Swok789 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Καλησπερα Εχω ενα Peugeot 208 1.6 BlueHDI και πριν κανα 2 βδομαδες αναψαν στο ταμπλο τα σηματα engine warning και urea(adblue). Δοκιμασα να γεμισω το δοχειο του αλλα ηταν σχεδον γεματο.Τελος παντων πηγα συνεργειο, μου ηπαν οτι εχει προβλημα η αντλια για το adblue και θελει αλλαγη(1000+ ευρω) Δεν αλλαξα τιποτα και προσπαθησα να βρω καπου πιο φθηνα, αλλα πριν 2-3 μερες εβαλα πετρελαιο και ξαφνικα εσβησαν ολα τα warnings στο ταμπλο. Ξερει κανεις τι φταιει και αν χρειαζομαι τελικα αλλαγη?
jgeorgiou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Ναι θέλει αλλαγή , μεταχειρισμένο το πηρες; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Ψάξου γιατί είναι γνωστό πρόβλημα που το κάλυπτε η εγγύηση ακόμα και αν έχει λήξει.(αν δεν κάνω λάθος) 1
turbakiasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Είναι γνωστό πρόβλημα σε όλα τα PSA. 9/10 το εμφανίζουν. Περνάει στην εγγύηση κανονικά αν έχεις. Κάποιοι στο γκρουπ του 208 στο φβ λένε ότι η peugeot έχει δώσει κάλυψη για την αντικατάσταση του και μετά το πέρας της εγγύησης αλλά δεν ξέρω να σου πω περισσότερα. Δεν υπάρχει μεταχειρισμένο και κοστίζει 1.100€. Αν σου έσβησαν ίσως είσαι τυχερός. Δοκίμασε να το πλακώσεις, σε μερικούς δούλεψε αυτό. 1
Swok789 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε Ναι θέλει αλλαγή , μεταχειρισμένο το πηρες; ναι απο γερμανια το 2018 το ειχε για 3 χρονια ο προηγουμενος 34 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Είναι γνωστό πρόβλημα σε όλα τα PSA. 9/10 το εμφανίζουν. Περνάει στην εγγύηση κανονικά αν έχεις. Κάποιοι στο γκρουπ του 208 στο φβ λένε ότι η peugeot έχει δώσει κάλυψη για την αντικατάσταση του και μετά το πέρας της εγγύησης αλλά δεν ξέρω να σου πω περισσότερα. Δεν υπάρχει μεταχειρισμένο και κοστίζει 1.100€. Αν σου έσβησαν ίσως είσαι τυχερός. Δοκίμασε να το πλακώσεις, σε μερικούς δούλεψε αυτό. Βγηκα εθνική και το πλακωσα 140-150, 2 φορες στην διαδρομη μου και δεν αλλαξε κατι, σβηστα ολα τα warnings
kostaskalamatas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 20 ώρες πριν, Swok789 είπε ναι απο γερμανια το 2018 το ειχε για 3 χρονια ο προηγουμενος Βγηκα εθνική και το πλακωσα 140-150, 2 φορες στην διαδρομη μου και δεν αλλαξε κατι, σβηστα ολα τα warnings σημειωση: αν καποιος θελει να ανεβασει στροφες στον κινητηρα με σχετικη ασφαλεια και χωρις να κανει υπερβολικα μεγαλη αποσταση, μπορει να παει και με 80-90 χιλιομετρα τελικη, εχοντας μικροτερη ταχυτητα στο κιβωτιο. πχ 3η
Lakou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Citroen jumper με 8000 χιλιόμετρα όποτε παρκάρει σε δρόμο με κλίση θα ανάψει προειδοποίηση για ad blue στην αρχή ψαρωσα προσπάθησα να συμπλήρωσε και πήρε μια μικρή ποσότητα ελάχιστο μισό ποτηράκι…. Μετά από λίγη διαδρομή έσβησε η ένδειξη…… τώρα ξανά άναψε ελάχιστο υγρό πάλι και τέλος….. όταν λέω μισό ποτηράκι μιλάμε για 50ml
MSC3169 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Συνήθως στα 10.000 έχει αδειάσει. Τόσο λίγο καις;
Lakou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, MSC3169 είπε Συνήθως στα 10.000 έχει αδειάσει. Τόσο λίγο καις; Σοβαρά….. βασικά κινείται σε κοντινές αποστάσεις δηλαδή 5-20 χιλιόμετρα την ημέρα…. Τώρα προβληματίστηκα με αυτό που είπες….. εταιρικό είναι για αυτό και ειμαι χαλαρός…
TechnoState Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @Lakou όπου (2): επικοινωνία με service, (3): επίσκεψη σε σημείο service ...σε λίγο πάνω απο 8Κ km μου έχει καταναλώσει κάτι λιγότερο απο 10lt adblue (τόσο έχει χρειαστεί ως τώρα να προσθέσω). Σημαντική η αναγέννηση του dpf ανά τακτά διαστήματα (σε μένα, μια φορά το μήνα δείχνει να αρκεί) ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα το σύστημα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα