Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, CyberCr33p είπε Μια χαρά γίνεται. Έχω VDSL 50αρα και συγχρονίζει στα 12,5 / 2,5 Mbps χωρίς να φταίει κάτι στην εσωτερική καλωδίωση. Απλά το ΚΑΦΑΟ που συνδέομαι συνδέεται με το δίκτυο του ΟΤΕ με χαλκό. Η απόσταση του σπιτιού από το ΚΑΦΑΟ είναι στα 848 μέτρα. ναι σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται κάτι καθώς δεν θα το αναβαθμίσουν σύντομα. το μόνο που κάνεις είναι παρατάς το VDSL και κάνεις αίτηση στο sfbb.gr για FTTH (οπτικές ίνες)
CyberCr33p Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε ναι σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται κάτι καθώς δεν θα το αναβαθμίσουν σύντομα. το μόνο που κάνεις είναι παρατάς το VDSL και κάνεις αίτηση στο sfbb.gr για FTTH (οπτικές ίνες) Ναι αυτό έχω κάνει. Έχει γίνει ήδη η εγκατάσταση της οπτικής την Παρασκευή και περιμένω να έρθει και ο τεχνικός του ΟΤΕ για να ενεργοποιήσει τη γραμμή.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, CyberCr33p είπε Ναι αυτό έχω κάνει. Έχει γίνει ήδη η εγκατάσταση της οπτικής την Παρασκευή και περιμένω να έρθει και ο τεχνικός του ΟΤΕ για να ενεργοποιήσει τη γραμμή. Πολύ καλά έκανες ούτε εγώ το έχω μετανιώσει για το FTTH αξίζει
filip123go Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 43 λεπτά πριν, CyberCr33p είπε Ναι αυτό έχω κάνει. Έχει γίνει ήδη η εγκατάσταση της οπτικής την Παρασκευή και περιμένω να έρθει και ο τεχνικός του ΟΤΕ για να ενεργοποιήσει τη γραμμή. Don't hold your breath. Εδώ και μια βδομάδα έχει γίνει η εγκατάσταση σε εμένα και ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει. Και φυσικά ο εγκατάστασης ήρθε μετά από τηλέφωνο στις βλάβες του ΟΤΕ, γιατί είχαν περάσει 15 μέρες από την αίτηση και δεν είχε επικοινωνήσει κανένας μαζί μου. Ακόμα με "50ρα" είμαι (19down , 1up) στο κέντρο της Αθήνας. Γελάνε και τα τσιμέντα. Αλλά για να λέω και τα καλά, καθ όλη τη διάρκεια του lockdown, δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε στη ταχύτητα , ούτε στη σύνδεση αυτή καθ' αυτή.. Τώρα όσο αφορά την είδηση, για εμένα τουλάχιστον που δουλεύω full remote, ναι μεν είναι καλό να ξέρω την ταχύτητα, αλλά οι περισσότεροι από εμάς (που δουλεύουμε full remote) έχουμε ήδη προνοήσει να έχουμε γρήγορο ίντερνετ μαζί μας, τουλάχιστον για τη δουλειά μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, filip123go είπε Don't hold your breath. Εδώ και μια βδομάδα έχει γίνει η εγκατάσταση σε εμένα και ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει. Και φυσικά ο εγκατάστασης ήρθε μετά από τηλέφωνο στις βλάβες του ΟΤΕ, γιατί είχαν περάσει 15 μέρες από την αίτηση και δεν είχε επικοινωνήσει κανένας μαζί μου. Ακόμα με "50ρα" είμαι (19down , 1up) στο κέντρο της Αθήνας. Γελάνε και τα τσιμέντα. Αλλά για να λέω και τα καλά, καθ όλη τη διάρκεια του lockdown, δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε στη ταχύτητα , ούτε στη σύνδεση αυτή καθ' αυτή.. Τώρα όσο αφορά την είδηση, για εμένα τουλάχιστον που δουλεύω full remote, ναι μεν είναι καλό να ξέρω την ταχύτητα, αλλά οι περισσότεροι από εμάς (που δουλεύουμε full remote) έχουμε ήδη προνοήσει να έχουμε γρήγορο ίντερνετ μαζί μας, τουλάχιστον για τη δουλειά μας. Κανονικά ισχύει αυτό που λες (εμένα έκανε 3-4 μήνες) να ενεργοποιηθεί το FTTH Σε μερικές περιπτώσεις όμως προχωράει πιο γρήγορα... π.χ. στην εταιρεία που εργάζομαι έχουμε βάλει FTTH (Business) μέσω της δράσης sfbb.gr σε περιοχές της αθήνας (κάτω πατήσια) αλλά και Βύρωνα και Πειραιά και έκαναν το μέγιστο (1) ένα μήνα.
efo355 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Τώρα αν δεν είναι click bait αυτό το άρθρο τι είναι ; Πρώτη μούρη στο insomnia για μια επιλογή στην ανάρτηση στο Airbnb ? Σοβαρά τώρα; Βρε insomnia μήπως λέω μήπως όταν ανεβάζεις 3 ειδήσεις τη μέρα και με καθυστέρηση τριών ημερών από όλα τα μεγάλα site , λέω εγώ μήπως να γίνεται ένα φιλτράρισμα. Αυτό είναι άρθρο για το theverge που συνέχεια ανεβάζει κάτι... 2
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Exoskeletor είπε Δεν γίνεται να έχεις 10 στα 50 vdsl χωρίς να φταιει κατι στο σπίτι σου boy Κι όμως γίνεται. Αν σου πουλήσουν 50αρα ενώ είσαι 1 χιλιόμετρο μακριά απ' την καμπίνα όλα γίνονται.
filip123go Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, ikorolis είπε Κανονικά ισχύει αυτό που λες (εμένα έκανε 3-4 μήνες) να ενεργοποιηθεί το FTTH Σε μερικές περιπτώσεις όμως προχωράει πιο γρήγορα... π.χ. στην εταιρεία που εργάζομαι έχουμε βάλει FTTH (Business) μέσω της δράσης sfbb.gr σε περιοχές της αθήνας (κάτω πατήσια) αλλά και Βύρωνα και Πειραιά και έκαναν το μέγιστο (1) ένα μήνα. Μόλις τους ξανά πήρα τηλέφωνο. Προώθησε το αίτημα μου η κυρία με την οποία μίλησα και μου είπε ότι θα με πάρουν σήμερα για να κλείσουμε ραντεβού. Γενικώς αν τους σπαμαρεις, απ' ότι έχω καταλάβει σου προωθούν τα αίτηματα. Και με την εγκατάσταση το ίδιο έγινε. 9 λεπτά πριν, efo355 είπε Τώρα αν δεν είναι click bait αυτό το άρθρο τι είναι ; Πρώτη μούρη στο insomnia για μια επιλογή στην ανάρτηση στο Airbnb ? Σοβαρά τώρα; Βρε insomnia μήπως λέω μήπως όταν ανεβάζεις 3 ειδήσεις τη μέρα και με καθυστέρηση τριών ημερών από όλα τα μεγάλα site , λέω εγώ μήπως να γίνεται ένα φιλτράρισμα. Αυτό είναι άρθρο για το theverge που συνέχεια ανεβάζει κάτι... Δεν είναι κακό σαν είδηση (έχουν ανέβει πολύ χειρότερα) υπάρχουν άτομα που ξοδεύουν 5-10 gb την ημέρα σε streaming. Δεν είναι κακό να ξέρεις αν θα έχεις γρήγορο ίντερνετ εκεί που θα πας να μείνεις.! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε Κι όμως γίνεται. Αν σου πουλήσουν 50αρα ενώ είσαι 1 χιλιόμετρο μακριά απ' την καμπίνα όλα γίνονται. Αυτό βάση κανονισμού της ΕΕΤΤ απαγορεύεται άνω του 1 χλμ δεν μπαίνει VDSL.
Kostasspil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 3 hours ago, Exoskeletor said: Δεν γίνεται να έχεις 10 στα 50 vdsl χωρίς να φταιει κατι στο σπίτι σου boy That ain't it chief
deathleader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, b0netruper είπε Η πολύ σιγουριά θα σε φάει "boy".... Αυτό που στην Ελλάδα τα ξέρουν όλα, όλοι με ξεπερνά. Παιδιά συμφωνα με τον πάροχο που εργαζομαι αποκλιση ειναι 20% μετά φταίει κάτι εντός προσωπικα σαν τεχνικος βλεπω 20 με 30% απο τις αναθεσεις μου οτι πολυ συχνα φταιει κατι μεσα στο σπίτι πχ παλια καλωδιωση ή πολλες οριζοντιες σε NGA
fsbmaniac Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Ο παροχος σου δινει την υπηρεσια ο τερματικος εξοπλισμος ειναι πολυ βασικός που δινει... θελει χερακι στη τσεπη
logistoulis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, filip123go είπε Don't hold your breath. Εδώ και μια βδομάδα έχει γίνει η εγκατάσταση σε εμένα και ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει. Και φυσικά ο εγκατάστασης ήρθε μετά από τηλέφωνο στις βλάβες του ΟΤΕ, γιατί είχαν περάσει 15 μέρες από την αίτηση και δεν είχε επικοινωνήσει κανένας μαζί μου. Ακόμα με "50ρα" είμαι (19down , 1up) στο κέντρο της Αθήνας. Γελάνε και τα τσιμέντα. Αλλά για να λέω και τα καλά, καθ όλη τη διάρκεια του lockdown, δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε στη ταχύτητα , ούτε στη σύνδεση αυτή καθ' αυτή.. Τώρα όσο αφορά την είδηση, για εμένα τουλάχιστον που δουλεύω full remote, ναι μεν είναι καλό να ξέρω την ταχύτητα, αλλά οι περισσότεροι από εμάς (που δουλεύουμε full remote) έχουμε ήδη προνοήσει να έχουμε γρήγορο ίντερνετ μαζί μας, τουλάχιστον για τη δουλειά μας. Και πού ξέρεις αν εκεί που πας θα πιάνει;
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, ikorolis είπε Αυτό βάση κανονισμού της ΕΕΤΤ απαγορεύεται άνω του 1 χλμ δεν μπαίνει VDSL. Κανονικά δεν πρέπει να ξεπερνά τα 300μ ο χαλκός . Έχω δει όμως να δίνουν 100αρα στα 2 χλμ και να πιάνει 7 mbs. 1
Nickfoxjr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, Kostasspil είπε Την πολιτική να πετάει το μπαλάκι στον πελάτη αν ο ιδιοκτήτης αλλάξει την τιμή πχ, την άλλαξε; Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Κατα τα αλλά πολύ σημαντική προσθήκη στην πλατφόρμα της Airbnb. Πόσες φορές έχω πάει σε σπίτια που δεν συνδέεται επειδή το router είναι σε άλλο όροφο. Δεν συζητώ για εξωτερικό που νομίζεις ότι μπαίνεις σε δημόσιο δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα