Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

λήγει το συμβόλαιο Wind VDSL50+Vision και λέω να πάω σε Vodafone VDSL50και Vodafone TV.

Εφόσον θα μου μείνει το κουτί της Wind, ξέρετε αν μπορώ να εγκαταστήσω σ'αυτό την εφαρμογή της Vodafone TV για να το δουλεύω σε 2η τηλεόραση;

Επίσης τώρα στη Wind κλειδώνω και παίζω στα 45+ MBPs. Υπάρχει περίπτωση στη VF DSL να πέσει αισθητά η ταχύτητα και να τραβάω τα μαλλιά μου;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, markon είπε

Μήπως το κουτί πρέπει να το γυρίσεις πίσω γιατί διαφορετικά θα στο χρεώσουν

δεν έχω ιδέα... λογικά 2 χρόνια που τους πληρώνω τα πάγια έχει εξοφληθεί, δεν νομίζω να μπουν στον κόπο να το ζητήσουν. 

Για να απαντήσω στην ερώτηση μου πάντως, δοκίμασα με τον 1 μήνα δωρεάν το Vodafone TV app και παίζει κανονικά στο κουτάκι του Vision

Δημοσ.

Κάπου μέσα στο συμβόλαιο που είχες υπογράψει θα πρέπει να λέει αν ο εξοπλισμός που σου έχουν δώσει παρέχετε με χρησιδανειο η όχι αν παρέχετε με χρησιδανειο  λογικά θα πρέπει να τον γυρίσεις πίσω υπάρχουν και περίπτωσης που κάθε μήνα πληρώνεις ένα ποσό σαν ενοίκιο  του εξοπλισμού τώρα εκεί δεν ξέρω αν θα στο ζητήσουν πίσω 

Δημοσ.
Στις 3/8/2021 στις 10:01 ΠΜ, katbo είπε

δεν έχω ιδέα... λογικά 2 χρόνια που τους πληρώνω τα πάγια έχει εξοφληθεί, δεν νομίζω να μπουν στον κόπο να το ζητήσουν.

Όπως αναφέρει και ο markon, δες τι προβλέπει το συμβόλαιο που έχεις. Το ότι πληρώνεις 2 χρόνια πάγια, είναι παντελώς άσχετο με τον εξοπλισμό που σου έχει δώσει.

Το πάγιο το πληρώνουμε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενώ ο εξοπλισμός μας δίδεται με χρησιδάνειο για όσο χρόνο έχουμε ενεργή σύμβαση με τον πάροχο και με την διακοπή της, έχουμε υποχρέωση να τον επιστρέψουμε διαφορετικά θα τον πληρώσουμε βάσει τιμοκαταλόγου.

Στην Vodafone για παράδειγμα , εξοπλισμός για το IPTV πληρώνεται έξτρα +2,5€ στο μηνιαίο πάγιο (σύνολο 60€ για 2 χρόνια) αλλά μετά μένει στην κατοχή μας, σε αντίθεση με τον DSL Router που τον δίνει με χρησιδάνειο και πρέπει να τον επιστρέψουμε.

Βρήκα αυτό. Ουσιαστικά με την διακοπή του Vision (κι εφόσον έχει παρέλθει το 24μηνο και είσαι εκτός δέσμευσης) χρεώνεσαι 49€, αλλά αν επιστρέψεις τον αποκωδικοποιητή τότε δεν πληρώνεις τίποτα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά.

Η ερώτηση ήταν καθαρά τεχνική: αν παίζει το VF TV app στο κουτί της Wind, όχι αν πρέπει να επιστρέψω ή να αγοράσω το κουτί. Thanks όπως και να έχει πάντως!

Δημοσ.

Ωστόσο είχες επί λέξει γράψει "Εφόσον θα μου μείνει το κουτί της Wind", που με αυτό εννοείς ότι είτε δεν σε απασχολεί να το πληρώσεις είτε θεωρείς ότι είναι ήδη δικό σου, μα έρχεται σε αντίθεση με την άλλη δήλωση " λογικά 2 χρόνια που τους πληρώνω τα πάγια έχει εξοφληθεί, δεν νομίζω να μπουν στον κόπο να το ζητήσουν" όπου φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις το καθεστώς που ισχύει με τις συσκευές που δίνουν οι πάροχοι.

Βάσει αυτών έγινε οι σχετική αναφορά των άλλων μελών, ώστε να έχεις γνώση τι θα προκύψει στην συνέχεια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...