elmario88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, Ανοίγοντας το καπό της μηχανής είδα ότι ένα βύσμα ήταν εκτός σύνδεσης γνωρίζει κανείς τι είναι; Δεν ξέρω αν ήταν από πριν βγαλμένο, απλά τώρα το παρατήρησα . το αμάξι το έχω μερικούς μήνες, μεταχειρισμένο προφανώς. Επισυνάπτω και την photo ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Ρώτα τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, εμεις που να ξέρουμε;
bezan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Αμα εχει υγραεριο το αμαξι φαινεται σαν να ειναι του υγραεριου, αλλιως αμα ιταλικο τοτε μπορει να εινια και του εγκεφαλου, αλλιως αμα ιταλι μπορει να ειναι τιποτα απο τα φωτα/προβολακια κτλ με μια γρηγορη ματια αυτα μπορω να πω
Dantε Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Αμα δουλευουν ολα και δε βγαζει κανα σφαλμα,αστο ησυχο. If it ain't broken,don't fix it που λεν και στο χωριο μου. Ρωτα το πολυ κανα συνεργειο για ενημερωση. Για τι αυτοκινητο μιλαμε?
Ribopaido Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Αν το αμάξι έχει υγραέριο ειναι η φίσα του εγκεφάλου για να συνδεθεί με το obd προς ρύθμιση , απλα την βγάλανε σε @@ σημειο.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Xιλια δύο μπορεί να ειναι,αναμονή για επιπλέον εξοπλισμό,σύνδεση για διαγνωστικό.......
elmario88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Dantε είπε Αμα δουλευουν ολα και δε βγαζει κανα σφαλμα,αστο ησυχο. If it ain't broken,don't fix it που λεν και στο χωριο μου. Ρωτα το πολυ κανα συνεργειο για ενημερωση. Για τι αυτοκινητο μιλαμε? Fiat Brava 2 ώρες πριν, Ribopaido είπε Αν το αμάξι έχει υγραέριο ειναι η φίσα του εγκεφάλου για να συνδεθεί με το obd προς ρύθμιση , απλα την βγάλανε σε @@ σημειο. Ναι έχει υγραέριο . Ευχαριστω 1
Ribopaido Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, elmario88 είπε Fiat Brava Ναι έχει υγραέριο . Ευχαριστω Mην ανησυχείς καθόλου τότε, δεν φαίνεται να ειναι σε σημείο με μεγάλες θερμοκρασίες αν και αισθητικά ειναι άσχημο tbh
Ntinaras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Αυτο για το υγραεριο ειναι σιγουρα. Κι εμενα το ιδιο εχει.
meletis_m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, elmario88 είπε Καλησπέρα, Ανοίγοντας το καπό της μηχανής είδα ότι ένα βύσμα ήταν εκτός σύνδεσης γνωρίζει κανείς τι είναι; Δεν ξέρω αν ήταν από πριν βγαλμένο, απλά τώρα το παρατήρησα . το αμάξι το έχω μερικούς μήνες, μεταχειρισμένο προφανώς. Επισυνάπτω και την photo ευχαριστώ Φίσα για τόν εγκέφαλο του υγραερίου είναι . Κανονικά έχει πώμα . Βάλε μια σακούλα και τύλιξε το . Ειδικά το χειμώνα μη πάει νερό και βραχυκυκλώσει ή εάν πλύνεις το αμάξι.
elmario88 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στις 4/8/2021 στις 8:30 ΠΜ, meletis_m είπε Φίσα για τόν εγκέφαλο του υγραερίου είναι . Κανονικά έχει πώμα . Βάλε μια σακούλα και τύλιξε το . Ειδικά το χειμώνα μη πάει νερό και βραχυκυκλώσει ή εάν πλύνεις το αμάξι. Αν το τυλίξω με μονοτική ταινία θα είναι οκ;
elmario88 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Στις 4/8/2021 στις 8:30 ΠΜ, meletis_m είπε Φίσα για τόν εγκέφαλο του υγραερίου είναι . Κανονικά έχει πώμα . Βάλε μια σακούλα και τύλιξε το . Ειδικά το χειμώνα μη πάει νερό και βραχυκυκλώσει ή εάν πλύνεις το αμάξι. Και γιατί είναι εκτός; Δεν θα έπρεπε να κουμπώνει κάπου;
bezan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 ειναι για να συνδεθεις στον εγκεφαλο του αεριου ωστε να το ρυθμησεις, διαγνωση κτλ. οπως εχεις και ενα αλλο φις κρυμμενο εκει π ειναι και ο αισθητηρας ατμοσφαιρικης ψιλα στο καθρεπτη
meletis_m Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, elmario88 είπε Και γιατί είναι εκτός; Δεν θα έπρεπε να κουμπώνει κάπου; έχει κούμπωμα που έχει χαθεί .Τυλιξε το με ταινία μονωτική η με μια σακούλα , και ειδικά το χειμώνα να μήν παέι υγρασία.. Εκεί θα συνδεθει το καλώδιο επικοινωνίας από το Η/Υ . Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από meletis_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα