furiousboy13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω τα παρακάτω χαρακτηριστικά/γραμμές VDSL Vodafone 100mbps (voip) Fritzbox 7530 με περασμένους κωδικούς τηλεφωνίας Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή Συναγερμό Anga Sparta 300 Συνδεσμολογία Η μόνη πρίζα που έχω στο σπίτι είναι η κεντρική που έρχεται το καλώδιο του ΟΤΕ και εκεί έχω συνδέσει το router. Κατόπιν έχω συνδέσει το ασύρματο τηλέφωνο στο FON του router. Ο συναγερμός είναι με κάρτα sim και αυτό που θέλω να κάνω είναι να τον ενώσω με το σταθερό. Πώς θα πρέπει να αλλάξει η συνδεσμολογία μου ώστε να συνδέσω τον συναγερμό με το σταθερό τηλέφωνο? Στις οδηγίες του συναγερμού αναφέρεται αυτό: Πρέπει μήπως από το FON του router να τραβήξω καλώδιο που θα το κόψω στις άκρες και θα ενώσω τα 2 μεσαία στο LINE_IN της εικόνας και στο αλλο LINE_IN να φευγει καλώδιο που θα πηγαίνει στο ασύρματο τηλέφωνο; Ή μήπως αυτό πρέπει να γίνει στο LINE_OUT? ΑΥτή τη στιγμή όταν χτυπάει κάνει κλήση στα τηλέφωνο που έχω δηλώσει. Επίσης μπορώ να τον οπλίζω/ξεοπλίζω με την εφαρμογή Alarm4home και αυτο απανταει με SMS για επιβεβαιωση. Αυτές τις δυνατότητες θα συνεχίσω να τις έχω; Ευχαριστώ πολύ για την οποιαδήποτε βοήθεια. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από furiousboy13
comfuzio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Βάλε ένα τηλεφωνικό ταυ στην Phone 1 του router, στην μια υποδοχή το ασύρματο και από την άλλη για τον συναγερμό και τελείωσες 1
pavloa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Το πιο σωστό είναι: από το phone του ρούτερ στο line in και από το line out να δείνει στα τηλέφωνα. Με αυτό τον τρόπο δίνεις προτεραιότητα στον συναγερμό να κάνει την κλήση ακόμη και αν έχεις ξεχάσει ένα τηλ. ανοιχτό. Στον δικό μου συναγερμό (sigma) έτσι το έχω κάνει. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από pavloa 1
furiousboy13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κλείνω προς την απάντηση του @pavloa μιας και το Fritz έχει μία μόνο έξοδο για τηλέφωνο. UPDATED Και ο @comfuzio για διακλαδωτη ειπε αρα και η λυση του φαίνεται οκ. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από furiousboy13
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 22 hours ago, furiousboy13 said: Καλησπέρα, έχω τα παρακάτω χαρακτηριστικά/γραμμές VDSL Vodafone 100mbps (voip) Fritzbox 7530 με περασμένους κωδικούς τηλεφωνίας Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή Συναγερμό Anga Sparta 300 Συνδεσμολογία Η μόνη πρίζα που έχω στο σπίτι είναι η κεντρική που έρχεται το καλώδιο του ΟΤΕ και εκεί έχω συνδέσει το router. Κατόπιν έχω συνδέσει το ασύρματο τηλέφωνο στο FON του router. Ο συναγερμός είναι με κάρτα sim και αυτό που θέλω να κάνω είναι να τον ενώσω με το σταθερό. Πώς θα πρέπει να αλλάξει η συνδεσμολογία μου ώστε να συνδέσω τον συναγερμό με το σταθερό τηλέφωνο? Στις οδηγίες του συναγερμού αναφέρεται αυτό: Πρέπει μήπως από το FON του router να τραβήξω καλώδιο που θα το κόψω στις άκρες και θα ενώσω τα 2 μεσαία στο LINE_IN της εικόνας και στο αλλο LINE_IN να φευγει καλώδιο που θα πηγαίνει στο ασύρματο τηλέφωνο; Ή μήπως αυτό πρέπει να γίνει στο LINE_OUT? ΑΥτή τη στιγμή όταν χτυπάει κάνει κλήση στα τηλέφωνο που έχω δηλώσει. Επίσης μπορώ να τον οπλίζω/ξεοπλίζω με την εφαρμογή Alarm4home και αυτο απανταει με SMS για επιβεβαιωση. Αυτές τις δυνατότητες θα συνεχίσω να τις έχω; Ευχαριστώ πολύ για την οποιαδήποτε βοήθεια. δυο λυσεις. α.τηλεφωνικος διακλαδωτης στο fritz b. τηλεφωνικη γραμμη σε line in συναγερμου.και σε line out τα τηλεφωνα. και ενα γ. fritz fon στο dect του fritz kai συναγερμος στην fxs(fritz)
furiousboy13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2021 στις 6:35 ΜΜ, poulinos είπε δυο λυσεις. α.τηλεφωνικος διακλαδωτης στο fritz b. τηλεφωνικη γραμμη σε line in συναγερμου.και σε line out τα τηλεφωνα. και ενα γ. fritz fon στο dect του fritz kai συναγερμος στην fxs(fritz) Με το τελευταιο εννοεις την βαση του ασύρματου να την έχω μόνο για φόρτισμα και τηλεφωνικο σημα να παιρνει από το router ώστε να μείνει ελεύθερη η τηλεφωνική θύρα για τον συναγερμό? Θα πρέπει να το υποστηρίζει ο ασύρματος αυτό; Έχω το Panasonic KX-TGC210GRC. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από furiousboy13
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 On 04/08/2021 at 12:56, furiousboy13 said: Με το τελευταιο εννοεις την βαση του ασύρματου να την έχω μόνο για φόρτισμα και τηλεφωνικο σημα να παιρνει από το router ώστε να μείνει ελεύθερη η τηλεφωνική θύρα για τον συναγερμό? Θα πρέπει να το υποστηρίζει ο ασύρματος αυτό; Έχω το Panasonic KX-TGC210GRC. nai αυτο εννοοω.ειτε με panadonic ειτε fritz fon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα