Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το βράδυ είχα βγει να πιώ μια μπίρα, και όπως πληρώνω και μαζεύω τα πράγματα μου για να φύγω ξεχνάω το πορτοφόλι μου πάνω στο τραπέζι, το συνειδητοποίησα μετά από ένα μισάωρο όταν έφτασα σπίτι, παίρνω τηλέφωνο στο μαγαζί να ρωτήσω αν το βρήκανε και μου λένε εδώ το έχουμε και πήγα και το πήρα..

Το πορτοφόλι είχε μέσα περίπου 400€ Κάρτες, δίπλωμα, ταυτότητα. Μου είπε το αφεντικό ότι το βρήκε μια μικρή κοπελίτσα που δουλεύει στο μαγαζί, δυστυχώς είχε σχολάσει όταν πήγα για να την ευχαριστούσα..

Τελικά δεν έχει σαπίσει τελείως η κοινωνία, υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ανάμεσα μας :)

• Like 12
  • Thanks 2
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπε ιννα κυκλοφορειιις με ολα αυτα τα χαρτιά πάνω σου...

λες και ειμαστε 1980....

πλέον στο κινητό τα εχουμε όλα.

τοο διιπλωμα οδηγησης τοτ αφηνεις αμαξι η στη μηχανη

Ταυτότητα το νουμερο φτάνει για μια. απλή ταυτοποίηση. αν θες κράτα. την και σε ένα PDF.

Κάρτες Gpay, Revolut

Επεξ/σία από lasithi12
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορείς να πας την άλλη μέρα με ένα κουτί γλυκά για την κοπελιά.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον από πάνω εκτός του μαύρου φόντου της γραφής, κόντεψα να γκαβωθώ

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Raylan είπε

Σήμερα το βράδυ είχα βγει να πιώ μια μπίρα, και όπως πληρώνω και μαζεύω τα πράγματα μου για να φύγω ξεχνάω το πορτοφόλι μου πάνω στο τραπέζι, το συνειδητοποίησα μετά από ένα μισάωρο όταν έφτασα σπίτι, παίρνω τηλέφωνο στο μαγαζί να ρωτήσω αν το βρήκανε και μου λένε εδώ το έχουμε και πήγα και το πήρα..

Το πορτοφόλι είχε μέσα περίπου 400€ Κάρτες, δίπλωμα, ταυτότητα. Μου είπε το αφεντικό ότι το βρήκε μια μικρή κοπελίτσα που δουλεύει στο μαγαζί, δυστυχώς είχε σχολάσει όταν πήγα για να την ευχαριστούσα..

Τελικά δεν έχει σαπίσει τελείως η κοινωνία, υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ανάμεσα μας :)

Εγω στη θεση σου θα εδινα στη κοπελα 50ευρω! Στην τελικη να της δωσεις το ποσο που πιστευεις εσυ.. Η χειρονομια μετραει! 

Θα μπορουσε να παρει ολα τα χρηματα και να ελεγε το πορτοφολι ετσι το βρηκα!!!!

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Tα  νομιμα   ευρετρα   ειναι   10%   οποτε   50  ευρω   θαλεγα   ειναι   ιδανικο   ποσο   λογω   εγγραφων.

Εκτος   απο  την  ηθικη   πλευρα   της   υποθεσης  ειναι   και   κινητρο  για  τους   υπολοιπους.

ΥΓ.Ιδια   και  μεγαλυτερη  ζημια   ειναι  να   χασεις   το  κινητο  σου  που  εχεις   περασει   μεσα   μεχρι   και  αξονικη....

Αλλωστε   αυτα  τα   κλεβουν   πολυ  περισσοτερο   πλεον....

• Like 9
Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ να της δώσεις 50€, θα έχανες 400€ και θα ξόδευες χρόνο για να βγάλεις τα χαρτιά.

Ποτέ δεν αφήνουμε-ακουμπάμε πορτοφόλι η κινητό πουθενά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΥΓ.Ιδια   και  μεγαλυτερη  ζημια   ειναι  να   χασεις   το  κινητο  σου  που  εχεις   περασει   μεσα   μεχρι   και  αξονικη....

Ναι αλλά το κινητό είναι κρυπτογραφημένο και αν έχεις κλείδωμα με καλό pin και δακτυλικό αποτύπωμα, δεν μπορεί να κάνει τίποτα αυτός που στο πήρε (εκτός να το πουλήσει για κομμάτια)

Δημοσ.
7 hours ago, lasithi12 said:

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπε ιννα κυκλοφορειιις με ολα αυτα τα χαρτιά πάνω σου...

λες και ειμαστε 1980....

πλέον στο κινητό τα εχουμε όλα.

τοο διιπλωμα οδηγησης τοτ αφηνεις αμαξι η στη μηχανη

Ταυτότητα το νουμερο φτάνει για μια. απλή ταυτοποίηση. αν θες κράτα. την και σε ένα PDF.

Κάρτες Gpay, Revolut

Καλά δεν είχε και τίποτα παράλογα χαρτιά. Ταυτότητα και κάρτες είχε

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Καλά δεν είχε και τίποτα παράλογα χαρτιά. Ταυτότητα και κάρτες είχε

Έτσι ακριβώς. Αν κάποιος δεν είχε διαβάσει την αρχική περιγραφή θα φανταζόταν ότι κουβαλούσε πάνω του δεν ξέρω κι εγώ τι.

Εκτός πια αν με το "χαρτιά" αναφερόταν στο μετρητό :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tigergreg είπε

Tα  νομιμα   ευρετρα   ειναι   10%   οποτε   50  ευρω   θαλεγα   ειναι   ιδανικο   ποσο   λογω   εγγραφων.

Εκτος   απο  την  ηθικη   πλευρα   της   υποθεσης  ειναι   και   κινητρο  για  τους   υπολοιπους.

Τα νόμιμα εύρετρα για αυτο το πόσό ειναι 2% και οχι 10%. Δυστυχως ο ΑΚ δεν ακολουθει το πληθωρισμό και το 10% ισχύει για τα πρωτα 2 ευρώ (λες και θα παραδώσει κανεις ενα διευρω αν το βρει) , 5% για τα επόμενα 27 ευρω (δηλαδή για τα πρωτα 30 ευρώ τα ευρετρα ειναι λιγοτερα απο 2 ευρω). Για τα 400 ευρώ του φίλου ειναι κάτι λιγότερο απο 10 ευρώ. Εγω θα ελεγα να της δώσει απο 20 μεχρι 50 ανάλογα με την οικονομικη του δυνατότητα....

Επεξ/σία από australis
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Raylan είπε

Προσωπικά πιστεύω αυτό ήταν η εξαίρεση. Μακάρι να είμαι λάθος αλλά δε νομίζω. Οι περισσότεροι που θα βρίσκανε το πορτοφόλι δε θα το επιστρέφαν. 

Επίσης δε καταλαβαίνω το λόγο να κυκλοφορεί κάποιος με τόσα μετρητά. Γιατί το κάνετε; Μη τύχει κάτι..... Σαν τι κάτι δηλαδή; Μια (ή και 2 ) κάρτες δε σας αρκεί;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...