Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιαα νοικιασα ενα διαμερισμα πριν 1 χρονο. Δεν εμεινα ομως ποτε στο σπιτι γιατι ειμαι φοιτητρια και εχω να παω 1,5 χρονο στη σχολη και μενω στην πολη μου. Πηγαινω καθε μηνα στην τράπεζα και στελνω το ενοικιο στον ιδιοτητη με το μηχανημα. Ο ιδιοτητης εχει λογαριασμο AlphaBank αλλα εγω πηγαινω  στην πηρεως και απλα κανω με το μηχανημα μεσα χωρις καποια καρτα απλα βαζω το IBAN και τα χρηματα και τελος. Μου ειπαν σημερα οι φιλοι μου οτι αφου ειναι διαφορετικες οι τραπεζες και οι λογαριασμοι δεν στελνω ακριβως 300 που ειναι το ενοικιο αλλα το μηχανημα κραταει τα 12€ και τελικα στελνω 282. Αλλα στην αποδηξη που παίρνω γραφει 300€. Μεχρι σημερα δεν μου ειπε κατι ο ιδιοκτήτης. Ξερει κανεις τι γινεται; 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Αφού ο ιδιοκτήτης ένα χρόνο τώρα δεν σου έχει πει τίποτα συνεχίζεις να το κάνεις έτσι

Κακή η συμβουλή σου, μελλοντικά θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Αφού ο ιδιοκτήτης ένα χρόνο τώρα δεν σου έχει πει τίποτα συνεχίζεις να το κάνεις έτσι

plot twist ο ιδιοκτητης το έχει κάνει  airbnb τον ένα χρόνο που δεν έχει πατήσει το πόδι της η Μαρία! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Maria2000123 είπε

Παιδιαα νοικιασα ενα διαμερισμα πριν 1 χρονο. Δεν εμεινα ομως ποτε στο σπιτι γιατι ειμαι φοιτητρια και εχω να παω 1,5 χρονο στη σχολη και μενω στην πολη μου. Πηγαινω καθε μηνα στην τράπεζα και στελνω το ενοικιο στον ιδιοτητη με το μηχανημα. Ο ιδιοτητης εχει λογαριασμο AlphaBank αλλα εγω πηγαινω  στην πηρεως και απλα κανω με το μηχανημα μεσα χωρις καποια καρτα απλα βαζω το IBAN και τα χρηματα και τελος. Μου ειπαν σημερα οι φιλοι μου οτι αφου ειναι διαφορετικες οι τραπεζες και οι λογαριασμοι δεν στελνω ακριβως 300 που ειναι το ενοικιο αλλα το μηχανημα κραταει τα 12€ και τελικα στελνω 282. Αλλα στην αποδηξη που παίρνω γραφει 300€. Μεχρι σημερα δεν μου ειπε κατι ο ιδιοκτήτης. Ξερει κανεις τι γινεται; 

Είναι οι προμήθειες που κρατάνε οι τράπεζες για σου κάνουν την δουλειά, δεν ξέρω αν είναι 12€ η λιγότερα, αυτό μπορείς να το ρωτήσεις αύριο στην εξυπηρέτηση πελατών να ενημερωθείς.. Αλλά αφού ο ιδιοκτήτης δεν έχει πρόβλημα όλα good.

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Raylan είπε

Είναι οι προμήθειες που κρατάνε οι τράπεζες για σου κάνουν την δουλειά, δεν ξέρω αν είναι 12€ η λιγότερα, αυτό μπορείς να το ρωτήσεις αύριο στην εξυπηρέτηση πελατών να ενημερωθείς.. Αλλά αφού ο νοικάρης δεν έχει πρόβλημα όλα good.

Νοικιάρης είναι η κοπέλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Νοικιάρης είναι η κοπέλα.

Τώρα γύρισα από Γιάλοβα και ψιλό νυστάζω λίγο, σε ευχαριστώ που με διόρθωσες, ο ιδιοκτήτης ήθελα να πω :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...