Alex-V Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Εχω στα χερια μου ενα lenovo g505. Τι γινεται με αυτο τωρα. Αναβουν τα leds, αλλα, μαυρη οθονη. Ουτε καν το logo της lenovo. Βγαζω σκληρο, βγαζω μπαταρια, κανω clear cmos, αναψε κανονικα. Σημερα, ξανα τα ιδια. Εκανα ακριβως την ιδια διαδικασια, νεκρο. Μονο leds αναμενα. Πηγα να το αναψω μετα απο 5 λεπτα και αναψε!! Πηγε το μυαλο μου σε καλωδιοταινια, αλλα οσες φορες και να κουνησω την οθονη δεν αλλαζει κατι. Αλλαξα και ram να δω μηπως και. Τωρα ειναι αναμενο κανονικοτατα. Τι μπορει να ειναι? Γενικα ειδα λιγο στο νετ εχουν και αλλοι τετοιο παραξενο θεμα με το συγκεκριμενο μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μπορεί να ανέβασε θερμοκρασία τώρα με τις ζεστές.. Όταν λες μαύρη οθόνη το φαν δουλεύουν? Δοκίμασε να το συνδέσεις σε κάποια εξωτερική οθόνη να δεις αν δίνει σήμα με hdmi η ότι θύρα διαθέτει το λαπτοπ.Αν δεν είναι κάτι από αυτά και αν δεν έχει πρόβλημα η οθόνη η καλώδιο ταινία μπορεί να έχει θέμα η κάρτα γραφικών αλλά αν δίνει σήμα σε εξωτερική οθόνη το αποκλείουμε και αυτό.. Τώρα εκτός από τα παραπάνω μπορεί να παίζει και το σενάριο του corrapted BIOS και θέλει άνοιγμα και φλασαρισμα το bios πάνω στο chipaki .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα