trib Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Οι αλλαγές στο UI της εφαρμογής αλλά και το σύστημα προτάσεων θα βελτιώσουν την εμπειρία προβολής των χρηστών. Μετά την ενημέρωση του Android TV την περασμένη εβδομάδα, η Google επικεντρώνεται τώρα στο Google TV. Μια νέα ενημέρωση στο Google TV που διατίθεται στους χρήστες αυτήν την εβδομάδα, φέρνει υποστήριξη για περισσότερες υπηρεσίες streaming, ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και πολλά άλλα. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι το ανανεωμένο UI της εφαρμογής. Η Google έχει επανασχεδιάσει την καρτέλα For You, προσθέτοντας αφίσες ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στο επάνω μέρος της σελίδας. Οι χρήστες μπορούν ακόμη να περιηγηθούν στις κορυφαίες επιλογές, αλλά πλέον αυτές είναι ορατές κάτω το πλαίσιο με τις αφίσεις. Επιπλέον, οι βαθμολογίες του Rotten Tomatoes, εμφανίζονται τώρα κάτω από κάθε αφίσα. Η Google πιστεύει ότι αυτό θα κάνει την ανακάλυψη περιεχομένου λίγο πιο εύκολη εντός της εφαρμογής. Η Google ανέφερε στο σχετικό δελτίο τύπου: Εάν βρείτε κάτι που έχετε ήδη παρακολουθήσει, μπορείτε μέσα από τη σελίδα πληροφοριών της σειράς ή ταινίας, να το επισημάνετε ως «watched» για να λάβετε ενημερωμένες προτάσεις στην καρτέλα For You. Στην εφαρμογή πλέον θα εμφανίζονται περισσότερες σειρές εξατομικευμένων προτάσεων. Αυτό θα καλύψει επίσης τα πιο συγκεκριμένα ενδιαφέροντα των χρηστών, όπως «θρίλερ επιστημονικής φαντασίας» ή «τι να παρακολουθήσω αν μου αρέσουν τα καλοκαιρινά blockbuster». Η αλλαγή θα κάνει το Google TV να μοιάζει λίγο περισσότερο με το Netflix κι άλλες streaming πλατφόρμες. Τέλος, το Google TV προσθέτει περισσότερες streaming υπηρεσίες στην πλατφόρμα που αφορούν κυρίως τα παιδιά. Η Google θα προσθέσει τα Cartoon Network, Discovery Plus, Viki, PBS Kids και Boomerang. Επιπλέον, θα εμφανίζονται ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από το YouTube TV, το Philo και το Fubo TV. Αυτά θα ενταχθούν στην προσφορά των 30 καναλιών και υπηρεσιών του Google TV. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
zx1234r Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 56 λεπτά πριν, roginsky12 είπε τιμη ξερουμε? Δεν τιμολογείται σαν υπηρεσία.
tasarass77 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Οι μισες υπηρεσιες που αναφερονται στο αρθρο δεν ειναι διαθεσιμες στην Ελλαδα και ουτε θα ειναι ποτε. Ευτυχως με ενα Fire TV και DNS μπορεις να βλεπεις τα παντα απο Αμερικη
rodosf1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, tasarass77 είπε Οι μισες υπηρεσιες που αναφερονται στο αρθρο δεν ειναι διαθεσιμες στην Ελλαδα και ουτε θα ειναι ποτε. Ευτυχως με ενα Fire TV και DNS μπορεις να βλεπεις τα παντα απο Αμερικη Amazon fan εδώ, με fire tv και VPN εννοείς φίλε μου μέσω της συνδρομής που έχω στο Prime? Μα παίζει κ σε Android TV boxes κανονικά έτσι κ αλλιώς. Συγκριτικά έχουν διαφορές όμως οι υπηρεσίες κ πρόγραμμα καναλιών αν δεν κάνω λάθος δεν έχει το Prime Video.
apk1979 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Καποια στιγμη και αυτο το κολπο με vpn θα παψει να λειτουργει. Ηδη το netflix εχει αρχισει και δυσκολευει vpns οπως nordon & cyberghost που στους dedicated servers για streaming εχουν εμφανιστει αρκετες περιπτωσεις που δεν πιανει το οτι ειμαι στην Ελλαδα και δηλωνω οτι ειμαι στην Νεα Υορκη. Εξαλλου η Disney ερχεται λογικα μεσα στο 2022 που τσλειωνει το συμβολαιο με τους παροχους εδω ενω και η HBO θα αρχισει να δινει την HBO Max υπηρεσια της στην Ευρωπη αρα και καποια στιγμη μεσα στο 2022 η μεσα στο 2023 στην Ελλαδα 1
tasarass77 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 @rodosf1 Το SmartDNSProxy εχω βαλει. Περισσοτερο εννοω οτι μπορεις να πληρωσεις κανονικα της συνδρομες με καρτα Revolut μεσω του Amazon Pay, ενω αν πας απο την καθε σελιδα (Hulu, ESPN+, Paramount) δεν περνανε καρτες εξωτερικου 1
rodosf1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, tasarass77 είπε @rodosf1 Το SmartDNSProxy εχω βαλει. Περισσοτερο εννοω οτι μπορεις να πληρωσεις κανονικα της συνδρομες με καρτα Revolut μεσω του Amazon Pay, ενω αν πας απο την καθε σελιδα (Hulu, ESPN+, Paramount) δεν περνανε καρτες εξωτερικου ενδιαφέρουσα πληροφορία για εμας τους... διακαναλικους τύπους! Θα κάνω τις δοκιμές μου να δω. Άραγε κ με Google Stadia θα περνάει παρομοίως;
ignome4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 28 λεπτά πριν, apk1979 είπε Καποια στιγμη και αυτο το κολπο με vpn θα παψει να λειτουργει. Ηδη το netflix εχει αρχισει και δυσκολευει vpns οπως nordon & cyberghost που στους dedicated servers για streaming εχουν εμφανιστει αρκετες περιπτωσεις που δεν πιανει το οτι ειμαι στην Ελλαδα και δηλωνω οτι ειμαι στην Νεα Υορκη. Εξαλλου η Disney ερχεται λογικα μεσα στο 2022 που τσλειωνει το συμβολαιο με τους παροχους εδω ενω και η HBO θα αρχισει να δινει την HBO Max υπηρεσια της στην Ευρωπη αρα και καποια στιγμη μεσα στο 2022 η μεσα στο 2023 στην Ελλαδα Nop 1
tasarass77 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 @rodosf1Εχω αμερικανικο λογαριασμο στη Google, αλλα πλεον εχει σταματησει να μου περναει την Revolut, την βγαζει γκριζαρισμενη. Μεχρι και αμερικανικη gift card αγορασα και δεν την περναει στο balance, ουτε με vpn, τα εχουν μπλοκαρει 1
Gonalex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, apk1979 είπε Καποια στιγμη και αυτο το κολπο με vpn θα παψει να λειτουργει. Ηδη το netflix εχει αρχισει και δυσκολευει vpns οπως nordon & cyberghost που στους dedicated servers για streaming εχουν εμφανιστει αρκετες περιπτωσεις που δεν πιανει το οτι ειμαι στην Ελλαδα και δηλωνω οτι ειμαι στην Νεα Υορκη. Εξαλλου η Disney ερχεται λογικα μεσα στο 2022 που τσλειωνει το συμβολαιο με τους παροχους εδω ενω και η HBO θα αρχισει να δινει την HBO Max υπηρεσια της στην Ευρωπη αρα και καποια στιγμη μεσα στο 2022 η μεσα στο 2023 στην Ελλαδα Υπαρχουν VPN σαν το proton που εχουν deticated service για αυτο το πραγμα. Το κολπο με το VPN δεν θα παψει ποτε να λειτουργει αμα ξερεις τι κανεις
apk1979 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Gonalex είπε Υπαρχουν VPN σαν το proton που εχουν deticated service για αυτο το πραγμα. Το κολπο με το VPN δεν θα παψει ποτε να λειτουργει αμα ξερεις τι κανεις Το προβλημα, οπως και το εγραφε το review του pc magazine, ειναι οτι οι για streaming dedicated servers εμφανιζαν δυσκολιες σε netflix us, ενω εαν εμπαινες σε αλλο κοινο,για ιδιωτικο δεν το συζηταμε καν αλλα κοστιζει, server που να μην ηταν και based in New York, τοτε επαιζε μια χαρα. Ειναι απλα θεμα χρονου και θελησης να το κοψουν οι μεγαλες πλατφορμες το να βλεπεις non gwographically approved content. Κοιτα τι εκανε η betfair uk και θα καταλαβεις ποσο ελεηνα ευκολο ειναι. Για αυτο δεν αξιζει η δεσμευση μεγαλυτερη των 6_12 μηνων σε vpn οταν το χρησιμοποιεις μοναχα για αυτον τον σκοπο
Kostasspil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 22 hours ago, tasarass77 said: δεν ειναι διαθεσιμες στην Ελλαδα και ουτε θα ειναι ποτε. Για το 2ο, μην ορκίζεσαι, τα πάντα έχουν να κάνουν με την ζήτηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα