Ydrochoaki Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.... το desktop μου πριν δυο μέρες έσβησε από υπερθέρμανση ενώ έπαιζα...μέχρι τότε ο led φωτισμός άναβε κανονικά στο NZXT Kraken X. Μετά το σβήσιμο άναψε δύο ή τρεις φορές. Την πρώτη φορά που άναψε ήταν όταν είχε κρυώσει πλήρως, τουλάχιστον αυτό παρατήρησα. Την δεύτερη φόρα που άναψε και το είδα ήταν σήμερα όταν πήγα να το παραλάβω από κατάστημα που το είχα στείλει για εσωτερικό καθάρισμα από σκόνη και αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή. μπορεί να βοηθήσει κάποιος πως θα το κάνω να ανάβει μόνιμα; Υ.γ. Το Σαββάτο που έσβησε από υπερθέρμανση αμέσως μετά του πέρασα το hwinfo και το NZXT CAM για να τσεκάρω θερμοκρασίες, δεν γνωρίζω μήπως δημιούργησαν αυτά το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από Ydrochoaki
panos281178 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά μάλλον δεν μπορεί κανείς να μας βοηθήσει
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, panos281178 είπε έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά μάλλον δεν μπορεί κανείς να μας βοηθήσει Η δεν τροφοδοτείται η αντλία , η έχει πρόβλημα.
panos281178 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 ευτυχώς το ψυγείο δουλεύει μια χαρά μάλλον τα επαιξε το rgb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα