odi83 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Kαλησπέρα ! Παρήγγειλα ένα monitor με ογκώδη συσκευασία από LDLC.COM , λόγω καλής προσφοράς . Έχει κανείς εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα ; Οι κριτικές του είναι εξαιρετικές γι' αυτό και προχώρησα στην παραγγελία . Γνωρίζει κάποιος περαιτέρω με τι εταιρεία θα μου το στείλουν ;; Ευχαριστώ!
Plebas86 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Φιλε μου, με ενδιαφέρει να αγοράσω απο το συγκεκριμένο site, τελικα σου ηρθε η οθονη; Απο θεμα φορων τι παιζει; Γαλλικο δεν ειναι το μαγαζι;
odi83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Εκανα την παραγγελια τοτε κ ψιλοεμπλεξα με την πληρωμη . Συγκεκριμενα δεν υποστηριζουν πληρωμη με καρτα εκτος Γαλλιας , παρα μονο με paypal . Εκανα την πληρωμη με paypal , δεσμευτηκε το ποσο και οταν η παραγγελια ηταν ετοιμη προς αποστολη δεν μπορουσαν υποτιθεται συμφωνα με τα λεγομενα τους , να πληρωθουν το ποσο απο την paypal καθως η τελευταια δεν ειχε εναρμονιστει με καποιο συστημα ασφαλειας υποχρεωτικο απο το 2021 κ μετα στην ΕΕ ( βασικα ειναι αυτο που ζηταει πιστοποιηση η καθε τραπεζα οταν κανεις αγορες μεσω internet ) . Τελος παντων μετα μου ζητησαν μεταφορα απο τραπεζα κ αρνηθηκα . Ειναι μεγαλο καταστημα παντως στην Γαλλια αντιστοιχο καπως εδω με το πλαισιο . Αν ομως καποιος δει τα σχοκια κριτικες απο πελατες εκτος Γαλλιας ειναι τα περισσοτερα αρνητικα . Ζητανε εκτος των αλλων κ ταυτοτητα κτλ - φακελωνουν δλδ κ δυσκολευουν πολυ στο πως θα πληρωσεις , σε οδηγουν στην τραπεζικη μεταφορα που εν τελει σχεδον κανεις δεν κανει . Ελπιζω να σε καλυψα .
Plebas86 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, odi83 είπε Εκανα την παραγγελια τοτε κ ψιλοεμπλεξα με την πληρωμη . Συγκεκριμενα δεν υποστηριζουν πληρωμη με καρτα εκτος Γαλλιας , παρα μονο με paypal . Εκανα την πληρωμη με paypal , δεσμευτηκε το ποσο και οταν η παραγγελια ηταν ετοιμη προς αποστολη δεν μπορουσαν υποτιθεται συμφωνα με τα λεγομενα τους , να πληρωθουν το ποσο απο την paypal καθως η τελευταια δεν ειχε εναρμονιστει με καποιο συστημα ασφαλειας υποχρεωτικο απο το 2021 κ μετα στην ΕΕ ( βασικα ειναι αυτο που ζηταει πιστοποιηση η καθε τραπεζα οταν κανεις αγορες μεσω internet ) . Τελος παντων μετα μου ζητησαν μεταφορα απο τραπεζα κ αρνηθηκα . Ειναι μεγαλο καταστημα παντως στην Γαλλια αντιστοιχο καπως εδω με το πλαισιο . Αν ομως καποιος δει τα σχοκια κριτικες απο πελατες εκτος Γαλλιας ειναι τα περισσοτερα αρνητικα . Ζητανε εκτος των αλλων κ ταυτοτητα κτλ - φακελωνουν δλδ κ δυσκολευουν πολυ στο πως θα πληρωσεις , σε οδηγουν στην τραπεζικη μεταφορα που εν τελει σχεδον κανεις δεν κανει . Ελπιζω να σε καλυψα . Σε ευχαριστώ πολύ ναι πλήρως, αν ειναι να μπλεξω να μου λείπει το βύσσινο... 😅
harris78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Έκανα παραγγελία πριν 1 μήνα. Όλα μια χαρά: πληρωμή αποστολή παραλαβή! 1
Plebas86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ, ελεγα για την 4090 απο εκει μιας και παιζουν πιο "normal" τιμες... (γελαμε) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Plebas86
Plebas86 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2022 στις 9:40 ΜΜ, harris78 είπε Έκανα παραγγελία πριν 1 μήνα. Όλα μια χαρά: πληρωμή αποστολή παραλαβή! Παρήγγειλα μια καρτα γραφικων με paypal και μου ζητησε να ανεβασω εγγραφο για validation του account μου, ταυτοτητα, η' διπλωμα κλπ και τωρα ειναι στο pending αυτη η διαδικασια (παίρνει μεχρι 12 ωρες λέει) στο χε ζητησει και εσενα θυμασαι; Το ποσο φυσικα δεσμευτηκε κανονικα στην καρτα Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από Plebas86
odi83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Plebas86 είπε Παρήγγειλα μια καρτα γραφικων με paypal και μου ζητησε να ανεβασω εγγραφο για validation του account μου, ταυτοτητα, η' διπλωμα κλπ και τωρα ειναι στο pending αυτη η διαδικασια (παίρνει μεχρι 12 ωρες λέει) στο χε ζητησει και εσενα θυμασαι; Το ποσο φυσικα δεσμευτηκε κανονικα στην καρτα Ακριβως τα ιδια με εμενα . Profiling πελατων 1ο φαουλ . Το 2ο θα ειναι να σου στειλουν μνμ οτι δεν προχωραει η συναλλαγη μεσω paypal ( ασχετως εαν εχει δεσμευτει το ποσο στην καρτα ) και να σου ζητησουν τραπεζικη μεταφορα . Ελπιζω να προχωρησει η παραγγελια σου , αλλα κρατα μικρο καλαθι . 1
Plebas86 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, odi83 είπε Ακριβως τα ιδια με εμενα . Profiling πελατων 1ο φαουλ . Το 2ο θα ειναι να σου στειλουν μνμ οτι δεν προχωραει η συναλλαγη μεσω paypal ( ασχετως εαν εχει δεσμευτει το ποσο στην καρτα ) και να σου ζητησουν τραπεζικη μεταφορα . Ελπιζω να προχωρησει η παραγγελια σου , αλλα κρατα μικρο καλαθι . Με τα λεφτα σου τελικα εβγαλες ακρη, τα ζητησες πίσω και στα εβαλαν δηλ; Και ελεος δηλ αν ειναι τοσο μ***κες και δεν προχωραει μεσω paypal, τι το χουν σαν τροπο πληρωμής; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από Plebas86
odi83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Plebas86 είπε Με τα λεφτα σου τελικα εβγαλες ακρη, τσ ζητησες πίσω και στα εβαλαν δηλ; Το ποσο οπως κ σε εσενα δεσμεύεται στην καρτα απο το ιδιο το paypal ( δεν εχεις πληρωσει επι της ουσιας ). Εαν δεν προχωρησει η παραγγελια ακυρωνεται η δεσμευση και σε μια με δυο εργασιμες ξαναβλεπεις το ποσο διαθεσιμο στην καρτα. . 1
Plebas86 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, odi83 είπε Το ποσο οπως κ σε εσενα δεσμεύεται στην καρτα απο το ιδιο το paypal ( δεν εχεις πληρωσει επι της ουσιας ). Εαν δεν προχωρησει η παραγγελια ακυρωνεται η δεσμευση και σε μια με δυο εργασιμες ξαναβλεπεις το ποσο διαθεσιμο στην καρτα. . Παλι καλα κριμα ομως επειδή εχει καλες τιμες θεωρητικά και φαίνεται αξιοπιστο οπως προειπες μαγαζι, να φέρνει τετοια εμποδια για να σε αναγκάσει σε bank transfer... Τεσπα, σε ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες, θα ενημερωσω εδω το topic σε σχέση με το τι θα γινεκ τελικά με την περίπτωση μου Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από Plebas86 1
Plebas86 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Επίσης επισυνάπτω αυτο το link που έχει πληροφορίες για το ποιόν λόγο μας ζητά έγγραφα για το έξτρα φακέλωμα.. https://www.ldlc.com/en/help/29-supporting-documents/ αναφέρει οτι αν διαλέξεις να πλερώσεις με κάρτα με το 3d secure (δεν ξέρω καν τι ειναι αυτο) δεν ζητά documentation... Προς το παρόν ακόμη pending to validation σε εμένα...
odi83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Plebas86 είπε Επίσης επισυνάπτω αυτο το link που έχει πληροφορίες για το ποιόν λόγο μας ζητά έγγραφα για το έξτρα φακέλωμα.. https://www.ldlc.com/en/help/29-supporting-documents/ αναφέρει οτι αν διαλέξεις να πλερώσεις με κάρτα με το 3d secure (δεν ξέρω καν τι ειναι αυτο) δεν ζητά documentation... Προς το παρόν ακόμη pending to validation σε εμένα... To 3d secure ειναι ο λογος που απορρίπτουν σε 2ο χρόνο το ήδη δεσμευμένο ποσό μέσω της paypal . Δεν ξέρω εάν φταίνε αυτοί ή η paypal ( μάλλον 50/50 , το ldlc γιατί δεν χρεώνει κατευθείαν το ποσό στην paypal και η paypal γιατί δεν έχει εναρμονιστεί με το 3d secure σε περιπτώσεις δέσμευσης του ποσού και μετέπειτα χρέωσης ) . Το θέμα όμως με το ldlc πάει παραπέρα γιατί δλδ δεν δέχεται πληρωμή από άλλη Ευρωπαική χώρα με κάρτα και υποψιάζομαι για να σε αναγκάζει σε τραπεζική μεταφορά καθιστώντας έπειτα δυσκολότερη την επιστροφή για οποιοδήποτε λόγο του προϊόντος και κατ' επέκταση της επιστροφής χρημάτων . Για τον ίδιο λόγο πιστεύω ότι τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό που το κοίταξα εφαρμόζει και όλη αυτή την πολιτική με το paypal - ετσι ώστε να μην μπορείς ούτε με paypal να κάνεις συναλλαγή . Εάν ωστόσο έχεις βάλει σκοπό να αγοράσεις από αυτούς υπάρχει τρόπος και αυτό είναι να φορτώσεις την paypal με χρηματικό υπόλοιπο ( δλδ να μην χρειαστεί η paypal να προσφύγει στην συνήθη τακτική χρέωσης μίας συνδεδεμένης κάρτας ) αλλά να έχει λεφτά μέσα ο ίδιος ο λογαριασμός σου . Στην Ελλάδα για κάποιο απαράδεκτο λόγο η paypal δεν επιτρέπει την φόρτωση χρημάτων από συνδεδεμένη κάρτα , όμως καθώς παρέχεται Ιρλανδικό Iban μπορείς να κάνεις μεταφορά από οποιαδήποτε τράπεζα ( Sepa - θα εμφανιστούν αυθημερόν τα χρήματα ) και μάλιστα εάν το κάνεις πχ απο Revolut ( iban Λιθουανίας ) δεν θα έχεις και κρατήσεις . Ξέρω μακρυγορώ αλλά επειδή το έχουμε εντρυφίσει το θέμα νομίζω είναι χρήσιμες συμβουλές γενικότερα ! Επίσης το 3d secure που ρωτάς είναι η πιστοποίηση ασφαλείας που έχει η κάθε Ευρωπαική τράπεζα και είναι υποχρεωμένη να έχει από 01/01/2021 και έπειτα . Είναι ο γνωστός τρόπος που έχουν όλες οι τράπεζες για να περάσει μία ιντερνετική συναλλαγή , μνμ στο κινητό με κωδικό , επιβεβαίωση μέσω app κτλ . Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από odi83
Plebas86 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, odi83 είπε To 3d secure ειναι ο λογος που απορρίπτουν σε 2ο χρόνο το ήδη δεσμευμένο ποσό μέσω της paypal . Δεν ξέρω εάν φταίνε αυτοί ή η paypal ( μάλλον 50/50 , το ldlc γιατί δεν χρεώνει κατευθείαν το ποσό στην paypal και η paypal γιατί δεν έχει εναρμονιστεί με το 3d secure σε περιπτώσεις δέσμευσης του ποσού και μετέπειτα χρέωσης ) . Το θέμα όμως με το ldlc πάει παραπέρα γιατί δλδ δεν δέχεται πληρωμή από άλλη Ευρωπαική χώρα με κάρτα και υποψιάζομαι για να σε αναγκάζει σε τραπεζική μεταφορά καθιστώντας έπειτα δυσκολότερη την επιστροφή για οποιοδήποτε λόγο του προϊόντος και κατ' επέκταση της επιστροφής χρημάτων . Για τον ίδιο λόγο πιστεύω ότι τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό που το κοίταξα εφαρμόζει και όλη αυτή την πολιτική με το paypal - ετσι ώστε να μην μπορείς ούτε με paypal να κάνεις συναλλαγή . Εάν ωστόσο έχεις βάλει σκοπό να αγοράσεις από αυτούς υπάρχει τρόπος και αυτό είναι να φορτώσεις την paypal με χρηματικό υπόλοιπο ( δλδ να μην χρειαστεί η paypal να προσφύγει στην συνήθη τακτική χρέωσης μίας συνδεδεμένης κάρτας ) αλλά να έχει λεφτά μέσα ο ίδιος ο λογαριασμός σου . Στην Ελλάδα για κάποιο απαράδεκτο λόγο η paypal δεν επιτρέπει την φόρτωση χρημάτων από συνδεδεμένη κάρτα , όμως καθώς παρέχεται Ιρλανδικό Iban μπορείς να κάνεις μεταφορά από οποιαδήποτε τράπεζα ( Sepa - θα εμφανιστούν αυθημερόν τα χρήματα ) και μάλιστα εάν το κάνεις πχ απο Revolut ( iban Λιθουανίας ) δεν θα έχεις και κρατήσεις . Ξέρω μακρυγορώ αλλά επειδή το έχουμε εντρυφίσει το θέμα νομίζω είναι χρήσιμες συμβουλές γενικότερα ! Επίσης το 3d secure που ρωτάς είναι η πιστοποίηση ασφαλείας που έχει η κάθε Ευρωπαική τράπεζα και είναι υποχρεωμένη να έχει από 01/01/2021 και έπειτα . Είναι ο γνωστός τρόπος που έχουν όλες οι τράπεζες για να περάσει μία ιντερνετική συναλλαγή , μνμ στο κινητό με κωδικό , επιβεβαίωση μέσω app κτλ . Κοιτα ευελπιστω μηπως απο περσυ που παρηγγειλες εσυ το καλοκαιρι, που ήταν η περίοδος που αλλαζε πολλα το paypal για τις νυαλλαγες, να το εχουν φτιαξει και να εχουν συμμορφωθεί με αυτα που λες, και να μην με κοψουν στο 2ο step... Ειδωμεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα