πανελλήνιες μόλις 2,6... Έχω σοβαρά κενά στα μαθηματικά από την Α' Λυκείου. Οπότε δεν ξέρω τι να κάνω.. Είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, οπότε προσπαθώ να το δω ρεαλιστικά. Να πάω φέτος εκεί που περνάω στα Χανιά (Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί-ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ) ή να ξανά δώσω πανελλήνιες εξετάσεις, ώστε να περάσω σε κάποιο Computer Engineering. Το τμήμα στο Ηράκλειο θεωρείται κορυφαίο. Δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να κάνω... Το ερώτημα της ανάρτησης είναι αν πιστεύεται ότι πρέπει να ξανά δώσω πανελλήνιες, ώστε να αποκτήσω το απαραίτητο μαθηματικό υπόβαθρο και να μπω στο πανεπιστήμιο με τα κατάλληλα εφόδια που θα μου επιτρέψουν να μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών. Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας ! Και συγνώμη ξανά που δεν είναι πολύ σχετική η ανάλυση μου με την θεματολόγία της ομάδας. Με εκτιμίση, Λάμπρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις