kostasgpa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, μου στέλνει ο ξάδερφος μου την παλιά του mobo κ τον i7-7700k επεξεργαστή του. Για αυτα δεν εχω πληρωσει ουτε σεντς κ ειναι κ μεταχειρισμένα. Θα αναγκαστω να πληρωσω τελωνειο; Αν ναι, πως αποφεύγεται σε αυτη την περίπτωση; Να ρθει ο ιδιος Ελλάδα δεν παίζει.
Narayan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, kostasgpa είπε Καλησπέρα, μου στέλνει ο ξάδερφος μου την παλιά του mobo κ τον i7-7700k επεξεργαστή του. Για αυτα δεν εχω πληρωσει ουτε σεντς κ ειναι κ μεταχειρισμένα. Θα αναγκαστω να πληρωσω τελωνειο; Αν ναι, πως αποφεύγεται σε αυτη την περίπτωση; Να ρθει ο ιδιος Ελλάδα δεν παίζει. Δεν το γλιτώνεις το τελωνείο, βάσει όποιας αξίας του βγάλουν όταν περάσει έλεγχο (δικαιολογία "gift" δεν περνάει εδώ και χρόνια). Τουλάχιστον ας το στείλει με USPS επειδή αν σταλεί με κούριερ τα έξοδα εκτελωνισμού παίζει να είναι και διπλάσια από την αξία του πακέτου. 1
kostasgpa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, Narayan είπε Δεν το γλιτώνεις το τελωνείο, βάσει όποιας αξίας του βγάλουν όταν περάσει έλεγχο (δικαιολογία "gift" δεν περνάει εδώ και χρόνια). Τουλάχιστον ας το στείλει με USPS επειδή αν σταλεί με κούριερ τα έξοδα εκτελωνισμού παίζει να είναι και διπλάσια από την αξία του πακέτου. Να ρωτήσω κάτι άλλο, αν βάλει τον επεξεργαστή σε γραμμα μεσα σε ευχετηρια καρτα, θα περάσει τελωνείο; Τουλάχιστον για να γλυτώσω την αξία αυτού, μιας και αποτελεί την περισσότερη αξία.
Narayan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, kostasgpa είπε Να ρωτήσω κάτι άλλο, αν βάλει τον επεξεργαστή σε γραμμα μεσα σε ευχετηρια καρτα, θα περάσει τελωνείο; Τουλάχιστον για να γλυτώσω την αξία αυτού, μιας και αποτελεί την περισσότερη αξία. Αν το βάρος του επιτρέπει να αποσταλεί ως απλό γράμμα ναι δεν θα περάσει τελωνείο.
kostasgpa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Narayan είπε Αν το βάρος του επιτρέπει να αποσταλεί ως απλό γράμμα ναι δεν θα περάσει τελωνείο. Οκ, δηλαδή δεν παίζει το γραμμα να το σκαναρουν να δουν ότι έβαλε ο άλλος μέσα στην κάρτα επεξεργαστή και να με χρεώσουν, σωστα;
TuXaKoS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 41 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Οκ, δηλαδή δεν παίζει το γραμμα να το σκαναρουν να δουν ότι έβαλε ο άλλος μέσα στην κάρτα επεξεργαστή και να με χρεώσουν, σωστα; όχι αλλά αμφιβάλω αν θα φτάσει ο επεξεργαστής σε γράμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα