Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tombyraider13 είπε

Συμπέρασμα κύριοι; Λιώστε στο deepfake, μπας και η lucas ή disney σας προσλάβουν. You never know, until you try.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Ένας youtuber που έκανε troll animations για reloads δουλεύει πλέον στην Infinity Ward σαν animator

Επεξ/σία από mason
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι Deepfake παντως πιο πιθανο μου φαινεται να εκανε απλος edit to original.

Το αποτελεσμα ειναι καλο παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Thresh said:

Δεν μπορώ να εκφραστώ για το τι μας εμπόδιζε να το δούμε την πρώτη φορά. 😛

Εσύ κατάλαβες ποιος ήταν; Γιατί εγω ήμουν πολύ απασχολημένος να ουρλιαζω 😛

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Remember: Han shot first.

Και εκεί έπεσε ψηφιακή επεξεργασία.

Μόνο οι nerds θα καταλάβουν.

Επεξ/σία από Tetrabitos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπρεπε να τον ειχαν προσλαβει στο Νετφλιξ το βιντεο που ανεβασε για τον Ντε Νίρο στο irishman είναι πολυ πιο ρεαλιστικο απο αυτο της ταινίας..

Επεξ/σία από geopapa
  • Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, geopapa είπε

Έπρεπε να τον ειχαν προσλαβει στο Νετφλιξ το βιντεο που ανεβασε για τον Ντε Νίρο στο irishman είναι πολυ πιο ρεαλιστικο απο αυτο της ταινίας..

καλά μιλάμε για τραγική διαφορά... απορώ πως δεν το υιοθετούν τόσο μεγάλες εταιρίες.. γκάβακες είναι? Δεν βλέπουν την διαφορά? Έλεος...

Δημοσ.

Αντε ποτε θα φτασουμε οι ταινιες να μην αποτυπωνονται σε frames αλλα σε entities και αντι να παιζεις καρε το ενα μετα το αλλο να φυιαχνονται σαν τα παιχνιδια live

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tsarouc είπε

καλά μιλάμε για τραγική διαφορά... απορώ πως δεν το υιοθετούν τόσο μεγάλες εταιρίες.. γκάβακες είναι? Δεν βλέπουν την διαφορά? Έλεος...

Τα μεγάλα studio έχουν δικά τους in-house software που δεν τα δίνουν σε κανένα. Όσο αφορά τις διορθώσεις που βλέπω. Μου φαίνεται το πρόσωπο τόσο έντονα τονισμένο που ξεφεύγει από το ρεαλιστικό.

Δημοσ.
16 hours ago, Pokemon640 said:

Τα μεγάλα studio έχουν δικά τους in-house software που δεν τα δίνουν σε κανένα. Όσο αφορά τις διορθώσεις που βλέπω. Μου φαίνεται το πρόσωπο τόσο έντονα τονισμένο που ξεφεύγει από το ρεαλιστικό.

Έχουμε δει όμως και τραγικές εφαρμογές από πιο επαγγελματικά studio

Δημοσ.

Με λίγα λόγια τους ξεφτιλίσε ο μάγκας. Έδειξε ότι ένας "αρχάριος" το κάνει καλύτερα από ότι ένας που τον χρυσό πληρώνει η Lucasfilm. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...