dimitrisgales Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δεν ειμαι apple φαν αλλα μπορω να πω οτι τα ipad με διαφορα ειναι τα καλυτερα ταμπλετ της αγορας. Μαλιστα αγορασα και εγω ενα πολυ απλα γιατι δεν βρισκεις τιποτα αλλο τοσο αξιοπιστο εκει εξω.
Xviper13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, dikasths είπε Δικαίως, το ipad δε διαθέτει αντίπαλο Ακριβώς. Από την στιγμή που η apple κυκλοφορεί tablet με 350€ (iPad 10th 10.2”) το οποίο με άνεση μπορεί να προσφέρει κορυφαία εμπειρία χρήσης άνετα για 4 χρόνια στον μέσο χρήστη τότε όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για να γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων. Και όταν η Samsung και η Huawei πουλάνε τα κορυφαία δικά τους με τιμές κοντά στα pro της apple τότε είναι λογικό να παίζει μόνη της. 2
apos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, NickTG είπε Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Εγώ για παράδειγμα προτίμησα ένα chromebook στα λεφτά αυτά. Αλλά ναι. Για αρκετό κόσμο έχει ότι χρειάζεται. Καλά ναι, αν και εννοούσα μόνο για tablet!
Chris_BMW Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, dkstopo είπε Πολύ καλό παράδειγμα!! αλλά βάζε τις σωστές ομάδες, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Υπερβολικός ..!
NickTG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 1 hour ago, apos said: Καλά ναι, αν και εννοούσα μόνο για tablet! Πρακτικά tablet είναι απλά έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο μαζί. To Duet της Lenovo.
gianniskks Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Έχω iPad Air του 2013. Ναι, πλέον δεν αναβαθμίζεται, πολλές εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες αλλά δουλεύει μια χαρά για συσκευή 8 ετών. Και φυσικά αν ξαναπάρω ταμπλετ, δεν θα πειραματιστώ.
filip123go Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Γενικώς η apple έχει κάνει λάθη κατά καιρούς, αλλά νομίζω ότι για το ipad και για το apple watch, θα πρέπει κάποιος να ψάξει πολύ για να βρει κάποιο ελάττωμα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι , και να φτάσει και τα υπόλοιπα προϊόντα της στο ίδιο επίπεδο.
Bourdoulas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Παίρνεις iPad και έχεις υποστήριξη για 4-5 χρόνια όταν Samsung και λοιπές δίνουν αστεία υποστήριξη και κυκλοφορούν τις συσκευές με προηγούμενη έκδοση Android. Συν το γεγονός ότι ένα iPad είναι σχετικά φθηνο σε σχέση με άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρείας. Στα μείον ο απαρχαιωμένος σχεδιασμός. Ελπίζω το επόμενο basic μοντέλο να έχει τον σχεδιασμό του air.
ikar6 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 20 ώρες πριν, BackFromHell είπε Μονη της παιζει η apple στην κατηγορια των tablets. Τωρα για παιχνιδακια να χαλας τα λεφτα σου, ή για να εισαι πιστος στη θρησκεια σου, ναι υπαρχουν και τα android -ο θεος να τα κανει- tablets. Κανονικα, επρεπε να πουλαει παραπανω απ'οσο ολοι οι αλλοι κατασκευαστες μαζι, αλλα τελος παντων... Πες το ψέματα... Μου κάνει εντύπωση που το ποσοστό της είναι τόσο χαμηλό, λογικά θα περίμενα πολύ πάνω από το 50%. Οι "πιστοί" του android που θέλουν αποκλειστικά και μόνο android είναι ελάχιστοι, οπότε αλλού είναι η αιτία: η πλειοψηφία του κόσμου ΔΕΝ ξέρει τι αγοράζει και πηγαίνει στο φθηνότερο γιατί απλά είναι η πιο προσιτή λύση. Βέβαια καταλήγουν να πετάνε τα λεφτά τους γιατί δουλειά δεν κάνουν με αυτά που αγόρασαν.
Upogeios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δουλευει σαν καινουργιο μετα απο 6-7 (και βαλε) χρονια το λειτουργικο ειναι μαγικο αν εχεις και αλλες συσκευες apple ξεπερνα την φαντασια σου το πως περνανε αυτα που θες απο την μια στην αλλη.... η τιμη του ανταγωνισμου δε μπορει να πεσει παραπερα ωστε να το κανουν να δειχνει ακριβο ε και λιγο τους εχει ξεφυγει μπροστα μετα απο αυτα
tarif16 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 samsung tab s3....ίδια χρονιά ipad air 2..... το ipad πάει όπως day one..... το samsung μου περνάει τα νεύρα από πριονοκορδέλα!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα