rudigarcia222 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδες μια γρήγορη απορία, εργαζόμουν απο 14/1/2021 μέχρι σήμερα τελευταία μερα, ο εργοδότης μου όπως με ειχε ενημερώσει το πρωί με απέλυσε και μου έστειλε την απόλυση με email,δηλ εγίνε η διαδικασία απο τον ιδιο και τον λογιστή του ήδη, εγώ κανω login αυτη την στιγμή στον οαεδ και μου δείχνει δεξια στην επιλογή δελτια ανεργιας το χρονικο διαστημα απο 2020 μεχρι της 14/01 που ημουν ανεργος(δηλ απο το παρελθον) και επίσης στην επιλογή βεβαίωσης χρόνου ανεργίας τρέχουσας κατάστασης αυτο:Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, από 03/11/2020 έως 14/01/2021. Σύνολο συνεχούς αναγνωριζόμενου διαστήματος ανεργίας 0 μήνες δηλαδη παλι δεν με δείχνει ανεργο αυτη την στιγμή 2/8/2021,πρεπει να κανω εγώ κάποια διαδικασία??χρειάζεται μήπως κάποιος χρόνος για να περαστεί στο σύστημα οτι είμαι ανεργος?? (ειμαι λιγο ασχετος αν φαινεται με αλλον τροπο ενημερωστε με να ελενξω) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από rudigarcia222
george1807 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δώστου μια μέρα χρόνο και θα εμφανιστεί. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Όπως λες , εργάστηκες και σήμερα. Άνεργος θα είσαι από αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα