Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους εδω και καιρω μαζευω μερικα λευτα για να αγωρασω κανα motocross η endouro μιπος μπορει να μου πρωτεινη καποιος που γνωριζει κι αν ειναι να παρω θα ειναι φθηνη η συντηρηση του ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/8/2021 στις 1:13 ΜΜ, Dimitris_Marousopoulos είπε

καλησπερα σε ολους εδω και καιρω μαζευω μερικα λευτα για να αγωρασω κανα motocross η endouro μιπος μπορει να μου πρωτεινη καποιος που γνωριζει κι αν ειναι να παρω θα ειναι φθηνη η συντηρηση του ευχαριστω για το χρονο σας.

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.
Στις 3/8/2021 στις 1:13 ΜΜ, Dimitris_Marousopoulos είπε

Aγνοησε τον απο πανω.

Εχεις καποιο πλανο στο μυαλο σου;

Θες αποκλειστικα motocross ( χωρις πινακιδες ) ή θες να μπορεις να βγεις και εξω;

Εαν θες πινακιδες,υπολογιζεις ολα τα σχετικα ( τελη/κτεο/ασφαλεια ) στο πακετο.

Εχεις πιστα κοντα σου,θες να ανεβαινεις βουνο ή απλα θες να ξεκαυλωνεις καπου καπου σε κανα παραδρομο;

Η συντηρηση ειναι σχετικη σε ολα,αν μπαινεις πιστα και το λιωνεις θα σου κοστιζει.

Μια βολτιτσα στο βουνο καπου καπου δεν κοστιζει τοσο.

Βολτιτσα εξω με καθαρο δεν συνισταται.

• Thanks 1
Δημοσ.

ποιο πολυ λεω να παω σε enduro γιατι δε θα το εχω μονο για χωμα θελω να βγαινω κι ασφαλτο για ψιλομετακινισης επεισης δεν εχω σκοπο να παω σε πιστα εχω πολυ ωραια μονοπατια εδω που ειμαι ,ποιο πολυ σαν χομπι το θελω. Για τα κυβικα δε ξερω λεω να παω σε κανενα 125 γιατι ειμαι 17 αλλα ειδα και ενα xr250 που το ειδα και τρελαθηκα εσυ τι θα μου πρωτεινες;;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

ποιο πολυ λεω να παω σε enduro γιατι δε θα το εχω μονο για χωμα θελω να βγαινω κι ασφαλτο για ψιλομετακινισης επεισης δεν εχω σκοπο να παω σε πιστα εχω πολυ ωραια μονοπατια εδω που ειμαι ,ποιο πολυ σαν χομπι το θελω. Για τα κυβικα δε ξερω λεω να παω σε κανενα 125 γιατι ειμαι 17 αλλα ειδα και ενα xr250 που το ειδα και τρελαθηκα εσυ τι θα μου πρωτεινες;;

Οποτε ξεχναμε τον ορο  motocross.

Εγω σου προτεινω οτι επιτρεπεται να οδηγησεις.

Το XR δεν θα ελεγα οτι το βλεπεις και τρελαινεσαι,αλλα οκ,ειναι η φαση σου τετοια.

Δεν ξερω ποσα αλογα βγαζει αυτο που θες,αλλα αν δεν εχεις εμπειρια καλο ειναι να ξεκινησεις με κατι πιο φρονιμο.

Εγω σαν πρωτο μηχανακι ειχα καβαλησει στα 14 μου ενα crm50 και ειχα τρελαθει,αλλα μετα απο λιγο καιρο δεν ηθελα ουτε στην παραλια να το παω :P

Μετα καβαλησα ενα dt200 και εκει ειχαμε παραπανω γκαζι οπως και να το κανεις.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οποτε ξεχναμε τον ορο  motocross.

Εγω σου προτεινω οτι επιτρεπεται να οδηγησεις.

Το XR δεν θα ελεγα οτι το βλεπεις και τρελαινεσαι,αλλα οκ,ειναι η φαση σου τετοια.

Δεν ξερω ποσα αλογα βγαζει αυτο που θες,αλλα αν δεν εχεις εμπειρια καλο ειναι να ξεκινησεις με κατι πιο φρονιμο.

Εγω σαν πρωτο μηχανακι ειχα καβαλησει στα 14 μου ενα crm50 και ειχα τρελαθει,αλλα μετα απο λιγο καιρο δεν ηθελα ουτε στην παραλια να το παω :P

Μετα καβαλησα ενα dt200 και εκει ειχαμε παραπανω γκαζι οπως και να το κανεις.

ευχαριστω για τις συμβουλες σου φιλε μου λεω να παω σε κατι διχρονο 125 πιστευω ειναι κομπλε για την ηλικια μου κι εχει κια λιγα γκαζακια τωρα απο σερβις εχω ακουσει οτι τα διχρονα ειναι λιγο φθηνοτερα στη συντηρηση, δε ξερω αν ισχυει . Παντος για τετραχρονα εψαξα κι ειταν ποιο ακριβα

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

ευχαριστω για τις συμβουλες σου φιλε μου λεω να παω σε κατι διχρονο 125 πιστευω ειναι κομπλε για την ηλικια μου κι εχει κια λιγα γκαζακια τωρα απο σερβις εχω ακουσει οτι τα διχρονα ειναι λιγο φθηνοτερα στη συντηρηση, δε ξερω αν ισχυει . Παντος για τετραχρονα εψαξα κι ειταν ποιο ακριβα

Για καθημερινη χρηση ειναι πονοκεφαλος τα διχρονα,σε θεμα οδηγησης,σε θεμα αναπληρωσης λαδιου,σε θεμα ηχου και σε θεμα οσμης στα ρουχα απο τη μονιμη καπνιλα.

Ξεκ@υλωνεις,αλλα μεχρι εκει.Δεν εχεις φρενο κινητηρα που δυσκολευει την οδηγηση και πρεπει να προσεχεις ειδικα τον πρωτο καιρο,οταν συμπληρωνεις λαδι,να μη βαλεις πιο πολυ ή πιο λιγο απο οσο πρεπει.

Δημοσ.

Για να το λες κατι ξερεις, παντος διχρονο μπορω να αγορασω για τετραχρονο θα χρειαστη να μαζεψω ποιο πολλα λεφτα. Για τον ηχο του διρχονου τον εχω συνιθηση ειχα και παλια ενα διχρονο piaggio που εκεγαι λαδακια δεν υπαρχει προβλημα απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι ποσο λαδι πρεπει να βαζω οπως ειπαις κι εσυ δε θελει ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο αυτο πως θα το καταλαβω θα ρωτησω αυτον που θα παω να το αγωρασω;;;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, StamTheMan said:

Διχρονο με πινακιδες;Ποιος ειναι,ο Γαρδελης;

Ρε κολλητε αφου δε ξες,ασε κανενα παλικαρι να μας πουλησει ειρωνια,Beta,Ktm,gasgas,Husqvarna,sherco enduro ολα εχουν φωτα και πινακιδα.Το διχρονο ειναι μακραν οικονομικοτερο σε συντηρηση αλλα το θρεντ δεν εχει λογο υπαρξης μιας και μιλαμε για πιτσιρικα και ενα εργαλειο απο την ktm που εχει και ψεκασμο στο διχρονο μοτερ της παει 12k.

/θρεντ

Επεξ/σία από Anastazio
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anastazio είπε

Ρε κολλητε αφου δε ξες,ασε κανενα παλικαρι να μας πουλησει ειρωνια,

Γουσταρω που τη βγαινεις στο ετσι δυσκολια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...