thanasis00 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Βάλε ένα δοχειάκι κάτω από το αμάξι εκεί που στάζει για να συλλέξεις μια ικανοποιητική ποσότητα για να καταλάβεις τι υγρό είναι.
meletis_m Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Επειδή μου είχε τύχει , πάρε μια τάπα για το δοχείο ψυγείου. Καλύτερα προτίμησε γνήσια . Εμένα τα πέταγε από το παγουρακι , σε ένα Corsa C .
vamvakoolas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 19 ώρες πριν, meletis_m είπε Επειδή μου είχε τύχει , πάρε μια τάπα για το δοχείο ψυγείου. Καλύτερα προτίμησε γνήσια . Εμένα τα πέταγε από το παγουρακι , σε ένα Corsa C . νομιζω οτι εχεις δικιο σε κατι τετοιο καταληξαμε τελικα ειναι απο το ψυγειο. Κοιταξαμε τους σωληνες και δε φαινεται κατι (υγρασια) αρα μαλλον η ταπα...
meletis_m Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2021 στις 12:55 ΜΜ, vamvakoolas είπε νομιζω οτι εχεις δικιο σε κατι τετοιο καταληξαμε τελικα ειναι απο το ψυγειο. Κοιταξαμε τους σωληνες και δε φαινεται κατι (υγρασια) αρα μαλλον η ταπα... Πρόσφατα είχα το ίδιο θέμα . Δέ έκανε εκτόνωση η τάπα , και μου το πέταγε το αντιψυκτικό. Πάρε μια κάλή εταιρεία σε εμπορίου και βάλε καλή ποιότητα αντιψυκτικό. , ότι ορίζει ο κατασκευαστής. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από meletis_m 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα