Spipinner Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Γεια σε όλους, Μετά από κάποια στραβά που μου τύχανε χρωστάω κάπου στα 7000 ευρώ στην εφορία ως ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν τα έχω. Κάπου διάβασα ότι για πάνω από 5000 ευρώ σε ληξιπρόθεσμες σε πάνε μέσα και έχω ψιλοφρικάρει. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, Spipinner είπε Γεια σε όλους, Μετά από κάποια στραβά που μου τύχανε χρωστάω κάπου στα 7000 ευρώ στην εφορία ως ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν τα έχω. Κάπου διάβασα ότι για πάνω από 5000 ευρώ σε ληξιπρόθεσμες σε πάνε μέσα και έχω ψιλοφρικάρει. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ. Αρχικα αν δεν εχει γινει ηδη θα πεσει κατασχεση σε λογαριασμους (μπορεις να δηλωσεις 1 λογαριασμο για ακατασχετο μεσα στο taxis με οριο 1250 το μηνα - συνολο οι κινησεις 1250 , δηλαδη αν κανεις 1 καταθεση 1000 τα κανεις αναληψη και βαλεις αλλα 500 , η εφορια θα τσιμπησει αυτοματα 250 ευρω-) Μπορεις να βγαλεις σε δοσεις και να τα ξεπληρωσεις σιγα σιγα
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Πας στην Δ.Ο.Υ. και ζητάς ρύθμιση οφειλών.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Spipinner είπε Γεια σε όλους, Μετά από κάποια στραβά που μου τύχανε χρωστάω κάπου στα 7000 ευρώ στην εφορία ως ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν τα έχω. Κάπου διάβασα ότι για πάνω από 5000 ευρώ σε ληξιπρόθεσμες σε πάνε μέσα και έχω ψιλοφρικάρει. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ. Ρύθμιση θα κάνεις και όλα οκ.
Alessionew Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 η πρωσοποκράτηση έχει καταργηθεί πλέον. Ωστόσο, η δου που ανήκεις μπορεί να οδηγηθεί σε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων. Μπορείς να κάνεις ρύθμιση σε 24 ή 48 δόσεις, ή αν ανήκεις σε πληττόμενη κατηγορία, μπορείς αργότερα μέσα στο χρόνο να τα ρυθμίσεις σε 36 ή 72 δόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα