Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, logistoulis είπε

Και πού ξέρεις αν εκεί που πας θα πιάνει;

Φίλε δεν έχω πετύχει μέρος στην Ελλάδα που η cosmote να μην έχει σήμα. Μέχρι και σε κάτι φυλάκια στον Έβρο, στη μέση του πουθενά 4g είχα. Επίσης, ρωτάς τον ιδιοκτήτη εάν υπάρχει καλή κάλυψη (δεν μπορεί, κάποια από τις 3 εταιρείες θα πιάνει) ,οπότε εφοδιάζεσαι ανάλογα. 

Δημοσ.
56 minutes ago, filip123go said:

Φίλε δεν έχω πετύχει μέρος στην Ελλάδα που η cosmote να μην έχει σήμα.

Θα σε πάω στο σπίτι μου το παλιό :P 

πέρα απ' την πλάκα σε θέματα κάλυψης, η Cosmote πάντα θυμάμαι να έχει το καλύτερο σήμα

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Δεν το γνωρίζω γιατί όταν το δήλωσα 2 φορές βλάβη ο τεχνικός είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι οπότε και δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Είμαι σε διαδικασία μετάβασης σε 100άρα fiber, οπότε ελπίζω το πρόβλημα να είναι παρελθόν σε λίγες ημέρες.

ειχα το ιδιο προβλημα σε fiber 100αρα (οχι ftth, αρα λογικα την ιδια με σενα). Οσο ηταν 50αρα δουλευε καλα, στα 100 ειχε τρομερα σκαμπανευασματα. Τελικα εφταιγε το εξης: 

Επειδη δεν ηταν voip, εφευγε το σημα του ιντερνετ απο το χαλκο, πηγαινε στο κεντρο κανα 2 χλμ απο το καφαο και ξανα γυρνουσε εδω, καθως το ΚΑΦΑΟ ειναι εξω απο το σπιτι μου. Επειδη η wind δε μου γυρνουσε την γραμμη σε voip με τιποτα (εχει κοστος εργολαβου νομιζω και ειμαι επαρχια σε σημειο που δεν εχουν ευκολα συνεργατες) και επειδη ο τεχνικος του ΟΤΕ που ηρθε την 4η φορα ειναι φιλος και το εψαξε μεχρι αηδιας, καταληξαμε στο να βαλει ενα splitter στο καφαο, κατι που δεν επιτρεπεται και δεν ειναι σωστο, αλλα που μου ελυσε το προβλημα. Ετσι, πλεον η γραμμη μου ειναι καρφι 100 σταθερα.

Το διαπιστωσαμε οταν μου εριξε μονο ιντερνετ στο σπιτι χωρις τηλεφωνο, και κλειδωνα σταθερα στα 100.

Πριν ερθει αυτος, οσο ερχοταν ο τεχνικος της wind αλλα και ενας αλλος του ΟΤε, μια μου μετρουσαν στο σπιτι οτι ερχεται 100αρα αψογα, μια οτι ερχεται στα 30, μια οτι φταιει το σπιτι μια οτι φταιει το καλωδιο απο κολωνα. Γενικα εκαναν μια μετρηση μονο και εβγαζαν ενα συμπερασμα χωρις να το ψαχνουν. Ουσιαστικα εφταιγε οτι αναλογα το μηχανημα που ειχε ο καθενας και αναλογα την ρυθμιση που εβαζε στο μηχανημα, εδινε διαφορετικο αποτελεσμα. 

Γιαυτο μου ειχαν πει οτι φταιει η γραμμη του σπιτιου και πολλα ακομα.

Μονο ο φιλος που ηρθε και τα εψαξε ολα, και πηγε καφαο και επεμενε σε ψαξιμο μου εδωσε λυση , και ηταν αυτο.

Αν εισαι με χαλκο λοιπον και οχι voip τοτε ενα splitter στο καφαο θα σε σωσει.

ΜΕχρι και συνδυαστικο ηρθαν σε μενα και δεν εδωσαν λυση αλλα επεμενα γιατι ξερω τι μου γινεται....υπο αλλες συνθηκες ισως ειχα παει ΟΤΕ με διπλασιο κοστος και ισως με ειχαν κανει voip και ισως ελεγα να τι γαματος ο ΟΤΕ, αλλα οχι δεν ειναι ετσι ακριβως....

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, filip123go είπε

Φίλε δεν έχω πετύχει μέρος στην Ελλάδα που η cosmote να μην έχει σήμα. Μέχρι και σε κάτι φυλάκια στον Έβρο, στη μέση του πουθενά 4g είχα.

Η κάτι είσαι με την Cosmote ή απλά υπερβολικότατος, σε άπειρα κεντρικά σημεία με πολύ ζωή θα έχεις πρόβλημα με το σήμα, σε άλλα σημεία  χειρότερη η Cosmote και σε άλλα η Vodafone. Πάντως καμία από τις δύο δεν είναι ξηγημένη, υπολειτουργεί η χώρα μας, καμιά ελπίδα!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, d4mage είπε

Η κάτι είσαι με την Cosmote ή απλά υπερβολικότατος, σε άπειρα κεντρικά σημεία με πολύ ζωή θα έχεις πρόβλημα με το σήμα, σε άλλα σημεία  χειρότερη η Cosmote και σε άλλα η Vodafone. Πάντως καμία από τις δύο δεν είναι ξηγημένη, υπολειτουργεί η χώρα μας, καμιά ελπίδα!

Δεν έχω τίποτα με την cosmote φίλε. Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις όλα τα σχόλια μου, πιο πίσω την κράζω. Και όπως αναφέρω, έχω καβατζα όταν φεύγω εκτός έδρας μια κάρτα και από τις τρεις εταιρείες. Το ξαναλέω, μιλάω για επαγγελματική χρήση. Δουλειά σε εταιρεία πληροφορικής. Αν εκεί που θα πάω δεν έχει ίντερνετ και πρέπει να δουλέψω, 8 ώρες πηγαίνω κάπου που να έχει.

(Κλασικά πάλι έχει ξέφυγει τελείως το θέμα).

Δημοσ.
Στις 4/8/2021 στις 9:17 ΜΜ, filip123go είπε

Δεν έχω τίποτα με την cosmote φίλε. Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις όλα τα σχόλια μου, πιο πίσω την κράζω. Και όπως αναφέρω, έχω καβατζα όταν φεύγω εκτός έδρας μια κάρτα και από τις τρεις εταιρείες. Το ξαναλέω, μιλάω για επαγγελματική χρήση. Δουλειά σε εταιρεία πληροφορικής. Αν εκεί που θα πάω δεν έχει ίντερνετ και πρέπει να δουλέψω, 8 ώρες πηγαίνω κάπου που να έχει.

(Κλασικά πάλι έχει ξέφυγει τελείως το θέμα).

Να διαβάσω όλα τα σχόλια; Ποιος το κάνει αυτό καλέ μου άνθρωπε στο 80% υπάρχει σκότωμα.  Σχολίασα αυτό που θεώρησα πιο σημαντικό, πάντα ξεφεύγει το θέμα πρέπει να συνηθίσεις, insomnia είσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...