Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Ακριβώς Area Manager δηλαδή Περιφερειακός Διευθυντής για 2.000 ευρώ μισθό οι απαιτήσεις και οι ευθύνες είναι τεράστιες θα έλεγα καθώς έχεις υπό την δική σου ευθύνη καταστήματα (διευθυντή/υποδιευθυντή/προισταμένους/υπαλλήλους/αποθηκάριους) για αυτό δεν βλέπετε ζήτηση...
filipN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ghostantin είπε Δεν αμφισβητησα οτι η αγγελια η ο μισθος ειναι αληθινα. Και ναι φαινεται οτι η θεση ειναι φουλ στον δρομο και ξεχνας ουσιαστικα τα ξυπναω το πρωι να παω σε μια συγκεκριμενη διευθυνση στο γραφειο μου. [...] Οτι θελουν ανθρωπο που μενει Αθηνα για να καλυπτει ολες αυτες τις περιοχες; Γιατι αν ισχυει τοτε πρεπει να ξενοικιάσεις και να μενεις σε ξενοδοχεια αφου πλεον θα εισαι μονο στον δρομο σαν νομας. Γενικα, κατι κρυβεται γιατι για να μην βρισκεις ανθρωπο με 2000 καθαρα το μηνα κατι δεν παει καλα. Εδω υπαρχει κοσμος που δουλευει για 700-800€ μονο κουβαλημα. - Σωστά σου φαίνεται περίεργο, είναι εργασία μόνο για άτομα που είναι και λίγο τυχοδιώκτες. - Δεν είναι θέμα ηλικίας ή προσωπικών ευθυνών, ούτε υπερβολικού "τρεξίματος" λόγω του αριθμού των καταστημάτων που εποπτεύεις ή του αριθμού του προσωπικού τους, ούτε των ευθυνών της θέσης γενικότερα. Το πρόβλημα είναι πως σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις (δεν είναι αποκλειστικό πρόβλημα του Lidl), θα πρέπει κατά καιρούς να παίρνεις αποφάσεις που είναι "περιθωριακά νόμιμες" (στην καλύτερη περίπτωση). Και τις επιπτώσεις, αν κάτι πάει στραβά, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις μόνος σου... Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από filipN 1
DownUNDERground Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 46 λεπτά πριν, filipN είπε Το πρόβλημα είναι πως σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις (δεν είναι αποκλειστικό πρόβλημα του Lidl), θα πρέπει κατά καιρούς να παίρνεις αποφάσεις που είναι "περιθωριακά νόμιμες" (στην καλύτερη περίπτωση). Και τις επιπτώσεις, αν κάτι πάει στραβά, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις μόνος σου... Ένα παράδειγμα;
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Στις 11/8/2021 στις 5:02 ΜΜ, CleanthisD είπε Τα καταστήματα σε τουριστικούς προορισμούς ζητάνε έξτρα προσωπικό την καλοκαιρινή περίοδο. Οπότε στέλνουν υπαλλήλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Κανεις αίτηση και αν είσαι τυχερός σε παίρνουν. Πληρωμένα διαμονή(το πολύ ένας υπάλληλος ανά δωμάτιο/κατάλυμα) και διατροφή (20-30 ευρώ την ημέρα) από την εταιρεία. Δουλειά και μπάνια για 2 τουλάχιστον μήνες. Βέβαια αν "σταζουν Χ“ στα κανονικά μαγαζιά "σταζουν 3Χ" στα καλοκαιρινά Σε κατάστημα Lidl ήταν αυτό (που προσέφεραν διαμονή και έξτρα διατροφή ανα μέρα);
ewssonaht Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μόνο Ελλάδα ακούς ταυτόχρονα Δεν υπάρχουν δουλειές που να πληρώνουν καλά Αγγελία για δουλειά με 2Κ καθαρά, αλλά έχει ευθύνες και τρέξιμο Δηλαδή ποιά ακριβώς εταιρεία και δουλειά χαρίζει λεφτά οπουδήποτε στον κόσμο, να πάμε και εμείς 7
fsbmaniac Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Στα τμήματα it 3rd level δίνει πάντως πάνω απο 2Κ πρώτο μισθό αλλά πολλές απαιτήσεις πάρα πολλές.. σε ανάλογο πόστο έξω δηλαδή το ποσό ειναι 2.5φορές πάνω ακόμη και remote με μπλοκάκι πάνω κανα 700-800
CleanthisD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Σε κατάστημα Lidl ήταν αυτό (που προσέφεραν διαμονή και έξτρα διατροφή ανα μέρα); Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Όλα τα καταστήματα lidl σε τουριστικούς προορισμούς το προσφέρουν Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από CleanthisD
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, CleanthisD είπε Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Όλα τα καταστήματα lidl σε τουριστικούς προορισμούς το προσφέρουν Οκ δεν τι γνώριζα. Διαφήμιζαν αυτές τις θέσεις στο site τους;
Stargazerf3a Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 έχει κανένας σας εμπειρία στην θέση καθαρίστρια / καθαριστής στα Lidl;
haokr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 10/8/2021 στις 12:51 ΠΜ, AntiCambeR είπε Νομίζω πως είχε ανοίξει και άλλο θέμα πρίν καιρό για τα Lidl, έχει πολύ δουλειά και κάνεις πολλά πόστα. Λογικά θα κάνεις μόνο 1 διάλλειμα 20' και αν καπνίζεις θα έχεις νεύρα. Εχει ακουστεί πως δίνουν 400€ για 4ωρο, είχα κάνει αίτηση κάπου το 2017-18 αλλά καμία απάντηση, δεν τους έκανε η προυπηρεσία μου 10 χρόνια σε βαριά βιομηχανία, τους νοιάζει μόνο να έχεις εμπειρία στο αντικείμενο, τώρα εδώ ας γελάσουμε, κυρίως αντοχές θέλει και μυαλό όπως οι περισσότερες δουλειές. Εγώ πάντως κάτω από 1000€ καθαρά 8ωρο πενθήμερο δεν θα πήγαινα για αυτή την δουλειά, έχω και 1 μέση να φροντίσω, αρκετά την ταλαιπώρησα, σήκωνα βάρη και έκανα δουλειές πέρα των σωματικών μου ικανοτήτων και πολλές φορές με την πίεση του χρόνου και τον κίνδυνο ατυχήματος. Καλά κάνεις! Από κάθε δουλειά που είχα μου έχει μείνει και ένα μικροπροβληματακι, βλέπε πόδι, βλέπε ωμός. Ειδικά για λίγα λεφτά δεν είναι να παίζεις με την υγεία σου.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, haokr είπε Καλά κάνεις! Από κάθε δουλειά που είχα μου έχει μείνει και ένα μικροπροβληματακι, βλέπε πόδι, βλέπε ωμός. Ειδικά για λίγα λεφτά δεν είναι να παίζεις με την υγεία σου. Απο 18 χρονών στην συγκεκριμένη δουλειά και το πρόβλημα το κατάλαβα ξαφνικά στα 27-28. Ο ορθοπεδικός είπε ότι το πρόβλημα υπήρχε ήδη, ότι δεν είναι κάτι που φτιάχνεται.Μάλλον θα χειροτέρευε αν συνέχιζα αυτή την δουλειά. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, απλά μερικές φορές με ενοχλεί όταν κάνω δουλειές, θέλει γυμναστική. 1
andreaspA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 10/8/2021 στις 11:51 ΠΜ, DrLo είπε Ενας ταμίας "με πείρα" στο Σκλαβενίτη (που πάω κάθε μέτα απέναντι από τη δουλειά) είναι άχρηστος για το lidl, η "εμπειρία" του είναι όχι απλά άχρηστη αλλά αρνητικό. Θα ήταν καλύτερα για το lidl να προσλάβει στη τύχη από το δρόμο ένα ταμία και να τον μάθει να δουλεύει όπως θέλει αυτό παρά να πάρει ένα ταμία από Σκλαβενίτη/ΑΒ πχ. Πραγματικα ομως. Ειδικα σε Σκλαβενιτη, οι ταμιες ειναι πιο αργες και απο την καθυστερηση. Μιλαμε ... κοιμουνται ορθιες! 1
Dorks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 27/8/2021 στις 1:20 ΜΜ, ewssonaht είπε Μόνο Ελλάδα ακούς ταυτόχρονα Δεν υπάρχουν δουλειές που να πληρώνουν καλά Αγγελία για δουλειά με 2Κ καθαρά, αλλά έχει ευθύνες και τρέξιμο Δηλαδή ποιά ακριβώς εταιρεία και δουλειά χαρίζει λεφτά οπουδήποτε στον κόσμο, να πάμε και εμείς Πόσο δίκιο έχεις. Σε φίλο μου το καλοκαίρι του είπαν για μόνιμη δουλειά με 4Κ καθαρά και δεν πήγε γιατί λέει είχε τρέξιμο. Και σκέψου πως δουλεύει για 500Ε και για να ταΐζει τα παιδιά του τρώει τη σύνταξη της μάνας του. 1 1 3
catmaster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Πραγματικα ομως. Ειδικα σε Σκλαβενιτη, οι ταμιες ειναι πιο αργες και απο την καθυστερηση. Μιλαμε ... κοιμουνται ορθιες! Συμφωνώ , κακώς καταργήθηκαν τα μαστίγια , έδιναν ρυθμό στους πλεμπαίους ταμίες... (Εγώ τις περισσότερες φορές αγανακτώ με κάτι δίποδα ζώα-πελάτες που είτε ανοίγουν τις πόρτες των ψυγείων και τις αφήνουν χύμα - και στο σπίτι τους έτσι κάνουν θα μου πείς... Είτε μα άλλα γίδια που γεμίζουν τις τσάντες με το πάσο τους και από πίσω στην ουρά γίνεται της π@υτ@νας... προν μια εβδομάδα σε ΑΒ το δίποδο ζώο παράτησε τα πράγματα στο ταμείο και έφυγε να πάει μέχρι το αυτοκίνητο γιατί είχε ξεχάσει τις τσάντες... έκανε πάνω από πεντάλεπτο και εγώ και η ταμίας είχαμε μείνει χάσκωντας) 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα