liakos356 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση για όσους έχουν το συγκεκριμένο όχημα: Λόγω ζημιάς στο δικό μου αυτοκίνητο, θα δανειστώ το Suzuki swift 3θυρο του 2014. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι τα μπροστά καθίσματα δεν θυμούνται τις ρυθμίσεις τους όταν τα ρίχνεις για να έχουν πρόσβαση οι πίσω. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Κάθε φορά που θα ρίχνω το κάθισμα του συνοδηγού, μετα θα πρέπει να το ρυθμίζω; Μου φαίνεται τεράστια παράληψη.
bill999r Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Έντιτ. Στα πιο πολλά αυτοκίνητα υπεύθυνα για τη μνήμη είναι κάτι πλαστικά κουμπώματα που εχουν πολύ μικρό κόστος. Στην άσχημη εκδοχή μπορεί να έχει κοπεί κάποιο από τα συρματόσχοινα που είναι υπεύθυνα για την μετακίνηση. Μπορείς να πας να επισκευάσεις τουλάχιστον αυτό του οδηγού. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από bill999r
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, liakos356 είπε Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση για όσους έχουν το συγκεκριμένο όχημα: Λόγω ζημιάς στο δικό μου αυτοκίνητο, θα δανειστώ το Suzuki swift 3θυρο του 2014. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι τα μπροστά καθίσματα δεν θυμούνται τις ρυθμίσεις τους όταν τα ρίχνεις για να έχουν πρόσβαση οι πίσω. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Κάθε φορά που θα ρίχνω το κάθισμα του συνοδηγού, μετα θα πρέπει να το ρυθμίζω; Μου φαίνεται τεράστια παράληψη. Δοκίμασε πρώτα για να δεις τι εννοεί. Αν σε ενοχλεί τόσο μπορείς να δανειστείς κάποιο άλλο αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα