Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγαινε   και αν ειναι τοσο χαλια , μεινε,μεχρι να βρεις κατι καλυτερο.............

• Like 2
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vatatzes είπε

Γενικά, οι απαιτήσεις της χειρωνακτικής εργασίας είναι λογικές για άνθρωπο που δεν γυμνάζεται ή θα προκύψει πρόβλημα λόγω φυσικής κατάστασης και ενδεχομένως τραυματισμός;

Αν δεν κουνιέσαι από τον καναπέ/υπολογιστή, ακόμα και βόλτα με το ποδήλατο να κάνεις για μισή ώρα την άλλη μέρα θα πονάει ο κ...λος σου (σέλα) και τα πόδια σου λόγω πεταλιού.

Αν και η φιλοσοφία του Lidl (πωλήσεων ή εργασική) διαφέρει από την επικρατούσα τάση της ελληνικής αγοράς (για την ακρίβεια διέφερε) δεν τραβάς και κουπί σε γαλέρα. Κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αν πας την 1η-2η βδομάδα θα γυρίζεις κομμάτια και θα κοιτάς να την πέσεις για ύπνο. Από κει και πέρα, αν μείνεις, αφενός θα συνηθίσεις και αφετέρου θα μάθεις. Διαφορετικά φορτώνει τα ράφια ή σηκώνει την κούτα κάποιος που ξέρει και διαφορετικά ο άσχετος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, vatatzes είπε

Γενικά, οι απαιτήσεις της χειρωνακτικής εργασίας είναι λογικές για άνθρωπο που δεν γυμνάζεται ή θα προκύψει πρόβλημα λόγω φυσικής κατάστασης και ενδεχομένως τραυματισμός;

Αν είσαι γυμνασμένος είναι καλύτερα, γιατί οι μύες βοηθούν να καταπονούνται λιγότερο οι αρθρώσεις και το σκελετικό σύστημα, κυρίως η μέση και τα γόνατα.

Μπορείς ταυτόχρονα με την δουλειά, να γυμνάζεσαι 2-3 φορές στο σπίτι χαλαρά, όχι να πάθεις υπερκόπωση.

Εγώ πχ αν κάνω την δουλειά που έκανα μέχρι πρίν 10 χρόνια, θα δυσκολευτώ γιατί δεν γυμνάζομαι, ούτε έχω τις ίδιες αντοχές και επειδή μέχρι τώρα κάπνιζα.Αλλο 20, άλλο 30 και άλλο 40.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ.

Φαίνεται πως υπάρχουν δυνατότητες εξέλιξης και αποκομίζεις πολύτιμη διοικητική εμπειρία και όχι μόνο, δεν θα αρνηθώ τη χειρωνακτική εργασία, απλώς θέλω να ξέρω τη φύση των καθηκόντων για να προετοιμαστώ καλύτερα σε περίπτωση που θα με επιλέξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τα καταστήματα σε τουριστικούς προορισμούς ζητάνε έξτρα προσωπικό την καλοκαιρινή περίοδο. Οπότε στέλνουν υπαλλήλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Κανεις αίτηση και αν είσαι τυχερός σε παίρνουν. Πληρωμένα διαμονή(το πολύ ένας υπάλληλος ανά δωμάτιο/κατάλυμα) και διατροφή (20-30 ευρώ την ημέρα) από την εταιρεία. Δουλειά και μπάνια για 2 τουλάχιστον μήνες. Βέβαια αν "σταζουν Χ“ στα κανονικά μαγαζιά "σταζουν 3Χ" στα καλοκαιρινά 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/8/2021 στις 8:42 ΜΜ, vatatzes είπε

Θα περάσω συνέντευξη για θέση ευθύνης στα Lidl, αλλά έχω ακούσει πως έχει έντονη χειρωνακτική εργασία. Καθώς έχει διακριθεί ως καλύτερος εργοδότης να υποθέσω πως γίνεται σε λογικά πλαίσια και χωρίς πιθανότητες καταπόνησης; Ποια η εμπειρία σας;

4 ώρες πριν, vatatzes είπε

Φαίνεται πως υπάρχουν δυνατότητες εξέλιξης και αποκομίζεις πολύτιμη διοικητική εμπειρία και όχι μόνο, δεν θα αρνηθώ τη χειρωνακτική εργασία, απλώς θέλω να ξέρω τη φύση των καθηκόντων για να προετοιμαστώ καλύτερα σε περίπτωση που θα με επιλέξουν.

Οποιαδήποτε θέση σε κατάστημα έχει χειρωνακτική εργασία, συμπεριλαμβανομένου και του διευθυντή φυσικά. Εικάζω ότι δεν πας για διευθυντής αλλά για βοηθός ή υποδιευθυντής..

Σε κάθε περίπτωση, φουλ συμμετοχή σε όλα. Και ράφια, και ταμείο και όλα. Υπάρχει μεγάλη πίεση και κυνήγι σε δείκτες, πολύ μεγάλη πίεση, και θα πρέπει να δείξεις ανθεκτικότητα. Η σωματική κούραση θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό.

Η μόνη διαφορά των θέσεων ευθύνης από τους υπόλοιπους στο κατάστημα είναι ότι μαζί με όλα τα άλλα έχεις να φέρνεις εις πέρας και τα όποια διοικητικά σου καθήκοντα χωρίς εκπτώσεις στο ένα ή στο άλλο.

Πληρώνει πολύ καλά, αυτό είναι γνωστό, και έχει εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης.

Μόλις, με το καλό, περάσεις το πρώτο interview, θα σου τα έχουν ξεκαθαρίσει όλα με μεγάλη σαφήνεια.

Να με συμπαθάς για το τελικό μου σχόλιο, αλλά από τα γραφόμενά και την προσσέγγισή σου, μάλλον δεν κάνεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλες οι δουλείες σε ελληνικα super market ειναι για λιγο και κυριως για νεους χωρις καμια εξιδικευση...Με αλλα λογια δεν υπαρχει μελλον...

Για την φυση της δουλειας κανεις τα παντα απο ταμειο μεχρι σφουγγαριστρα...

Επεξ/σία από ppaio
Δημοσ.

Οι θέσεις στα lidl είναι μόνο ό,τι βάζουν στο site τους ή παίρνουν άτομα και εσωτερικά (δηλ από γνωστό γνωστού κλπ) διότι γενικά για χρόνια έτσι λειτουργούν πολλά super market

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,

ανοιγω αυτο το θεμα γιατι μου συνεβει κατι περιεργο. Μου εχει σκασει κανα δυο φορες ως διαφημιση στο instagram μια αγγελια εργασιας απο τα Lidl για Area Managers και με τις παροχες και τον μισθο που δινει μου φαινεται οτι κατι βρωμαει. Ειναι κανενας που δουλευει στα lidl να μας πει ποια ειναι η εμπειρια του γενικοτερα;

Η διαφημιση λεει για μισθο 2660€ με το καλημερα που σημαινει σχεδον 1900€ καθαρα και στην 4ετια μισθο καθαρο σχεδον 2700€. Συν αλλες παροχες οπως καρτες τροφιμων, ιδιωτικη ασφαλιση κτλ. Καταλαβαινω οτι αφορα θεση που εισαι μονιμα στον δρομο για αυτο σου δινουν και το αμαξι αλλα μου φαινεται λιγο too good to be true για να ειναι τοσο απελπισμενοι που βαζουν διαφημισεις στο ινσταγκραμ με τεραστια σταμπα τον μισθο. Τι παει λαθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ghostantin είπε

Η διαφημιση λεει για μισθο 2660€ με το καλημερα που σημαινει σχεδον 1900€ καθαρα και στην 4ετια μισθο καθαρο σχεδον 2700€.

Το url της διαφήμισης ποιο είναι;

Είναι κάπως έτσι; https://team.lidl.gr/... ή https://www.lidl-hellas.gr/...

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

https://team.lidl.gr/katastimata/area-manager?page=1&bulktemplate=2&filter={"contract_type":[],"employment_area":[],"entry_level":[]}&with_event=false

. Αφου η αγγελια που ποσταρα εγω δεν αφορα καταστημα. Εχεις 5 καταστηματα under you στα οποια τρεχεις απο το ενα στο αλλο απο οτι καταλαβαινω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Κι όμως, είναι αληθινό!

Δείτε όμως και τις απαιτήσεις της δουλειάς ☝️

Δεν αμφισβητησα οτι η αγγελια η ο μισθος ειναι αληθινα. Και ναι φαινεται οτι η θεση ειναι φουλ στον δρομο και ξεχνας ουσιαστικα τα ξυπναω το πρωι να παω σε μια συγκεκριμενη διευθυνση στο γραφειο μου. Επισης τι σημαινει η προταση:

"Ψάχνουμε Area Manager για καταστήματά μας στην Αττική, σε μία από τις παρακάτω περιοχές: Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος."

Οτι θελουν ανθρωπο που μενει Αθηνα για να καλυπτει ολες αυτες τις περιοχες; Γιατι αν ισχυει τοτε πρεπει να ξενοικιάσεις και να μενεις σε ξενοδοχεια αφου πλεον θα εισαι μονο στον δρομο σαν νομας. Γενικα, κατι κρυβεται γιατι για να μην βρισκεις ανθρωπο με 2000 καθαρα το μηνα κατι δεν παει καλα. Εδω υπαρχει κοσμος που δουλευει για 700-800€ μονο κουβαλημα.

Επεξ/σία από Ghostantin
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Ghostantin είπε

Καλησπερα,

ανοιγω αυτο το θεμα γιατι μου συνεβει κατι περιεργο. Μου εχει σκασει κανα δυο φορες ως διαφημιση στο instagram μια αγγελια εργασιας απο τα Lidl για Area Managers και με τις παροχες και τον μισθο που δινει μου φαινεται οτι κατι βρωμαει. Ειναι κανενας που δουλευει στα lidl να μας πει ποια ειναι η εμπειρια του γενικοτερα;

Η διαφημιση λεει για μισθο 2660€ με το καλημερα που σημαινει σχεδον 1900€ καθαρα και στην 4ετια μισθο καθαρο σχεδον 2700€. Συν αλλες παροχες οπως καρτες τροφιμων, ιδιωτικη ασφαλιση κτλ. Καταλαβαινω οτι αφορα θεση που εισαι μονιμα στον δρομο για αυτο σου δινουν και το αμαξι αλλα μου φαινεται λιγο too good to be true για να ειναι τοσο απελπισμενοι που βαζουν διαφημισεις στο ινσταγκραμ με τεραστια σταμπα τον μισθο. Τι παει λαθος;

Area manager= Προιστάμενος πωλήσεων.

Εχεις υπο την εποπτία σου 3-5 καταστήματα και πηγαίνεις μαμιώντας λογικά για να τα προλάβεις,

Νομίζω ότι δεν είναι θέση για οικογενειάρχη άνθρωπο η συγκεκριμένη. Το σπίτι σου δεν θα προλαβαίνεις να το βλέπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...