Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε renault twingo του 1994 παρατηρησα οτι μετα απο πολυωρη χρηση και μονο οταν παρκαρουμε σε  κατηφορα ξερναει νερο (μαλλον ψηκτικο). Επειδη λογω καιρου απο τη μια δε πολυκινουμε το αμαξι και απο την αλλη δεν ειναι και οτι καλυτερο να ανοιγεις μηχανη ΑΘΗΝΑ το αφησαμε στην ακρη.

Υγρα ειχε το ψηγειο και δεν ειναι τρυπιο. Το κουφο ειναι οτι μονο σε κατηφορα που παρκαρουμε το κανει και οχι σε οριζοντιο...

καμμια συμβουλη;

Κανενας σωληνας;

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Air condition ? 

Δεν μπορείς να καταλαβεις απο το χρωμα ή αν είναι ζεστό αν είναι αντιψυκτικό;

Μπορεί και να κρατάει νερό σε κανά μαρσπιέ και να βρισκει δίοδο μονο σε κατηφόρα. 

• Like 1
Δημοσ.

αυτο ετοιμαζομουν και εγω να γραψω, δες το οπως σου λεει ο ukforthemoment

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχει  aircondition

(γενικα δεν εχει κατι σε ηλεκτρικο π.χ παραθυρα κλειδαριες).

Ενα οχηματακι με απλα μηχανικα ειναι..

αποτι ειδα φαινεται νερο (απιονισμενο) αχρωμο δηλαδη

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

2η συνεχομενη φορα το εκανε (δεν ημουν εγω εκει) αλλα μου το ειπαν.

Το αμαξι για οσους ξερουν δυστηχως δεν εχει οργανο θερμοκρασιας νερου παρα μονο προειδοποιητικη λυχνια. Αυτη δεν εχει αναψει.

Δημοσ.

Νερο στο ψυγειο ειπες εχει.Το παγουρι ειναι οκ απο σταθμη?

Νερο καπου αλλου,δεν εχει.Εκτος και εχει τρυπησει τιποτα απο τους υαλοκαθαριστηρες.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dantε είπε

Νερο στο ψυγειο ειπες εχει.Το παγουρι ειναι οκ απο σταθμη?

είπε είναι άχρωμο (εκτός αν έβαλε απλό νεράκι στο ψυγείο😁)

48 λεπτά πριν, Dantε είπε

Νερο καπου αλλου,δεν εχει.Εκτος και εχει τρυπησει τιποτα απο τους υαλοκαθαριστηρες.

το πιο πιθανό

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, korakios είπε

είπε είναι άχρωμο (εκτός αν έβαλε απλό νεράκι στο ψυγείο😁)

το πιο πιθανό

Ε αν ειναι κανα παραφλου μπλε,μπορει να του φαινεται ψιλο αχρωμο σε μικρη ποσοτητα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ε αν ειναι κανα παραφλου μπλε,μπορει να του φαινεται ψιλο αχρωμο σε μικρη ποσοτητα.

μπορεί ,

πάντως αν γεμίσει μέχρι τέρμα το νερό για τους υαλοκαθαριστήρες, με προσοχή μη στάξει , θα το καταλάβει αμέσως αν προέρχεται απο εκεί

• Like 1
Δημοσ.

ειναι αχρωμο δεν ειναι παραφλου και εικαζω περιπου 200-300 ml

Και τα δυο τα δοχεια ηταν κομπλε σε σταθμη οταν τα ελεγξαμε πριν κανα 20ημερο. Και εγω πιστευω οτι ειναι υιαλοκαθαραστηρες αλλιως ισως τα ειχε παιξει η μηχανη με τοση απωλεια υγρου.

Απο τοτε που εγραψα εδω δεν εχει κουνηθει το αυτοκινητακι

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι το κανει μονο οταν παρκαρουμε κατηφορα....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι το κανει μονο οταν παρκαρουμε κατηφορα....

γιατί η τρύπα είναι σε σημείο που το νερό φεύγει μόνο σε κλίση , φουλάρισε τέρμα και θα τη βρεις

Δημοσ.

Εχει παγουρι για την σταθμη η βαζεις κατευθειαν στο ψυγειο?

Δεν εχει και κατι αλλο να χασει, η παραφλου η υαλοκαθαριστηρες

Δημοσ.

Θυμαμαι ενα θεμα που ειχε ανοιχτει,ενα παλικαρι ειχε προβλημα με νερα που εμφανιζονταν απο κατω απο τα πλακακια.
Ειχαν τρελαθει,δεν ειχαν βρει τι εφταιγε,μεχρι που καποιος ειχε την ιδεα να παρακολουθησουν τη μικρη κορη,

η οποια πηγαινε και εριχνε λιγο νερο καπου καπου στο συγκεκριμενο σημειο και εσπαγε πλακα.

Κοιτα μηπως σε τρολαρει κανεις και σου ριχνει νερο με κανα μπουκαλακι σε καποιον νεροχυτη.

Δημοσ.

Επίσης μπορεί να είναι απο την σωλήνα που πάει στο δοχείο για τους υαλοκαθαριστήρες.Το γεμίζεις και το ελέγχεις αν εχει πέσει η στάθμη.Επίσης μπορείς βάλεις χαρτιά απο κάτω να δεις αν είναι χρωματιστό.

Σκέφτηκα και το σωληνάκι που πάει νερό στα πιτσιλιστηρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...