Constantteen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Δεν θα σας κουράσω πολυ απλά θα ήθελα να σας κάνω μια δυο ερωτήσει. Χριστός και τα χρόνια fps παιχνίδια Και λόγω του ότι δυστυχώς είμαστε στα περισσότερα παιχνίδια αρκετά μακριά από τους server που παίζουμε, Προσπαθώ από δω κι από κει να κόψω κάποια ms Και να τρέχει όσο πιο Καλύτερα γίνεται η γραμμή.Έχω κατοστάρα από την Cosmote που κλειδώνει στα 68 down 10 up. Ενα speedport modem δικό τους και ενα netgear nighthawk R7000. Θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξή.Τώρα έχω το router συνδεδεμένο πάνω στο μοντέμ χωρίς bridge mode. Για κάποιο λόγο οπότε πάω να κάνω τη ρύθμιση να το βάλω σε bridge mode.Κολλάει και πρέπει να το κάνω reset.Έχω κάποια απώλεια στη γραμμή ή στα ms που δεν είναι σε bridge mode? Παίζω με Ps5 προφανώς πάω στο nighthawk συνδεδεμένο με ethernet? Υπάρχει λόγος να πάρω κάποιο συνδυασμό μόντεμ router μαζι η δεν υπάρχει καμία διαφορά? Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται αρκετά φτηνιάρικο αυτό το modem για να μην εχεις απώλειες. Έχω κανει και static ip kai port forwarding απτο nighthawk στο ps5 αλλα τρομερές διάφορες δεν κατάλαβα. Έχετε κάποιες συμβουλές ή κάποια τρικ να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση από τη γραμμή μου για όσον αφορά το gaming? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα