kalmik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 21 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Έχει βγει κανείς από εσάς για μια μπύρα και να έχει 400 ευρώ μαζί του στην εποχή που τα πάντα τα πληρώνουμε με κάρτα? Δεν πληρώνουν όλοι με κάρτα υποχρεωτικά. Επίσης είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μαζί του κάποια χρήματα. 400 ευρώ είχε στο προκείμενο όχι 4.000. Σου έχει τύχει να είσαι με παρέα, να έχεις καλέσει τα άτομα για να κεράσεις για γιορτή και να μη δουλεύει το POS με λογαριασμό 200 ευρώ. Ε ναι μου έχει τύχει και ευτυχώς που είχα και μετρητά. Αν κάποιοι άλλοι πιστεύουν στην αποκλειστικότητα του πλαστικού χρήματος καλά κάνουν, αλλά να μη θέλουν να επιβληθούν καλά και ντε.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Raylan είπε αν της έδινα περισσότερα μπορεί να ντρεπόταν και να μην τα έπαιρνε, δεν είναι ζήτημα τσιγκουνιάς Όχι εγώ, κάποιος άλλος πιο κακοπροαίρετος από εμένα, θα έλεγε ότι έτσι σκέφτεται κάποιος τσίπης για να δικαιολογήσει την τσιγκουνιά του 1
dionisis1925 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kalmik είπε Δεν πληρώνουν όλοι με κάρτα υποχρεωτικά. Επίσης είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μαζί του κάποια χρήματα. 400 ευρώ είχε στο προκείμενο όχι 4.000. Σου έχει τύχει να είσαι με παρέα, να έχεις καλέσει τα άτομα για να κεράσεις για γιορτή και να μη δουλεύει το POS με λογαριασμό 200 ευρώ. Ε ναι μου έχει τύχει και ευτυχώς που είχα και μετρητά. Αν κάποιοι άλλοι πιστεύουν στην αποκλειστικότητα του πλαστικού χρήματος καλά κάνουν, αλλά να μη θέλουν να επιβληθούν καλά και ντε. Μιλάμε για να βγεις να πιείς μια μπύρα , όχι για γιορτή ιστορία κτλπ εκεί αλλάζει το πράγμα. Τεσπα για μούφα μου μοιάζει το στορυ του TS αλλά οκ. TS Εγώ αν είχα αυτό το ποσό και όλα αυτά στο πορτοφόλι δεν θα με ένοιαζε τι θα έλεγε η σερβιτόρα άμα της έδινα το 50ευρω για να την ευχαριστήσω, εγώ την κίνηση σου θα μου την έκανα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από dionisis1925 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Έχω παρόμοια εμπειρία απο πελάτες που χάνουν κινητά / πορτοφόλια και τους τα επιστρέφουμε. Οι αντιδράσεις τους? Πολλοί θεωρούν ότι είναι όλοι κλέφτες και μένουν αναυδοι όταν τους επιστρέφονται. Αυτοί γενικά στην καθημερινότητα τους σε αντιμετωπίζουν ως κλέφτη γιατί όλοι είναι κλέφτες. Δεν πάει το μυαλό τους, πως ΔΕΝ σε απασχολεί να κρατήσεις κάτι που έχει 1 ή 100.000€ - παρότι είσαι με βασικό μισθό. Θεωρούν ότι αν είσαι "φτωχός" είσαι και κλέφτης. Άλλοι χαίρονται που το πήραν πίσω αυτό που έχασαν και δείχνουν τη χαρά και την εκτίμηση τους Τέλος υπάρχουν και αυτοί που δεν τους απασχολεί. Το παίρνουν και δεν λένε ούτε ευχαριστώ. Ξεχωριστή κατηγορία απο μόνοι τους. Γενικά αν κάποιος αρχίσει και γνωρίζει πως συμπεριφέρεται ο κόσμος, θα απογοητευθεί. Εν μέρη καταλαβαίνω και αυτούς που δεν παραδίδουν ότι βρίσκουν. Ίσως φταίνε οι τύποι της 1ης και 3ης κατηγορίας που τους έφτασαν σε αυτό το σημείο. Αλλά ρε φίλε όταν σου επιστρέφουν κάτι, πες ενα ευχαριστώ. Δείξε την εκτίμηση σου με κάποιο τρόπο. Μην είσαι τόσο μ@λ@κ@ς και μην θεωρείς τα πάντα δεδομένα.... Βρισκω κινητο αξιας 250ευρω! Αμεσως βαζω τον εαυτο μου στην θεση αυτου που εχασε το κινητο.. επαφες,υλικο,σημειωσεις κ.α Μεσα σε 5λ χτυπαει και ερχεται να το παρει. ''Φιλαρακι σ ευχαριστω πολυ'' μεχρι εκει ομως! Του κανω ξερεις παρα πολυ καλα αλλος θα το κρατουσε χωρις 2η σκεψη αλλα σκεφτηκα οτι τα αποθηκευμενα μπορει να εχουν μεγαλυτερη αξια για σενα απο την αξια της συσκευης.. ''Ναι φιλαρακι εχω πραγματα μεσα που δεν θα ηθελα να τα χασω.. αρχες του μηνα πληρωνομαι και θα σου δωσω'' Του κανω μην σκεφτεσαι ποσα πρεπει να μου δωσεις.. η χειρονομια μετραει! Ε ακομα τα δινει!!! Μετα απο καποιες μερες ομως βρηκα κατι ανακυκλωσιμο ''αξιας'' και πηρα 30ευρω!!! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από PLACEBO_89
DownUNDERground Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, Raylan είπε αν της έδινα περισσότερα μπορεί να ντρεπόταν και να μην τα έπαιρνε, δεν είναι ζήτημα τσιγκουνιάς, αμέσως όλοι να πέσετε να με φάτε Να γνωριστείτε και να κάνετε παρέα με τον φίλο. Θα ταιριάξουν τα χνώτα σας, καθώς είστε και οι δύο πολύ τζέντλεμεν...
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, Raylan είπε Έφαγα αρκετό κράξιμο με το 10 ευρώ, σαν tips θα το έδινα αργότερα στην ώρα εργασία της , και ενα κουτί γλυκά στο μαγαζί για το ευχαριστώ που βρήκε το πορτοφόλι και το παρέδωσε, αν της έδινα περισσότερα μπορεί να ντρεπόταν και να μην τα έπαιρνε, δεν είναι ζήτημα τσιγκουνιάς, αμέσως όλοι να πέσετε να με φάτε Δεν ξερω στο τελος τι θα της δωσεις.. Αυτο που ξερω σιγουρα μεχρι στιγμης σου εδωσε 400ευρω!!! Βαλε δεδομενο να σου γυρνουσαν το πορτοφολι με ολα τα χαρτια.. Τα λεφτα ομως δεν παιζει!!! Ασε τα γλυκα και δωσε στην κοπελα οσο πιο πολλα μπορεις σε χρημα!!! Στις μερες μας σε κανεναν δεν περισσευουν! Ολοι διψαμε!!! 1
tigergreg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Παντως οι τραπερ κυκλοφορουν με 2-3 χιλιαρικα το λιγοτερο πανω τους... Ειναι και φρεσκα πολλες φορες απο ΑΤΜ τιναγμενο....🤣
lnoldori Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Αυτό που κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να ανταμειφθούν κάνοντας το "σωστό" με τρελαίνει. Αν έβρισκα κάτι και το παρέδιδα, τότε ενα ευχαριστώ θα ήμουν ήταν αρκετό και σε καμιά περίπτωση δεν θα κακολογούσα κάποιον η δεν θα "στράβωνα" μαζί του επειδή αυτό που μου έδωσε ήταν μικρής αξίας. Προσωπικά όποτε έχω βρει κάτι το έχω παραδώσει και δεν μου έχουν δώσει ποτέ κάτι άλλο εκτός απο ένα ευχαριστώ και θα συνεχίσω να το κάνω έτσι και αλλιώς. Μόνο μια φορά στη ζωή μου δεν παρέδωσα κάτι και αυτό γιατί δεν υπήρχε τίποτα για να μπορέσω να αναγωνρίσω σε ποιον ανήκει. Ρώτησα εκεί γύρω μήπως κάποιος έχει χάσει κάτι και περίμενα και καμιά ώρα μήπως έρθει καποιος αναζητώντας το αλλα κάτι τέτοιο δεν έγινε. Επειδή όμως ήταν μετρητά και δεν μου πήγαινε η καρδιά να τα χρησιμοποιήσω για τον εαυτό μου τα χάρισα σε έναν φίλο ο οποίος τα είχε ανάγκη. 6 1
haris_216 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, lnoldori είπε Αυτό που κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να ανταμειφθούν κάνοντας το "σωστό" με τρελαίνει. Αν έβρισκα κάτι και το παρέδιδα, τότε ενα ευχαριστώ θα ήμουν ήταν αρκετό και σε καμιά περίπτωση δεν θα κακολογούσα κάποιον η δεν θα "στράβωνα" μαζί του επειδή αυτό που μου έδωσε ήταν μικρής αξίας. Προσωπικά όποτε έχω βρει κάτι το έχω παραδώσει και δεν μου έχουν δώσει ποτέ κάτι άλλο εκτός απο ένα ευχαριστώ και θα συνεχίσω να το κάνω έτσι και αλλιώς. Μόνο μια φορά στη ζωή μου δεν παρέδωσα κάτι και αυτό γιατί δεν υπήρχε τίποτα για να μπορέσω να αναγωνρίσω σε ποιον ανήκει. Ρώτησα εκεί γύρω μήπως κάποιος έχει χάσει κάτι και περίμενα και καμιά ώρα μήπως έρθει καποιος αναζητώντας το αλλα κάτι τέτοιο δεν έγινε. Επειδή όμως ήταν μετρητά και δεν μου πήγαινε η καρδιά να τα χρησιμοποιήσω για τον εαυτό μου τα χάρισα σε έναν φίλο ο οποίος τα είχε ανάγκη. Για να τρελαίνεσαι λιγότερο θα σου πω μία ΒΑΣΙΚΗ διαφορά. Κανείς απ' ότι είδα δεν ήταν της άποψης ότι αν κάνει το "σωστό" θέλει ανταμοιβή. Απλά οι περισσότεροι είναι της άποψης να ανταμειφθεί αυτός (ο άλλος) που έκανε το σωστό. Φαντάζομαι βλέπεις τη διαφορά 3
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, lnoldori είπε Αυτό που κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να ανταμειφθούν κάνοντας το "σωστό" με τρελαίνει. Αν έβρισκα κάτι και το παρέδιδα, τότε ενα ευχαριστώ θα ήμουν ήταν αρκετό και σε καμιά περίπτωση δεν θα κακολογούσα κάποιον η δεν θα "στράβωνα" μαζί του επειδή αυτό που μου έδωσε ήταν μικρής αξίας. Προσωπικά όποτε έχω βρει κάτι το έχω παραδώσει και δεν μου έχουν δώσει ποτέ κάτι άλλο εκτός απο ένα ευχαριστώ και θα συνεχίσω να το κάνω έτσι και αλλιώς. Μόνο μια φορά στη ζωή μου δεν παρέδωσα κάτι και αυτό γιατί δεν υπήρχε τίποτα για να μπορέσω να αναγωνρίσω σε ποιον ανήκει. Ρώτησα εκεί γύρω μήπως κάποιος έχει χάσει κάτι και περίμενα και καμιά ώρα μήπως έρθει καποιος αναζητώντας το αλλα κάτι τέτοιο δεν έγινε. Επειδή όμως ήταν μετρητά και δεν μου πήγαινε η καρδιά να τα χρησιμοποιήσω για τον εαυτό μου τα χάρισα σε έναν φίλο ο οποίος τα είχε ανάγκη. Συμφωνω! Αλλα οταν χανεις εσυ κατι και δεν βλεπεις αυτο που κανεις εσυ ποσο θα αντεξεις να κανεις το σωστο??? Ολοι δεν μεγαλωσαμε ουτε εχουμε την ιδια ποιοτητα ζωης για να εχεις την ψυχολογια να πεις δεν πειραζει.. δεν βαριεσαι..
Stergios74 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πολλοί λέτε ότι έχει χαθεί η ανθρωπιά και όλοι (οι άλλοι) θα τα κρατούσαν. Το ίδιο και στα κανάλια γίνεται θέμα κάθε φορά που κάποιος βρίσκει ένα ποσό (ταξιτζής, μαθητής, καθαριστής...) και το επιστρέφει. Εγώ πιστέυω ότι οι περισσότεροι θα το επέστρεφαν. Εγώ αυτό θα έκανα. Ένα γρήγορο poll: Από εσάς για πείτε μας ποιοι θα τα κλέβατε τα λεφτά; Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από Stergios74
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Πολλοί λέτε ότι έχει χαθεί η ανθρωπιά και όλοι (οι άλλοι) θα τα κρατούσαν. Το ίδιο και στα κανάλια γίνεται θέμα κάθε φορά που κάποιος βρίσκει ένα ποσό (ταξιτζής, μαθητής, καθαριστής...) και το επιστρέφει. Εγώ πιστέυω ότι οι περισσότεροι θα το επέστρεφαν. Εγώ αυτό θα έκανα. Ένα γρήγορο poll: Από εσάς για πείτε μας ποιοι θα τα κλέβαται τα λεφτά; Η ανθρωπια ειναι στην καλπη! Δεν θα σωθεις οταν και αμα τυχει να χασεις κατι να στο επιστρεψουν!!! Αυτη την στιγμη μας κλεβουν καθε μερα!!! 1
highlander420 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αναρωτιέμαι ποιος είναι ο μαλάκας της υπόθεσης. Αυτός που το επέστρεψε η αυτός που δεν ανταμείβει αυτόν που το επέστρεψε; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ποια άλλα θέματα άνοιξε σήμερα? Ανοιξε και το άλλο! Και είναι ακόμα μεσημέρι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις