Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πρόγραμμα που μπορείς να αντιγράψεις στον σταθερό υπολογιστή σου ότι ακριβώς εχεις στο laptop? Σκέφτηκα της Samsung μιας και οι δυο SSD είναι Samsung, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον βγάλω από τον σταθερό. Γίνεται από laptop σε σταθερό με καλώδιο USB? ή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και μετά στον σταθερό;

Δημοσ.

Παίρνεις image τον δίσκο του λάπτοπ σε εξωτερικό δίσκο και μετά επαναφέρεις τον image από τον εξωτερικό στον σταθερό.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί είναι δύσκολο να βγάλεις τον δίσκο από τον σταθερό.Δύο καλώδια και μερικές βίδες υπόθεση είναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Παίρνεις image τον δίσκο του λάπτοπ σε εξωτερικό δίσκο και μετά επαναφέρεις τον image από τον εξωτερικό στον σταθερό.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί είναι δύσκολο να βγάλεις τον δίσκο από τον σταθερό.Δύο καλώδια και μερικές βίδες υπόθεση είναι.

Γίνεται, αλλά έχω χίλια δυο πράγματα τριγύρω του και δεν μπορώ να τον κουνήσω ούτε εκατοστό 😂

Και πως περνάς το image στον C όταν είναι φορμαρισμένος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Περίμενε γιατί θα τα κανεις μαντάρα.Τι ακριβώς θες να αντιγράψεις;Θα εχει και το λειτουργικό η αντιγραφή;

Εγώ κατάλαβα ότι θέλει να μεταφέρει όλο το λειτουργικό και τα προγράμματα από το λάπτοπ στο desktop. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι ακριβώς θέλει να πετύχει με αυτό καθώς τα συστήματα είναι εντελώς διαφορετικά και ίσως να χρειαστεί sysprep πριν την μεταφορά.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι τα προγράμματα που θέλουν ενεργοποίηση (adobe, autocad, office κτλ) δεν πρόκειται να δουλέψουν και θα ζητήσουν εκ νέου ενεργοποίηση, το ίδιο και τα windows.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Περίμενε γιατί θα τα κανεις μαντάρα.Τι ακριβώς θες να αντιγράψεις;Θα εχει και το λειτουργικό η αντιγραφή;

Στο laptop έχω τα Windows 10 home και στο σταθερό (το έχω κάνει φορματ) έχω τα Windows 10 Professional που μπορώ να βάλω.

θελω να περάσω ότι ακριβώς πρόγραμμα εχει το λαπτοπ στον σταθερό 

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να τα περάσεις τα προγράμματα από την αρχή στον σταθερό(τον έχεις και φορμαρισμένο) γιατί είναι δύσκολο να κάνεις κάποιο image χωρίς να γνωρίζεις.

Αλλά αν θες να δοκιμάσεις δοκίμασε.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Markantonis είπε

Στο laptop έχω τα Windows 10 home και στο σταθερό (το έχω κάνει φορματ) έχω τα Windows 10 Professional που μπορώ να βάλω.

θελω να περάσω ότι ακριβώς πρόγραμμα εχει το λαπτοπ στον σταθερό 

Αν κάνεις κλώνο θα βάλεις και στο σταθερό τα home, οπότε μάλλον ξεχνάμε την αντιγραφή του δίσκου.

Τα προγράμματα δεν μπορείς να τα μεταφέρεις σε άλλο σύστημα αν θέλουν ενεργοποίηση, ακόμα κι αν κάνεις κλώνο τον δίσκο. Δεν θα δουλέψουν έτσι γιατί συνήθως δημιουργούν κλειδί ενεργοποίησης με βάση το hardware id του συστήματος. Ποια είναι αυτά τα προγράμματα που θέλεις να μεταφέρεις; Δεν έχεις το setup τους για να τα βάλεις από την αρχή;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...