Kostasspil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Πολύ θετικό αυτό και βολικό. Επιτέλους γινόμαστε σύγχρονη χώρα 😂 2
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 49 λεπτά πριν, fytotech είπε ο μονος λογος που ξεκινησε η ψηφιοποιηση του κρατους ειναι η πανδημια. αυτο τους υποχρεωσε να την φερουν. τιποτα απολυτως αλλο. αλλα και αυτη ηρθε με τιμημα. πουλησανε την διαχειριση των προσωπικων δικαιωματων των πολιτων που υπαρχουν στην ψηφιακη πλατφορμα στην CISCO. ενω η ιδια η ασφαλεια τους ειναι για τα πανηγυρια: Σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας στην πλατφόρμα gov.gr επισης γελαω, γελαω οταν παω στο δημοσιο νοσοκομειο, και ο γιατρος βλεπει το ιατρικο ιστορικο μου στον υπολογιστη του, και μετα ανοιγει ενα τεραστιο καταλογο για να γραψει το ραντεβου μου με τον στυλο του. 3 5 4
belkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 ρε παιδια σε μενα μολις παει ανοιξει κλεινει τι παιζει ? iphone x
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Λοιπόν...η εφαρμογή δεν προσφέρει κάτι νέο αυτή τη στιγμή, καθώς τα παραπεμπτικα εκτελούνται και έρχονται ειδοποιήσεις με email και ή sms... Όσον αφορά τα δεδομένα μας επίσης υπάρχει εδώ κ χρόνια ιστοσελίδα με τον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας... Τι προσφέρει λοιπόν αυτή η εφαρμογή; Επισης,ξέρει κανείς πόσο κόστισε; 1 1
nikosgalis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, KilliK είπε ο μονος λογος που ξεκινησε η ψηφιοποιηση του κρατους ειναι η πανδημια. αυτο τους υποχρεωσε να την φερουν. τιποτα απολυτως αλλο. αλλα και αυτη ηρθε με τιμημα. πουλησανε την διαχειριση των προσωπικων δικαιωματων των πολιτων που υπαρχουν στην ψηφιακη πλατφορμα στην CISCO. ενω η ιδια η ασφαλεια τους ειναι για τα πανηγυρια: Σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας στην πλατφόρμα gov.gr επισης γελαω, γελαω οταν παω στο δημοσιο νοσοκομειο, και ο γιατρος βλεπει το ιατρικο ιστορικο μου στον υπολογιστη του, και μετα ανοιγει ενα τεραστιο καταλογο για να γραψει το ραντεβου μου με τον στυλο του. Κρίμα να είσαι τόσο επηρεασμένος από κομματικά γυαλιά. 20 4
snips Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, KilliK είπε ο μονος λογος που ξεκινησε η ψηφιοποιηση του κρατους ειναι η πανδημια. αυτο τους υποχρεωσε να την φερουν. τιποτα απολυτως αλλο. αλλα και αυτη ηρθε με τιμημα. πουλησανε την διαχειριση των προσωπικων δικαιωματων των πολιτων που υπαρχουν στην ψηφιακη πλατφορμα στην CISCO. ενω η ιδια η ασφαλεια τους ειναι για τα πανηγυρια: Σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας στην πλατφόρμα gov.gr επισης γελαω, γελαω οταν παω στο δημοσιο νοσοκομειο, και ο γιατρος βλεπει το ιατρικο ιστορικο μου στον υπολογιστη του, και μετα ανοιγει ενα τεραστιο καταλογο για να γραψει το ραντεβου μου με τον στυλο του. Μην ξαναπας στον γιατρό λοιπόν επειδή γουστάρει να γράφει με στυλό. 4 5
Oakenfold_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 θα εκτιμούσα πολύ εάν μπορούσες να κάνεις εξαγωγή σε pdf ή εκτύπωση μια συνταγή ή παραπεμπτικό. Καλό app κατά τ 'άλλα.. :thumbsup: 1
Tetrabitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Ο skiabox θα είναι ολος χαρά. Τέρμα οι σφαγιδοπατητες!
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, snips είπε Μην ξαναπας στον γιατρό λοιπόν επειδή γουστάρει να γράφει με στυλό. δεν καταλαβες. δεν ειναι θεμα γουστου. ολοι το κανουν, σε διαφορετικα νοσοκομεια που εχω παει. γραφουν τις συνταγες κτλ στον υπολογιστη, τις τυπωνουν, αλλα παλι χρησιμοποιουν καταλογους για να γραψουν χειρογραφα αλλα στοιχεια. που σημαινει η μηχανογραφηση εχει γινει στο ποδι ως συνηθως. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από KilliK 1
Aias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, vs_skg είπε γινομαστε πολιτισμενο κρατος 😳 Στην γιαγια μου ελα πες το 1
ikar6 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Η πλειοψηφία εκφράζεται θετικά για αυτή την εξέλιξη, κάτι λογικό. Κάποιοι λίγοι μεμψιμοιρούν: ναι, αλλά πρέπει να έχω smartphone (too bad, you live in 2021), ναι αλλά έπρεπε να είχε ήδη γίνει 10 χρόνια πριν (έπρεπε, αλλά αφού οι πρώην ήταν άχρηστοι και δεν το κάνανε τι να γίνει δηλαδή;), ναι αλλά δεν έχει τη δείνα ή την τάδε δυνατότητα (οκ, το θέμα είναι να γίνει η αρχή, ο άνθρωπος αυτό έχει δείξει ότι δεν κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού -θυμάται κανείς την ελληνική υπηρεσία διαστήματος του πρώην;- αλλά ασχολείται μεθοδικά και με σύστημα), έγινε μόνο και μόνο λόγω COVID (καμία σχέση, ο άνθρωπος θέλει να αλλάξει την ελληνική δημόσια διοίκηση) Κάποιοι άλλοι αγγίζουν (με συγχωρείτε αν ακουστεί προσβλητικό) στα όρια του "ψεκάσματος": προσωπικά δεδομένα, θεωρίες συνομωσίας, ποιοι τα πήραν για να φτιάξουν την εφαρμογή και δε συμμαζεύεται. Για μένα ένα μεγάλο μπράβο στον Πιερρακάκη και όσους εργάζονται κοντά του. Αν κατάφερε να αλλάξει τόσα σε δύο μόνο χρόνια, φανταστείτε να μείνει να δουλέψει για μία 5/ετία -10/ετία. Και επειδή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτό να γίνει με άλλη κυβέρνηση, θα βαρεθώ να ψηφίζω Κούλη!😂😂😂 17 2 3
giwrgostr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, KilliK είπε δεν καταλαβες. δεν ειναι θεμα γουστου. ολοι το κανουν, σε διαφορετικα νοσοκομεια που εχω παει. γραφουν τις συνταγες κτλ στον υπολογιστη, τις τυπωνουν, αλλα παλι χρησιμοποιουν καταλογους για να γραψουν χειρογραφα αλλα στοιχεια. που σημαινει η μηχανογραφηση εχει γινει στο ποδι ως συνηθως. Ο κατάλογος των ραντεβού υπάρχει κανονικά ηλεκτρονικά εδώ και χρόνια και στον φάκελο υγείας σου φαίνεται ως εκτελεσμένο κάθε ραντεβού που πήγες και ως μη ολοκληρωμένο κάθε ραντεβού που δεν πήγες. Απλά πολλοί γιατροί που δεν το έχουν με τα PC δεν μπαίνουν στη διαδικασία να τα περάσουν και απλά κοιτάνε τους εκτυπωμένους καταλόγους που κολλάνε στην πόρτα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από giwrgostr
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 προφανως τα μελη της ΕΠΕ ειναι "ψεκασμενοι": Δελτίο Τύπου - Επισημάνσεις σχετικά με τη σύμβαση Cisco-Webex με το υπουργείο Παιδείας
@pnea1973 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Κατά τη διάρκεια περίοδο την πανδημίας κάναμε βήματα που ούτε είχαμε σκεφρει6οτι θα τα είχαμε.. Μπορεί να φαντάζουν απλά αλλά φανταστείτε ότι έπρεπε να πάμε στο Κεπ για γνήσιο της υπογραφής..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα