nikpap2000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Καλησπερα στους αναγνωστες του θεματος Ειναι λογικο που ενω επιανα 4g+ τωρα πιανω μονο 4 g. S10+
GATE123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Και που πιάνεις 4G μην το πεις ούτε του παπά. Εδώ άλλη πιάνουν......... 😜
AntiCambeR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikpap2000 είπε Καλησπερα στους αναγνωστες του θεματος Ειναι λογικο που ενω επιανα 4g+ τωρα πιανω μονο 4 g. S10+ Εξαρτάται απο το σημείο και απο τον πάροχο, σε Cosmote πιάνω σχεδόν παντού. Μπές στις εφαρμογές, επέλεξε πάνω δεξιά στις 3 τελείες να εμφανιστούν οι εφαρμογές συστήματος και κάνε καθάριση cache σε όσες εφαρμογές σχετίζονται με το δίκτυο κινητής.Ισως φτιάξει.Κάνε και 1 restart πρώτα. Υπάρχει η επιλογή επαναφοράς δικτύου, αλλά θα σβηστούν και οι κωδικοί του Wi-Fi, θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει αντίγραφο ασφαλείας για να τους επαναφέρεις. Αν έχεις Vodafone, έχει πρόβλημα τελευταία. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR
nikpap2000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Cosmote εχω δοκιμασα επανεκκινηση και διαγραφη cache απο το bootloader αλλα δεν εφτιαξε ουτε με επαναφορα ρυθμισεων δικτυου. Μηπως αν αλλαζα σιμ? Επειδη ειναι παλια μηπως τα φτυσε? Κοσμοτε εχω
AntiCambeR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, nikpap2000 είπε Cosmote εχω δοκιμασα επανεκκινηση και διαγραφη cache απο το bootloader αλλα δεν εφτιαξε ουτε με επαναφορα ρυθμισεων δικτυου. Μηπως αν αλλαζα σιμ? Επειδη ειναι παλια μηπως τα φτυσε? Κοσμοτε εχω 1)Τι εννοείς απο τον bootloader;Απο το recovery mode ε; 2)Πουθενά δεν πιάνεις 4G+ η μόνο σε συγκεκριμένο σημείο;Αν είναι το 2ο, τότε φταίει η περιοχή. 3)Μήπως είναι κομμένη; 4)Μήπως σου έχει πέσει το κινητό; Αν η κάρτα sim ήταν αρκετά παλιά, δεν θα έπιανε καθόλου 4G. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR
nikpap2000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 τελικα πρεπει να ηταν θεμα περιοχης γιατι αλλου ειχα οποτε ευχαριστω πολυ
Fotia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δεν ειναι απαραιτητο η περιοχη να εχει θεμα. Εχω προσεξει σε συγκεκριμενο σημειο . Μαλλον το ανεβο κατεβαζουν οι παροχοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα