Raylan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Αυτή τι στιγμή βρίσκομαι στην Γιάλοβα Μεσσηνίας και πίνω τα κοκτέιλ μου, μιλάμε χαμός από κόσμο δεν βρίσκεις θέση να κάτσεις κυριολεκτικά, ο ένας δίπλα στον άλλο, κλιματιστικά και ανεμιστήρες στο Φούλ, τα σταγονίδια διασκορπίζονται δεξιά και αριστερά και όλοι περνάμε καλά, μόνο τα γκαρσόνια φοράνε μάσκα, ‘χω κάνει το εμβόλιο δεν είμαι αρνητής για να μην παρεξηγηθώ.. Στην παρέα έχω έναν καθηγητή φυσικής λυκείου, πως τα βλέπεις τα πράγματα cool απαντά, το εμβόλιο το έχεις κάνει? Καλά Μ. είσαι? Σιγά μην πάω να κάνω το μπόλι, εγώ θέλω lockdown τον Οκτώβρη να την βγάλω λούφα., αυτό λέω και στους μαθητές μην είστε κορόιδα, θέλετε να κάνουμε μάθημα το χειμώνα? Δεν ξαφνιάστηκα, αυτή η νοοτροπία υπάρχει παντού, τι λέει εκεί σε εσάς ο κόσμος προσέχει? Τον ενδιαφέρει? Η τα έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια? 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Αν δεν κάνω λάθος, ακούγεται ότι όποιος από τους δημόσιους δεν κάνει εμβόλιο, θα κάτσει πάγκο απλήρωτος, οπότε....
agiannesg59 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Raylan είπε Αυτή τι στιγμή βρίσκομαι στην Γιάλοβα Μεσσηνίας και πίνω τα κοκτέιλ μου, μιλάμε χαμός από κόσμο δεν βρίσκεις θέση να κάτσεις κυριολεκτικά, ο ένας δίπλα στον άλλο, κλιματιστικά και ανεμιστήρες στο Φούλ, τα σταγονίδια διασκορπίζονται δεξιά και αριστερά και όλοι περνάμε καλά, μόνο τα γκαρσόνια φοράνε μάσκα, ‘χω κάνει το εμβόλιο δεν είμαι αρνητής για να μην παρεξηγηθώ.. Στην παρέα έχω έναν καθηγητή φυσικής λυκείου, πως τα βλέπεις τα πράγματα cool απαντά, το εμβόλιο το έχεις κάνει? Καλά Μ. είσαι? Σιγά μην πάω να κάνω το μπόλι, εγώ θέλω lockdown τον Οκτώβρη να την βγάλω λούφα., αυτό λέω και στους μαθητές μην είστε κορόιδα, θέλετε να κάνουμε μάθημα το χειμώνα? Δεν ξαφνιάστηκα, αυτή η νοοτροπία υπάρχει παντού, τι λέει εκεί σε εσάς ο κόσμος προσέχει? Τον ενδιαφέρει? Η τα έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια? Και είπες ενω επινες το κοκτειλ σου" δεν ανοιγω ενα θεμα στο ινσομνια αντι να κοιταω τα γκομενακια γυρο μου" Εχεισ θεμα σοβαρο........... 2
adi32 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Ελάχιστοι προσέχουν όπως και όσο πρέπει είτε έχουν κάνει εμβόλιο είτε όχι. Δεν υπάρχει μυαλό. Όλοι νομίζουν ότι είναι άτρωτοι. Όταν βρεθούν νοσοκομείο τα κάνουν πάνω τους 1
Raylan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, agiannesg59 είπε Και είπες ενω επινες το κοκτειλ σου" δεν ανοιγω ενα θεμα στο ινσομνια αντι να κοιταω τα γκομενακια γυρο μου" Εχεισ θεμα σοβαρο........... Που είναι το περίεργο? Όλοι με ένα κινητό είναι γύρο, γιατί όχι εγώ? Άλλωστε μου αρέσει να γράφω στο insomnia, έχεις να πεις τίποτα για το θέμα εκτός από το να λες εξυπνάδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις