Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα Ποιο είναι το ημερήσιο όριο; Αυτό της κάρτας ή υπάρχει περιορισμός; Ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Της κάρτας αν δεν κάνω λάθος .Μην ξεχνάς τα έξοδα. 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Διατραπεζικές συναλλαγές σε ATM Μέσω της υπηρεσίας πληρωμών DIASATM εξυπηρετούνται οι παρακάτω διατραπεζικές συναλλαγές καρτών στα ATM των τραπεζών που συμμετέχουν στην υπηρεσία: • ανάληψη μετρητών, με ημερήσιο όριο που έχει τεθεί στα 600 ευρώ, • ερώτηση υπολοίπου, • μεταβολή προσωπικού κωδικού κάρτας (PIN), • απεμπλοκή προσωπικού κωδικού κάρτας (PIN). https://www.dias.com.gr/default.aspx?pid=166&mid=25&sid=41 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Της κάρτας αν δεν κάνω λάθος .Μην ξεχνάς τα έξοδα. Η κάρτα μπορεί να έχει μεγαλύτερο όριο. Τα έξοδα πάντως δεν προσμετρούνται σε αυτό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα έξοδα πάντως δεν προσμετρούνται σε αυτό. Δεν είπα κάπου ότι προσμετρώνται .
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είπα κάπου ότι προσμετρώνται . Απλά το διευκρίνησα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Της κάρτας αν δεν κάνω λάθος .Μην ξεχνάς τα έξοδα. Μερικές φορές ειδικά σε επαρχία τα έξοδα είναι λιγότερα από τη βενζίνη για να πας σε ΑΤΜ της τράπεζας που είναι η κάρτα αν υπάρχει. Σε Κύμη για παράδειγμα δεν υπάρχει ΑΤΜ της Άλφα Για να πάρει κάποιος πάνω από 600 ευρώ πρέπει να πάει Αλιβέρι αν υπάρχει κι εκεί πάνω από μια μέρα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε Κύμη για παράδειγμα δεν υπάρχει ΑΤΜ της Άλφα Έχει στο λιμάνι off site.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έχει στο λιμάνι off site. Πιθανό δεν το έχω δει. Eurobank έχω που έχει στη Κύμη που είμαι αυτές τις μέρες Έχει και φυσικά καταστήματα Πειραιώς και Εθνική Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Γιάννης Platano 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Πιθανό δεν το έχω δει. Eurobank έχω που έχει στη Κύμη που είμαι αυτές τις μέρες Στην Κύμη όχι μόνο eurobank, αλλά και εθνική και πειραιώς έχει, στην εκκλησια απέναντι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στην Κύμη όχι μόνο eurobank, αλλά και εθνική και πειραιώς έχει, στην εκκλησια απέναντι. Eurobank μόνο ΑΤΜ έχει στον τοίχο του κρεοπωλείο Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Eurobank μόνο ΑΤΜ έχει Μα για ATM μιλούσαμε
3DJIN Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 αμα γκουγκλαρεις ατμ κυμη δε στα βγαζει ολα? 4εις συστημικες εχει
Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, 3DJIN είπε αμα γκουγκλαρεις ατμ κυμη δε στα βγαζει ολα? 4εις συστημικες εχει Συνήθως ναι, αν και καμιά φορά σου βγάζει αποτελέσματα που δεν είναι ενημερωμένα, πιο ασφαλές είναι να κοιτάς τα site των τραπεζών. Η Alpha πάντως όπως έχει γραφτεί και παραπάνω ATM δεν έχει στην Κύμη, το κοντινότερο είναι στο λιμάνι. https://www.alpha.gr/el/idiotes/mappage Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από Joshua21
tigergreg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε πιο ασφαλές είναι να κοιτάς τα site των τραπεζών. Ναι...ετσι την πατησα κι εγω. Πηγαινοντας για καλλιθεα προγραμματισα σταση στην eurobank κουκακιου και την βρηκα σφραγισμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα